- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Bugunde yapmazsa verecegim bende 6. Gündeyiz dün baya skntiliydi bgun norml gozukuyor bklm umrim yaparCanim ,adı gliserin kansuk; yarim veriyorduk biz
Vllhi dun bizimkide 14 saat uynk kldi 1 de uyudu okdr yoruldmki bnde duymamisim saati sesine uyandgmda saat 9 du 8 saat ilk dfa byle olduBizim de dün sabah uykusu yoktu gece duş aldıktan sonra 9 buçuk gibi uyudu güya 2 tane alarm kurdum duymamışım namaz kılmaya kalktım ki uyanmış beşikte ses çıkarmıyor 7 saat uyumuşemzirdim bu sefer oyun istedi oynattıktan sonra tam uyudu dedim gazdan uyandı ama karışmadım ben uyumuşum kendi ne yaptı bilmiyorum 8 buçukta ağladı öyle uyandım
Gliserin kansuk tu bizimkisiKızlar yardımmm kabızlık icin fitil kullananlar vardi adı ne o fitilin yok cocuk sabahtan beri kivraniyor bide nekadar vericez yarimmi yazarsanz cok sevinirim
Hal bırakmıyorlar ki duyalım 8 de uyandı belki 6 defa emdi şimdi 1 buçuk saattir uyuyor şükür huyu suyu değişti kucak istiyor önce yerde oynardıVllhi dun bizimkide 14 saat uynk kldi 1 de uyudu okdr yoruldmki bnde duymamisim saati sesine uyandgmda saat 9 du 8 saat ilk dfa byle oldu
3 gündür benim bebekte kucakta uyumak istiyor, emerek uyumak istiyor. Huyu değiştiHal bırakmıyorlar ki duyalım 8 de uyandı belki 6 defa emdi şimdi 1 buçuk saattir uyuyor şükür huyu suyu değişti kucak istiyor önce yerde oynardı
Bn doğduğundan beri hiç dikkat etmiyorum çnkü kendsi sürekli dönüyor zatenBebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz? 40ı çıkana kadar bir sağ bir sol çevirip yatırıyordum. Artık dikkat etmiyorum. Brakisefali diye bir şey gördüm. Bu aylardan sonra kafalarının şekli değişir mi yine sağ sol mu yatırmak lazım
Ay sormayin gercekten ya ayni durumdyz gndz uykusu hic yok 1.5 saatte bir emişiyoruz bol bol süt de birikmiyo doyuyomu bukdarla bu yoksa sutummu az diye diye kndmi yedim acaba herkesin boylemi diye sabahlari biriken sutun yarisi dolmuyoHal bırakmıyorlar ki duyalım 8 de uyandı belki 6 defa emdi şimdi 1 buçuk saattir uyuyor şükür huyu suyu değişti kucak istiyor önce yerde oynardı
Ayni emip elimi tutuyo uyuyo klkyrm 15 dk demiyo ya hcbsy ypamaz oldum3 gündür benim bebekte kucakta uyumak istiyor, emerek uyumak istiyor. Huyu değişti
Emzirme danışmanları sütün birikmesini beklemeyin bebek talep ettikçe emzirin diyor bizimki bi oluyor üç saat emmiyor bi oluyor saat başı emiyor. Anı anını tutmuyor.Ay sormayin gercekten ya ayni durumdyz gndz uykusu hic yok 1.5 saatte bir emişiyoruz bol bol süt de birikmiyo doyuyomu bukdarla bu yoksa sutummu az diye diye kndmi yedim acaba herkesin boylemi diye sabahlari biriken sutun yarisi dolmuyo
Yok hic beklemiyorum nezaman istese veriyorum bizimde oyle bazi zamanlar cok fenalardayiz yapisiyor resmen insan endise ediyo boyle doyuyomu ediyomu evham evhamEmzirme danışmanları sütün birikmesini beklemeyin bebek talep ettikçe emzirin diyor bizimki bi oluyor üç saat emmiyor bi oluyor saat başı emiyor. Anı anını tutmuyor.
