İnstagramı var mı bilmiyorum ama görüşmek istersen numarasını verebilirim canım☺İnstagramı var mı doktorun baktım bulamadım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagramı var mı bilmiyorum ama görüşmek istersen numarasını verebilirim canım☺İnstagramı var mı doktorun baktım bulamadım da
Bebişine 2 çay kaşığı demlenmiş rezene verebilirsin ben çok sıkıştığı zamanlarda verdim rahatlatıyordu kendinde bir çay bardağı ılık suda karıştırdığın kimyonu dikDün bir kase mercimek çorbası yedim. Yemez olaydım. Kızım sabaha kadar rahat edemedi. 2 saatte bir gaz masajı yaptık. Hala gaz sıkıştırıncs çığlık çığlığa ağlıyor. Sadece 1 kase yemiştim. Etkisi ne zaman geçer acaba. Çocuğum mafoldu
Canım benim lohusa kanamam uzn surdu 2 aya yakin bitti 2 hafta sonra falan regl oldum suan 3. Regl dönemindeyim düzene girdi hemen hic sütüm azalmadi oyle dusunme etkikeme kendini kimisinin 1 sene hic gelmiyor kimisinin duzensiz ilerliyor normal bence ama yinede doktoruna bi danisirsin olmadiArkadaşlar merhaba..
Benim hala adet düzensizliğim var 1 hafta yok bir hafta leke tarzında veya kırmızı..
Ne zaman düzene girer sizde durumlar nasıl?
Ve adet olanlar sütü etkiliyor azalıyor dediler böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Çok tedirginim sütüm azalacak diye..
Doktoruma sordum canım emzirdigin sürece düzensizlik devam eder dedi..Canım benim lohusa kanamam uzn surdu 2 aya yakin bitti 2 hafta sonra falan regl oldum suan 3. Regl dönemindeyim düzene girdi hemen hic sütüm azalmadi oyle dusunme etkikeme kendini kimisinin 1 sene hic gelmiyor kimisinin duzensiz ilerliyor normal bence ama yinede doktoruna bi danisirsin olmadi
Bu tarz hareketler gaz ve kaka yapmaya çalışırken oluyor canmKızlar benim kızım uyurken ayaklarını kaldırıp birden indirip yatağına vuruyor..
Neden yapıyor bunu bilmiyorum sizin bebeler de yapıyor mu? Bu hafta doktoruna soracağım bakalım ne diyecek..
Benim bebekte yapıyor dikkat ettiğim kadarıyla daha çok sabaha karşı yapıyor.Kızlar benim kızım uyurken ayaklarını kaldırıp birden indirip yatağına vuruyor..
Neden yapıyor bunu bilmiyorum sizin bebeler de yapıyor mu? Bu hafta doktoruna soracağım bakalım ne diyecek..
Düzensizlik bir yana, ben daha hic adet olmadim kii Ne zaman olacak bu bilmiyorumArkadaşlar merhaba..
Benim hala adet düzensizliğim var 1 hafta yok bir hafta leke tarzında veya kırmızı..
Ne zaman düzene girer sizde durumlar nasıl?
Ve adet olanlar sütü etkiliyor azalıyor dediler böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Çok tedirginim sütüm azalacak diye..
1 yıla kadar normalmiş olmamak..Düzensizlik bir yana, ben daha hic adet olmadim kii Ne zaman olacak bu bilmiyorum
Alerjsi olablr kakadaki beyszlıklar iyi beslendiğini gösteriyorKııızlaar zıkkım yeseydim de o çorbayı yemeseydim. 3. Gün hala gazlı çocuk. 2 gün hiç uyumadık. Kakasında sürekli beyaz peynir gibi pütürler var. Kakada yapıyor, gazda çıkarıyor gene rahatlayamıyor. Kolları vajinası kırmızı benek benek oldu. Mercimeğe alerjisi mi vardı bu çocuğun ne oldu anlamadım.
Bize doktoru gazlı bebeklerin kaka bu şekilde olur demiştiAlerjsi olablr kakadaki beyszlıklar iyi beslendiğini gösteriyor
Benmkide yapiyor oglumda yapardi gazdan yapiyorlar ozellikle sabaha karsi emdikten sonra yarim saat 45 dk bu modda takiliyor sonra rahatliyor sut birikiyor doymasina ragmen emip kusuyor bu durumun çoğu gazdan kaynakli gerci benimki uzerini acmak icinde yapiyor hic ortunmeyi sevmiyor ayni abisi e klima acik ev sicak degil uzun da gydrsem yetmiyor yol ariyorum bende :)Kızlar benim kızım uyurken ayaklarını kaldırıp birden indirip yatağına vuruyor..
Canım bizimki de öyle dün 12 buçuk da zorla uyuttum normal bence şuan uyanık gündüz uykusu da kalmadı yarım saat bile uyumuyor ben uyutup yatırıyorum gazdan uyanıyor üstünü örteyim diyorum uyanıyorBenim bebegim 10 gundur ayarı bozdu aksam 10.30 11 gbi gece uykusuna geciyo arada emiyo devam ediyo ve sabah 6 da kalkip 8 9 a kadar oturuyo snra yatip 11 de kalkiyo cok az gece uykusu yapiyo ve cidden sinirlerim cok bozuldu abisi gbi olacak dye aklım cikiyor sizinkilerde boylemi uyanip oturuyolarmi
Canım mercimek çok sıkıntı galiba geçen bende köftesini yedim o günden bugüne uykularını bile kaybetti gazdan uyanıyor hepKııızlaar zıkkım yeseydim de o çorbayı yemeseydim. 3. Gün hala gazlı çocuk. 2 gün hiç uyumadık. Kakasında sürekli beyaz peynir gibi pütürler var. Kakada yapıyor, gazda çıkarıyor gene rahatlayamıyor. Kolları vajinası kırmızı benek benek oldu. Mercimeğe alerjisi mi vardı bu çocuğun ne oldu anlamadım.
Arkadaslar uyursa kaldirmiyormus bnmkide uzun uyuyo dye kaldiriyodum gece kaldirip emziriyim sabahki postayi bdha ellemiycem bakalm ozmn nolacakCanım bizimki de öyle dün 12 buçuk da zorla uyuttum normal bence şuan uyanık gündüz uykusu da kalmadı yarım saat bile uyumuyor ben uyutup yatırıyorum gazdan uyanıyor üstünü örteyim diyorum uyanıyor
Bende uyursa kaldırmıyorum canım artık kaç saat uyursa uyusun diyorum ama gündüz uyumuyor işte kaldırmama gerek kalmıyorArkadaslar uyursa kaldirmiyormus bnmkide uzun uyuyo dye kaldiriyodum gece kaldirip emziriyim sabahki postayi bdha ellemiycem bakalm ozmn nolacak