- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.394
- 83
- 33
Emzirnce ici ayri bi kiyiliyor insanin olsun simdi boyle olmasi gerekiyor emsin kuzucukta kilo herzmn verilir ne demekOnları yıyorum zaten gercekten ac degılım yememe ramen ac gıbı hıssedıyorum her oturusta bır eköege yakın yıyorum ekmk olmadan asla doymuyorum
Aksam 7 gıbı yemek yıyoruz hemen 9 a 10 a ac oluyorum yesem ozamn da bı ekmegı dewırırım ama arada yrsemde cogunlukla tutuyorum kendımı
Kuruyemıs hep elımın altında
Ufak tefek degısıklıklerle durumu duzene sokabılırım ıns
Tavsıyelerın için teşekkürler
Ay umarım benım ki meme reddine donmezBizzat annem bana ablam 45 günlükken hamile kalmışaramızda 10 buçuk ay var. Süt korumazın ayaklı haliyim.
bnmde önce öyleydi sonra biz kilo almamaya sonrada meme reddine döndük. Emzirme danışmanı ve vitaminlerle toparlıyor gibiyiz umarm düzene gireriz. Çok ağladm
kilonu takma ilk altı ay süt çok önemli süt olacak şeyler ye. Ben o kadae iştahlıyımki çoğu zaman eşimden çok yiyorum. Ama doğumdan sonra -2 deydim hala almadm. Ama yediklermi görsen
Evet haklısın ama gogusumu tam bosaltmıyo bıle cogu zamanEvet canim artik memeyi sadece beslenme araci olarak kullaniyorlar cunku suan kesfedilcek kocaman bir dunya var 5 10dkda karinlarini doyuruyorlarcok normal zaten ilk 3 aydan sonra bebeklerde kilo alimi 400-600 gr arasina dusuyor.
İşte bende yesemde kılo wersem takmayacagım daBizzat annem bana ablam 45 günlükken hamile kalmışaramızda 10 buçuk ay var. Süt korumazın ayaklı haliyim.
bnmde önce öyleydi sonra biz kilo almamaya sonrada meme reddine döndük. Emzirme danışmanı ve vitaminlerle toparlıyor gibiyiz umarm düzene gireriz. Çok ağladm
kilonu takma ilk altı ay süt çok önemli süt olacak şeyler ye. Ben o kadae iştahlıyımki çoğu zaman eşimden çok yiyorum. Ama doğumdan sonra -2 deydim hala almadm. Ama yediklermi görsen
Ben de 3-5 sene ara verdikten sonra cocuk yapanlarin cesaretine inanamiyorum dogrusuCesaretıne hayran kaldım
Benimki dogdugundan beri oyle. Daha once bebek bile görmediğim halde bana hic anormal gelmedi, derisi ince ozellikle serin ortamda teninin altı görünüyor gibi. Bir sorun olmadigi cok belli. Doktorlar bebeklerin ayaklarinin soguk olmasi onemli degil, üşüyüp usumedigini gogsunden ve ensesinden kontrol edin diyor. Benim bebegimin elleri ayaklari hep buz gibi, evde klimali ortamda. Disari 45 derece sicaga cikinca ancak isiniyorKızlar geçen biri bebeğinin vücudunu atmıştı morarıyor diye doktora götürdü mü dün bizimde defalarca öyle oldu bi de ayakları hep buz gibi
Daha yeni sezeryandan ciktiniz doktorunuz soylemedimi 2 sene tekrar hamile kalmaniz önerilmiyor en kotu ihtimal 1 sene beklemeniz gerekir dikisleriniz bile iyilesmedi daha teyzem kazara bebegi 5 aylikken hamile kalmis ve dikisleri patladigi icin 6 aylik cocuk karninda öldü basit sanıyorsunuz bu isleri bence bu ihtimalleri goze alabiliyorsaniz tabi tercih sizin ki normal dogum yaosaniz bile vucudunuza toplamasi icin izin vermelisiniz aksine cesaretine inanilmayacak durum sizinki oluyor şuanBen de 3-5 sene ara verdikten sonra cocuk yapanlarin cesaretine inanamiyorum dogrusu
Sezeryan olmuştun. Riskli değil mi, bana 3 sene korun dedi doktorumBen de 3-5 sene ara verdikten sonra cocuk yapanlarin cesaretine inanamiyorum dogrusu
Bennnnn çok üzülüyorum yaKızlar aranızda benim gibi kel kalma tehlikesi yaşayan var mıoluk oluk saçlarım akıyor resmen.
