2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Cıvık olması lazım zaten ek gıda mı yiyor ki katılaşsın kv dene sen unutmuşsun bu meseleleri de bişey derse
İtina ile anlatıyorum hala aynı mesele bir de bu ara bu cocuk kılo almıyor oldu
Ellerinden gelse ek gıda mama ver diyecekler
Kv kadar benımde tecrubem war cnm 4.evladım
Emıyo doymasa aglar diyorum o an dogru dıyo ertesı gün yıne aynı muhabbet

Yok yahu bebek kakasi ek gidaya gecmedigi icin civik oluyor zaten mama yiyenlerin biraz kivamli oluyor bncde sorun yok herkesinki oyle bizimki 3 4 gun yapmadgndan kivamlandi biraz bnce

Yok yahu bebek kakasi ek gidaya gecmedigi icin civik oluyor zaten mama yiyenlerin biraz kivamli oluyor bncde sorun yok herkesinki oyle bizimki 3 4 gun yapmadgndan kivamlandi biraz bnce
Kv "cok su içiyorsun o yuzden böyle " dıyo ama oncekılerde bu kadar cıvık olmamıstı hıc
Bu bıldıgın corba gıbı
Hemen degısmek gerekıyo yoksa sızıyo

Kv "cok su içiyorsun o yuzden böyle " dıyo ama oncekılerde bu kadar cıvık olmamıstı hıc
Bu bıldıgın corba gıbı
Hemen degısmek gerekıyo yoksa sızıyo
Vallahi sudan olsa bizimki oyle yapar en az 4 litre iciyorum bizim 2 aylikken bi ara baya su gbi oldu ishalmi acaba falan dedim bezi doktoruna gonderdim gayet normal demisti sutun icerigi ve yediklerinle alakali duzelir denisti duzeldi sonradan smdide niye kivamli diyorum hahaha cocuk napsa suc

Bu ara da kızlar bugun asure gunu
Asure gununz mubarek olsun
Bugun ıle bıldıgım bı kac yapılması gerekenler sizlerlede paylasayım
Sızınde bıldıgınız warsa paylasım yapalım bırbırımıze

Eklentiler

Bu ara da kızlar bugun asure gunu
Asure gununz mubarek olsun
Bugun ıle bıldıgım bı kac yapılması gerekenler sizlerlede paylasayım
Sızınde bıldıgınız warsa paylasım yapalım bırbırımıze
Eklentiler acılmıyo sanırım

Aynn öyle

Anlamazlar canım kaç çocuğun olursa olsun ilk gibi davranırlar

Ay hanımlar 3 aydır gece uykusuna yatırdığım bebem dün ilk defa 10 da geri kalktı uykuya direndi. Gecede tam 4 kere kalktı mahvoldum uykusuzluktan ya şimdide uyanık ve hiç uyumaya niyeti yok
Benim normalde 4 kere kalkan bebegim son 4 gundur belki 10 defa kalkiyor sayamiyorum artik yat kalk ,koy al yapmaktan bizim normalde dogum tarihi 15 mayisti ona gore bakiyorum atak donemi birebir tutuyor. Ama bi de arastirirken 4.ayda bi uyku gerilemesi oluyormus ona denk geldim. Suanda o da olabilir diye dusunuyorum. Siz de bir bakın isterseniz

Dunden beri benimkide cinslesti gercekten bizimde 11 mayisti bakayim dedim guya atak haftasinda degilmis kök söktürdü uyandigindan beri toplam 1 saat bile. Uyumadi henuz

Aynen hatta bitmesine 1 gün kalmış bakalım inşallah nasip

Kızlar yardımmm kabızlık icin fitil kullananlar vardi adı ne o fitilin yok cocuk sabahtan beri kivraniyor bide nekadar vericez yarimmi yazarsanz cok sevinirim

Vallahi ya dün yine 10da kalktı 12 ye kadar zor uyuttum sonra yine tam 2 saatte bir kurulu saat gibi 3 kere uyandı
Bizim de dün sabah uykusu yoktu gece duş aldıktan sonra 9 buçuk gibi uyudu güya 2 tane alarm kurdum duymamışım namaz kılmaya kalktım ki uyanmış beşikte ses çıkarmıyor 7 saat uyumuş emzirdim bu sefer oyun istedi oynattıktan sonra tam uyudu dedim gazdan uyandı ama karışmadım ben uyumuşum kendi ne yaptı bilmiyorum 8 buçukta ağladı öyle uyandım

Deme deme valla ben artık şu kadar saat uyudu demem 2 gündür nevrim döndü

Deme deme valla ben artık şu kadar saat uyudu demem 2 gündür nevrim döndü
Kendimize nazar ediyoz değil mi ilk defa öyle uyudu zaten şimdi de 8 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum 3 gündür gündüz uyumuyor sürekli gaz ve kaka yapmaya çalışıyor yediklerim zorluyor kendini sanırım tam da aşure zamanı geldi nasıl dayanıp yemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…