Benim çok fena dökülüyor elimi sürmeye korkuyorumKızlar aranızda benim gibi kel kalma tehlikesi yaşayan var mı oluk oluk saçlarım akıyor resmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çok fena dökülüyor elimi sürmeye korkuyorumKızlar aranızda benim gibi kel kalma tehlikesi yaşayan var mı oluk oluk saçlarım akıyor resmen.
Haklisin galibaBnce kilo şu dönemde takilacak en son şey heleki emziriyorsaniz .. bu dönemler geçip gidecek ve geri gelmeyecek kilo herzaman verilir ben 45 kilo vererek hamile kaldim 89 la doguma girdim 20 kilo aldim hamileyken suan 77 kiloyum veremiyorumda gidip geliyorum bu aralarda umrumda bile degil yine verilir düzgün beslenmesem ve sütüm azalsa kalitesi düşse yaşayacağım pişmanlık çok fazla olur hamura tatlıya çok fazla yüklenmezseniz en azindan kilo almazsiniz ama aç bırakmayın kendinizi gececek bu günler merak etmeyin
Vende hareketi cogalttimAyy ac uyumayin , meyve, salatalik falan atistirin. Bende annemde kaldim 1 ay ,hamur kadın yaaa her gun bir ogune hamurisi bulup yapiyor valla bende yiyorum tabii simdi kendi evimdeyim de daha dikkat etmeye calisiyorum . Kilom farketmesede hamurisi yemeyince gobegim indi sanki biraz
Bugun ac yatmayi biraktim walla sutum hemen etkilendiAç yatabiliyor musun. Ben asla yatamam elim ayağım titriyor valla
Pekemz ic cnmKızlar aranızda benim gibi kel kalma tehlikesi yaşayan var mı oluk oluk saçlarım akıyor resmen.
Bu arada gecede kesintisiz 5 saat uyuyo
Git gide emme arasi uzadi
Gece uykusundan alip emzirsemde asla emmiyo iki cekip birakiyo
Bende oluruna biraktim artik
Kontrolünü bekliyorum
Bencede cok korktum valla bende spiralden korkuyorum. Valla kızımdañ sonra 7 sene prezervatifle korunduk bir kaza sıkıntı yasamadık hem de temiz biz o sekilde devam edicez yineAyy çok korkunç :)
Ben adetin son günü sprial taktırmaya karar verdim ama aşırı korkuyorum ondanda ya. Siz nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Sprial taktırmak çok ağrılı bir işlem midir acaba. Bildiğim kadarıyla uyuşturma falan olmuyor.
Hemde ne dökülme heryerimiz saçKızlar aranızda benim gibi kel kalma tehlikesi yaşayan var mı oluk oluk saçlarım akıyor resmen.
Bence de en onemlisi de bu Temiz agasrrhwgw Ben 1 bucuk yil dogum kontrol hapi kullandim evlendigimde. Sonra prezervatife gectik. Aman negerek varmis haplara diyorum. Dikkatli kullaninca en guvenlisi zaten prezervatif. Ama ben bebeklerim ardı ardina olmasi hep hayalimdi. Simdi de "zaten hemen olmaz ki" kafasiyla hic korunmadik bakalim. Dusunmuyorum da. Hayirlisi bakalim ikinci ne zaman gelecek :)Bencede cok korktum valla bende spiralden korkuyorum. Valla kızımdañ sonra 7 sene prezervatifle korunduk bir kaza sıkıntı yasamadık hem de temiz biz o sekilde devam edicez yine
Evet canim artik memeyi sadece beslenme araci olarak kullaniyorlar cunku suan kesfedilcek kocaman bir dunya var 5 10dkda karinlarini doyuruyorlar cok normal zaten ilk 3 aydan sonra bebeklerde kilo alimi 400-600 gr arasina dusuyor.Birde kizlar sizinde oylemi bilmiyorum
Benim bebis iki saatten once asla emmiyo
Memeyi werdigim anda aairi sinirleniyo
Asla iki saatten once emmiyo
Hep acaba acmi diye endiseleniyorum
Ama ac olsa emer diyorum emdiginde de 5 dk anca emiyo maksimum 10 dk
Bu ayki kontrolunu iple cekiyorum kilosu ne alemde bilmiyorum sizinkilerde oylemi
Buyudugu icin mi sık emmiyo acaba
