2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bebişine 2 çay kaşığı demlenmiş rezene verebilirsin ben çok sıkıştığı zamanlarda verdim rahatlatıyordu kendinde bir çay bardağı ılık suda karıştırdığın kimyonu dik

Arkadaşlar merhaba..
Benim hala adet düzensizliğim var 1 hafta yok bir hafta leke tarzında veya kırmızı..
Ne zaman düzene girer sizde durumlar nasıl?
Ve adet olanlar sütü etkiliyor azalıyor dediler böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Çok tedirginim sütüm azalacak diye..

Canım benim lohusa kanamam uzn surdu 2 aya yakin bitti 2 hafta sonra falan regl oldum suan 3. Regl dönemindeyim düzene girdi hemen hic sütüm azalmadi oyle dusunme etkikeme kendini kimisinin 1 sene hic gelmiyor kimisinin duzensiz ilerliyor normal bence ama yinede doktoruna bi danisirsin olmadi

Doktoruma sordum canım emzirdigin sürece düzensizlik devam eder dedi..
Ilk 6 ay kesin istiyorum emzirmeyi..
Inşallah rabbimde rızkını verir..
Benim 40 gün sürdü sonra 10 gün bişey gelmedi sonra böyle düzensiz olmaya başladı bir hafta var bir hafta hiç bişey yok..

Kızlar benim kızım uyurken ayaklarını kaldırıp birden indirip yatağına vuruyor..
Neden yapıyor bunu bilmiyorum sizin bebeler de yapıyor mu? Bu hafta doktoruna soracağım bakalım ne diyecek..

Düzensizlik bir yana, ben daha hic adet olmadim kii Ne zaman olacak bu bilmiyorum

Kııızlaar zıkkım yeseydim de o çorbayı yemeseydim. 3. Gün hala gazlı çocuk. 2 gün hiç uyumadık. Kakasında sürekli beyaz peynir gibi pütürler var. Kakada yapıyor, gazda çıkarıyor gene rahatlayamıyor. Kolları vajinası kırmızı benek benek oldu. Mercimeğe alerjisi mi vardı bu çocuğun ne oldu anlamadım.

Alerjsi olablr kakadaki beyszlıklar iyi beslendiğini gösteriyor

Kızlar benim kızım uyurken ayaklarını kaldırıp birden indirip yatağına vuruyor..
Neden yapıyor bunu bilmiyorum sizin bebeler de yapıyor mu? Bu hafta doktoruna soracağım bakalım ne diyecek..
Benmkide yapiyor oglumda yapardi gazdan yapiyorlar ozellikle sabaha karsi emdikten sonra yarim saat 45 dk bu modda takiliyor sonra rahatliyor sut birikiyor doymasina ragmen emip kusuyor bu durumun çoğu gazdan kaynakli gerci benimki uzerini acmak icinde yapiyor hic ortunmeyi sevmiyor ayni abisi e klima acik ev sicak degil uzun da gydrsem yetmiyor yol ariyorum bende :)

Benim bebegim 10 gundur ayarı bozdu aksam 10.30 11 gbi gece uykusuna geciyo arada emiyo devam ediyo ve sabah 6 da kalkip 8 9 a kadar oturuyo snra yatip 11 de kalkiyo cok az gece uykusu yapiyo ve cidden sinirlerim cok bozuldu abisi gbi olacak dye aklım cikiyor sizinkilerde boylemi uyanip oturuyolarmi

Canım bizimki de öyle dün 12 buçuk da zorla uyuttum normal bence şuan uyanık gündüz uykusu da kalmadı yarım saat bile uyumuyor ben uyutup yatırıyorum gazdan uyanıyor üstünü örteyim diyorum uyanıyor

Canım mercimek çok sıkıntı galiba geçen bende köftesini yedim o günden bugüne uykularını bile kaybetti gazdan uyanıyor hep

Arkadaslar uyursa kaldirmiyormus bnmkide uzun uyuyo dye kaldiriyodum gece kaldirip emziriyim sabahki postayi bdha ellemiycem bakalm ozmn nolacak

Arkadaslar uyursa kaldirmiyormus bnmkide uzun uyuyo dye kaldiriyodum gece kaldirip emziriyim sabahki postayi bdha ellemiycem bakalm ozmn nolacak
Bende uyursa kaldırmıyorum canım artık kaç saat uyursa uyusun diyorum ama gündüz uyumuyor işte kaldırmama gerek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…