Canim zTen artik sut birikmez ilk zamanlardaki gibi sislik olmaz memeler terbiye oluyor. Bebek istedikce emdikce geliyor sut. Ben artik var mi yok mu diye dusunmuyorum. Emiyorsa vardir diyorum.Ay sormayin gercekten ya ayni durumdyz gndz uykusu hic yok 1.5 saatte bir emişiyoruz bol bol süt de birikmiyo doyuyomu bukdarla bu yoksa sutummu az diye diye kndmi yedim acaba herkesin boylemi diye sabahlari biriken sutun yarisi dolmuyo
Çektiğini anlıyorsundur ya bazen ben memenin her zerresinden sütün geldiğini hissediyormYok hic beklemiyorum nezaman istese veriyorum bizimde oyle bazi zamanlar cok fenalardayiz yapisiyor resmen insan endise ediyo boyle doyuyomu ediyomu evham evhamkeske hep istedgi kdr bol olsa
Evet haklisiniz sanirim bu terbiye olayi dogru ama lök lök yutma süresi daha kisa olunca acaba yokmu diyorumda o ceke ceke istediginde getiriyor biseyler aman takmayacagim bundan sonra valla sdce emzirmekde ne zormus ya ne gittigini bilmiyo insanCanim zTen artik sut birikmez ilk zamanlardaki gibi sislik olmaz memeler terbiye oluyor. Bebek istedikce emdikce geliyor sut. Ben artik var mi yok mu diye dusunmuyorum. Emiyorsa vardir diyorum.bu arada benimki de 1 - 1.5 saatte bir emiyor.
Evet bende hissediyorum yutkunuyor oyle olunca dediginz gbi ama o lök lök yutma sesi cok uzun surmuyor sabah uyandigimizdaki gbi olmuyor gun icinde sizlerinde oylemi gerci istediginde ceke ceke getiriyor biseyler takmamak lazimÇektiğini anlıyorsundur ya bazen ben memenin her zerresinden sütün geldiğini hissediyormzaten o sırada yutkunma sesnide duyuyorm. Endişe etme annesi sütümüz bu aya kadar yettiyse hastalık üzüntü olmadğı sürece yeter bebeğimize
Lök lök süt önsütte çok oluyor. Yağlı sütte yutkunma sesi daha az oluyor. Yani lök lök yutması çok iyi bişey değil.Evet bende hissediyorum yutkunuyor oyle olunca dediginz gbi ama o lök lök yutma sesi cok uzun surmuyor sabah uyandigimizdaki gbi olmuyor gun icinde sizlerinde oylemi gerci istediginde ceke ceke getiriyor biseyler takmamak lazim
Aynen ama o his ara ara hepimize geliyor yetiyormu yetmiyor muu boş mu emiyor diye , ama cok sukur bu aylara geldiler ya onlar karınlarını doyurmayi bilirEvet haklisiniz sanirim bu terbiye olayi dogru ama lök lök yutma süresi daha kisa olunca acaba yokmu diyorumda o ceke ceke istediginde getiriyor biseyler aman takmayacagim bundan sonra valla sdce emzirmekde ne zormus ya ne gittigini bilmiyo insan
Aynen o bizdede oluyor yagli sut diye onu almasina ozen gosteriyorum ben sagarken lok lok akiyo sonra duruyo hic akmiyo sonra yine lok lok akiyo ama daha hic memeyi komple bosaltmadim kalanlari sagdigimdan kac cc sut var hic bilmiyormAynen ama o his ara ara hepimize geliyor yetiyormu yetmiyor muu boş mu emiyor diye , ama cok sukur bu aylara geldiler ya onlar karınlarını doyurmayi bilirbebek emerken bir an sut akimi geliyor o an lok lok emiyorlar sonra yine daha sakin . Ben kizimda ise basladigimda sagiyordum sut akimi gelince bi anda fiskiriyordu sonra tekrar normal akıyordu
Hepimizinki aynı anda oldu demek ki aynı 3 gündür bu şekilde önce saatlerce uyurdu gündüz ben gaza bahane buluyorum ama biraz zorlanıyor yaparken3 gündür benim bebekte kucakta uyumak istiyor, emerek uyumak istiyor. Huyu değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?