Aynen bencede hem temiz hem guvenilir hemde hormonsuz aaaa yumurtaliklar harekete gectiyse bir supriz gelebilir hayirlisi olsunBence de en onemlisi de bu Temiz agasrrhwgw Ben 1 bucuk yil dogum kontrol hapi kullandim evlendigimde. Sonra prezervatife gectik. Aman negerek varmis haplara diyorum. Dikkatli kullaninca en guvenlisi zaten prezervatif. Ama ben bebeklerim ardı ardina olmasi hep hayalimdi. Simdi de "zaten hemen olmaz ki" kafasiyla hic korunmadik bakalim. Dusunmuyorum da. Hayirlisi bakalim ikinci ne zaman gelecek :)
Hayirlisi Hemen olacagini sanmiyorum bakalim :) bebegim zateb 3 aylik oldu. O 5-6 aylik olduktan sonra hamile kalsam yeterli sure oluyor benim icin. Birkac yas arasi olsun istemiyorumAynen bencede hem temiz hem guvenilir hemde hormonsuz aaaa yumurtaliklar harekete gectiyse bir supriz gelebilir hayirlisi olsun
Aksam aciktignizda meyve yogurt kuruyemis sut falan icebilirsiniz bastirir gene bosverin ac kalmayin hersey zamanı geldiginde yapilinca güzelBir de bebişimi
Haklisin galiba
Cunku sutum hemen etkikendi
Gunduz normal yiyorum ama aksam yemekten sonra abur cubur cok tuketiyorum
Cayi cok sekerli iciyorum onu sadece en azindan aksamlari biraktim birde
Humana nn still tea cayini icmeye basladim
En azindan aksamlari atistirmalik yerine gecer
Sutumude attirir umarim
Fayda ederse yorumumu guncellerim
Uyku duzenı yı ama sankı emme suresı uzun gıbıhayalleri süsleyen bir bebeğiniz var 10dk emiyor, gece 5 saat uyuyor, maşallah :) buna normal diyolar 3. ay sizinki de yaklaşmış. umarım kilosu da iyi çıkar ama aç olsa durmaz zaten. biz 2.5-3 saatte bir, 1 saat emiyoruz, max 3 saat uyuyoruz
sizin akşam üzerleri de memeyi sıktığınızda sütünüz fışkırır gibi çıkıyor mu? acaba benim sütüm az diyemi çok emiyor diyorum da?
Onları yıyorum zaten gercekten ac degılım yememe ramen ac gıbı hıssedıyorum her oturusta bır eköege yakın yıyorum ekmk olmadan asla doymuyorumAksam aciktignizda meyve yogurt kuruyemis sut falan icebilirsiniz bastirir gene bosverin ac kalmayin hersey zamanı geldiginde yapilinca güzel
Keçiboynuzu özü içebilirsinHemde ne dökülme heryerimiz saç
Cesaretıne hayran kaldımHayirlisi Hemen olacagini sanmiyorum bakalim :) bebegim zateb 3 aylik oldu. O 5-6 aylik olduktan sonra hamile kalsam yeterli sure oluyor benim icin. Birkac yas arasi olsun istemiyorum
Bizzat annem bana ablam 45 günlükken hamile kalmış aramızda 10 buçuk ay var. Süt korumazın ayaklı haliyim.Evet süt korur diye bir şey yokmuş. Böyle emzirirken hamile kalanlar oluyormuş
bnmde önce öyleydi sonra biz kilo almamaya sonrada meme reddine döndük. Emzirme danışmanı ve vitaminlerle toparlıyor gibiyiz umarm düzene gireriz. Çok ağladmBirde kizlar sizinde oylemi bilmiyorum
Benim bebis iki saatten once asla emmiyo
Memeyi werdigim anda aairi sinirleniyo
Asla iki saatten once emmiyo
Hep acaba acmi diye endiseleniyorum
Ama ac olsa emer diyorum emdiginde de 5 dk anca emiyo maksimum 10 dk
Bu ayki kontrolunu iple cekiyorum kilosu ne alemde bilmiyorum sizinkilerde oylemi
Buyudugu icin mi sık emmiyo acaba
kilonu takma ilk altı ay süt çok önemli süt olacak şeyler ye. Ben o kadae iştahlıyımki çoğu zaman eşimden çok yiyorum. Ama doğumdan sonra -2 deydim hala almadm. Ama yediklermi görsenOnları yıyorum zaten gercekten ac degılım yememe ramen ac gıbı hıssedıyorum her oturusta bır eköege yakın yıyorum ekmk olmadan asla doymuyorum
Aksam 7 gıbı yemek yıyoruz hemen 9 a 10 a ac oluyorum yesem ozamn da bı ekmegı dewırırım ama arada yrsemde cogunlukla tutuyorum kendımı
Kuruyemıs hep elımın altında
Ufak tefek degısıklıklerle durumu duzene sokabılırım ıns
Tavsıyelerın için teşekkürler