• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar iyi geceler size bi sorum olacakti
Sizde benim gibi surekli ac mi hissediyorsunuz kendinizi
Emzirdigim andan itibaren cok cabuk acikiyorum doymuyorum ozelliklede aksamlari
Suan saat iki ve ben coook açim😭
Uzun zamandirda tartilmiyordum bibay kadar oldu dun tartiya pil aldim ve tartildim 75 kiloyu gordum
Doguma gittigm kilo
Cnm çok sıkkın
İki gundur aksamlari yemek harici bisey yemiyorum tarcinli limonlu su yaptim onu iciyorum fayda eder ins. Tarcin sutude artiriyormus okuduguma gore
Cnm surekli cips cikolata cekiyo
Aci tatli ne warsa yemek istiyorum 😭😭😭cok uzgunum
Esime sordugumda kilolu olmadigimi kilomun normal oldugunu soyluyo (sanirim korkuyo ) ama bence kiloluyum
Unarim hepimiz biran once ideal kilomuza kavusuruz🤲
Bende gece çok acıkıyorım ya. Ve malesef ağzımı tutamıyorum 😭

Arkadaşlar bebeğiniz televizyona bakıyor mu? 😑 Benim bebek ben farkında değilken acayip dikkatli izliyor, yakalıyorum. Çok sakıncalı diye okudum ama ister istemez bakıyor 😟
Bakiyo bizimki de surekli Biz pek onemsemedik. Belli bir yasa gelip bagimlilik derecesinde ekran basinda serbest birakilip, sakincali icerikler izlemesi haricinde sirf ekrana bakti diye cocuga biseyler olacagina inanmiyoruz esim de ben de. Biz de ekran nesliyiz. Tv ye baka baka buyuduk
Kizlar iyi geceler size bi sorum olacakti
Sizde benim gibi surekli ac mi hissediyorsunuz kendinizi
Emzirdigim andan itibaren cok cabuk acikiyorum doymuyorum ozelliklede aksamlari
Suan saat iki ve ben coook açim😭
Uzun zamandirda tartilmiyordum bibay kadar oldu dun tartiya pil aldim ve tartildim 75 kiloyu gordum
Doguma gittigm kilo
Cnm çok sıkkın
İki gundur aksamlari yemek harici bisey yemiyorum tarcinli limonlu su yaptim onu iciyorum fayda eder ins. Tarcin sutude artiriyormus okuduguma gore
Cnm surekli cips cikolata cekiyo
Aci tatli ne warsa yemek istiyorum 😭😭😭cok uzgunum
Esime sordugumda kilolu olmadigimi kilomun normal oldugunu soyluyo (sanirim korkuyo ) ama bence kiloluyum
Unarim hepimiz biran once ideal kilomuza kavusuruz🤲
Ben hamillelik oncesi kilomdan 4 kilo asagidayim Emzirmek bana yaradi kilo verdim baya Ama saat basi bir insan ogunukadar yemek yiyorum resmen Asiri yiyorum Ona ragmen kilo verdim. Hala cok fazla kilom var Cunku kilolu hamile kalmistim zaten. Keske biraz bogazimi durdursam da emzirmenin etkisini avantaja cevirip fazla kilolarimi versem Ama bi turlu niyetlenemiyorum diyete Surekli açım 🥲

Hamile kaldigim kilodan 3 kilo fazlam var suan ama bende cok acikiyorum. Diyet falan emzirirken olmaz ama dikkat etmeye de calisiyorum iste. Ama hepte canım tatlı birseyler istiyor. Dogumdan sonra porsiyonlarim artmisti simdi eskisine donmeye calisiyorum. Dun doktoruma gittim egzersiz yapabilirsin dedi. En guzel spor toparlar ama aksam anca bebisi uyut , yarin aksamin yemegini yap ,bulasik , utu ,ben pert egzersiz beri dursun 😒 dikkatli bir sekilde yicez artik canim 6.aydan sonra daha toparlaniriz insallah
İnşaAllah cnm bende artık eskısınden daha cok hareket etmeye calısıyorum
Aksamları mutfak salon arasında gıdıp gelıyorum
Ev hç olmadıgı kadar toplu heranumarım fayda eder de bıran once kılo verırız hepimiz

Bakiyo bizimki de surekli Biz pek onemsemedik. Belli bir yasa gelip bagimlilik derecesinde ekran basinda serbest birakilip, sakincali icerikler izlemesi haricinde sirf ekrana bakti diye cocuga biseyler olacagina inanmiyoruz esim de ben de. Biz de ekran nesliyiz. Tv ye baka baka buyuduk