Götürdüm canım bugün özellikle tam o an içeri girince yine öyle oldu gördü doktorda hiç canını sıkma derileri çok ince olabilir böyle şeyler çok normal gayet sağlıklı gözüküyor bebeğin dediKızlar geçen biri bebeğinin vücudunu atmıştı morarıyor diye doktora götürdü mü dün bizimde defalarca öyle oldu bi de ayakları hep buz gibi
Normalde soğuk oluyor eli ayağı da çorap giydirdiğim halde ısınmamıştı onun için sordum bilmiyorum her zaman mor durmuyor ara sıra olup geçiyor banyo yaptırdığım da da bayağı morarıyor onda üşümüştür diyorumBenimki dogdugundan beri oyle. Daha once bebek bile görmediğim halde bana hic anormal gelmedi, derisi ince ozellikle serin ortamda teninin altı görünüyor gibi. Bir sorun olmadigi cok belli. Doktorlar bebeklerin ayaklarinin soguk olmasi onemli degil, üşüyüp usumedigini gogsunden ve ensesinden kontrol edin diyor. Benim bebegimin elleri ayaklari hep buz gibi, evde klimali ortamda. Disari 45 derece sicaga cikinca ancak isiniyor
İyi o zaman canım dün bayağı sık olduğu için bizde endişelendik takılacak bişey değilmiş rahatlayabilirizGötürdüm canım bugün özellikle tam o an içeri girince yine öyle oldu gördü doktorda hiç canını sıkma derileri çok ince olabilir böyle şeyler çok normal gayet sağlıklı gözüküyor bebeğin dedi
Ben başından beri hep bir sağa bir sola yatırıyorum şimdi sırtüstü yatırdığım zaman uyanıyor belki o şekilde daha rahat ediyordur bende mesela hiç sağa yatarak uyuyamam illa sol tarafta uykuya dalabiliyorumKızlar günaydıııın. Kızım 1 haftadır böyle yatıyor. Sırtüstü çevirdiği de huysuzlanıyor, rahat edemeyip dönüyor. Sağa yatırdığımdada durmuyor asla. Sol yanına yatıyor. Diğer pozisyonlar huzursuz. Merak ediyorum. Sırtında yada sağ yanında bir yeri ağırıyor olabilir mi ? Sağ kolu morarıyordu biliyorsunuz. Bebeği ısrarla bu pozisyonda yatan var mı ? Sağa yada sırt üstü yatmayan.
Israrla değil ama böyle döndüğü oluyor. Ben de sırt üstü hiç uyuyamam mesela. Canı yansa ağlardı diye düşünüyorum belki böyle yatmak daha çok hoşuna gidiyordur annesiKızlar günaydıııın. Kızım 1 haftadır böyle yatıyor. Sırtüstü çevirdiği de huysuzlanıyor, rahat edemeyip dönüyor. Sağa yatırdığımdada durmuyor asla. Sol yanına yatıyor. Diğer pozisyonlar huzursuz. Merak ediyorum. Sırtında yada sağ yanında bir yeri ağırıyor olabilir mi ? Sağ kolu morarıyordu biliyorsunuz. Bebeği ısrarla bu pozisyonda yatan var mı ? Sağa yada sırt üstü yatmayan.
Gunaydinn, bence oyle daha rahat ediyordur ondan o tarafa donuyordur. Bi de o morarma nasil oluyor sizde ,bazen tutus kaynakli kan dolasimibbozuluyor. Mesela bizde tutarken bacak bosta kaliyorsa hafif bi renk degisiyor sonra pozisyon degistirince duzeliyorKızlar günaydıııın. Kızım 1 haftadır böyle yatıyor. Sırtüstü çevirdiği de huysuzlanıyor, rahat edemeyip dönüyor. Sağa yatırdığımdada durmuyor asla. Sol yanına yatıyor. Diğer pozisyonlar huzursuz. Merak ediyorum. Sırtında yada sağ yanında bir yeri ağırıyor olabilir mi ? Sağ kolu morarıyordu biliyorsunuz. Bebeği ısrarla bu pozisyonda yatan var mı ? Sağa yada sırt üstü yatmayan.
Uyurken falan durduk yere morarıyor bizim ama birşey bulamadı doktorlar. Renk değişimi gibi değilde bayağı koyu mor rengine dönüyor. Tüm tetkikleri yapıldı her yerine bakıldı. Bir sorun yok. Zamanla geçecek inşallah.Gunaydinn, bence oyle daha rahat ediyordur ondan o tarafa donuyordur. Bi de o morarma nasil oluyor sizde ,bazen tutus kaynakli kan dolasimibbozuluyor. Mesela bizde tutarken bacak bosta kaliyorsa hafif bi renk degisiyor sonra pozisyon degistirince duzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?