Ben hamillelik oncesi kilomdan 4 kilo asagidayim Emzirmek bana yaradi kilo verdim baya Ama saat basi bir insan ogunukadar yemek yiyorum resmen Asiri yiyorum Ona ragmen kilo verdim. Hala cok fazla kilom var Cunku kilolu hamile kalmistim zaten. Keske biraz bogazimi durdursam da emzirmenin etkisini avantaja cevirip fazla kilolarimi versem Ama bi turlu niyetlenemiyorum diyete Surekli açım 🥲
Ne guzel inşaAllah daha da verirsin
Bende farkettım kı cok yıyorum böyle yemeye dewam edersem 90 kıloyu görürüm
Ama sımdı dıkkat edıyorum

Ikı gundur resmen ac uyuyorum
Sutumu etkılemez ınsaAllah😔😔
Bnce kilo şu dönemde takilacak en son şey heleki emziriyorsaniz .. bu dönemler geçip gidecek ve geri gelmeyecek kilo herzaman verilir ben 45 kilo vererek hamile kaldim 89 la doguma girdim 20 kilo aldim hamileyken suan 77 kiloyum veremiyorumda gidip geliyorum bu aralarda umrumda bile degil yine verilir düzgün beslenmesem ve sütüm azalsa kalitesi düşse yaşayacağım pişmanlık çok fazla olur hamura tatlıya çok fazla yüklenmezseniz en azindan kilo almazsiniz ama aç bırakmayın kendinizi gececek bu günler merak etmeyin 🙏

Ikı gundur resmen ac uyuyorum
Sutumu etkılemez ınsaAllah😔😔
Ayy ac uyumayin , meyve, salatalik falan atistirin. Bende annemde kaldim 1 ay ,hamur kadın yaaa her gun bir ogune hamurisi bulup yapiyor valla😁 bende yiyorum tabii 😁 simdi kendi evimdeyim de daha dikkat etmeye calisiyorum . Kilom farketmesede hamurisi yemeyince gobegim indi sanki biraz

Bu arada arkadaslar 40 kontrolume gidememistim, dun kontrole gittim. Adet oldunmu diye sordu doktorum 45.gun biraz kanama oldu ama cok az dedim o da icerde kalan temizlenmistir dedi. Sonra ultrasonla bakti aaa senin yumurtaliklar calismaya baslamis adet olmasan bile suan yumurtaliklarin calisiyor korunmayi ihmal etme dikkat et dedi. 🙈 sizinde bilginiz olsun adet olmasakta yumurtaliklar aktif olabiliyormus

Bu arada arkadaslar 40 kontrolume gidememistim, dun kontrole gittim. Adet oldunmu diye sordu doktorum 45.gun biraz kanama oldu ama cok az dedim o da icerde kalan temizlenmistir dedi. Sonra ultrasonla bakti aaa senin yumurtaliklar calismaya baslamis adet olmasan bile suan yumurtaliklarin calisiyor korunmayi ihmal etme dikkat et dedi. 🙈 sizinde bilginiz olsun adet olmasakta yumurtaliklar aktif olabiliyormus
Evet süt korur diye bir şey yokmuş. Böyle emzirirken hamile kalanlar oluyormuş

Ayy çok korkunç :)
Ben adetin son günü sprial taktırmaya karar verdim ama aşırı korkuyorum ondanda ya. Siz nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Sprial taktırmak çok ağrılı bir işlem midir acaba. Bildiğim kadarıyla uyuşturma falan olmuyor.

Benim kiz donmeye basladi. Koltukta falan birakamiyorum artik 😬 oyun halisinda yukardan sarkan oyuncaklar gozden düştü artik. Haliya koyuyorum, hoop iki saniyede yüzüstü dönmüş afafsgwge Oyle de sıkılıp agliyor Hey allahim 😄

Kızlar aranızda benim gibi kel kalma tehlikesi yaşayan var mı 😂😂 oluk oluk saçlarım akıyor resmen.
Ya benim çok acayip bir şekilde hiç saçım dökülmüyor hamile kaldığımdan beri durmamaksızın saçım uzuyor ve tararken bile tek tük saç geliyor tarağa dediğiniz gibi hamilelikte ve doğumdan sonra çoğu kişinin oluk oluk dökülüyormuş benim ki aldı başını gidiyor kuaföre gidip kestirmeyede vakit bulamıyorum

2 ay aşısına giderken ateş düşürücü şurup verdiniz mi bebişlere perşembe götüreceğim elimde ilaç da yok ama
Canım ben 2 aylık aşının ikisine ve verem aşısına götürmeden yarım saat önce kendi kaşığıyla biraz calpol verdim hiç ateş olmadı veremden sonra biraz huzurlandı sadece ama ben yine de gece kalkıp ateşini ölçtüm

Back