Gazı olunca yavaş ağlıyordu bu felaket ağladı internette gece terörü yazıyor kabus görüyordur diyor ama bende çok görürdüm hamilelikten beri yoktu İnş oğluma geçmemiştirYok canım ya sanmam yüksek ihtimal siddetli gaz sancısi vuruyor ona
Gece terörü yaşamak icin cok kucukler yahu blki ruyasinda korkmustur annesi cok takma kafana normal boyle sylerGazı olunca yavaş ağlıyordu bu felaket ağladı internette gece terörü yazıyor kabus görüyordur diyor ama bende çok görürdüm hamilelikten beri yoktu İnş oğluma geçmemiştir
Kabus görmesini hiç istemem zaten ben bile kaldıramıyorum bişey olacak diye rahat uyku bile uyumadım sabaha kadar 40 günde 3 kez böyle uyandırdı bizi uykudanGece terörü yaşamak icin cok kucukler yahu blki ruyasinda korkmustur annesi cok takma kafana normal boyle syler
Bnde gazı oldğnu düşünüyorumm.Kabus görmesini hiç istemem zaten ben bile kaldıramıyorum bişey olacak diye rahat uyku bile uyumadım sabaha kadar 40 günde 3 kez böyle uyandırdı bizi uykudan
Benimkide oyle agliyo bazen ozellikle pusette fln uyuyorsa bi yeri kopmus gibi agliyo bekliyorum biraz sonra susuyo bazen uyumaya devam ediyo bazende susmuyo gaz sancisi oluyo kipkirmizi oluyo ikiniyo cunku. Bende gaz sancisi oldugunu dusunuyorumKabus görmesini hiç istemem zaten ben bile kaldıramıyorum bişey olacak diye rahat uyku bile uyumadım sabaha kadar 40 günde 3 kez böyle uyandırdı bizi uykudan
Büyük bir ihtimalle gaz sancısıdjr her gazın ağrısı bir olmaz ki annesi ama sen içim rahat etsin diyorsan aç arada cevsen duasını YouTube den dinlesin hem sen hem o rahatlarKabus görmesini hiç istemem zaten ben bile kaldıramıyorum bişey olacak diye rahat uyku bile uyumadım sabaha kadar 40 günde 3 kez böyle uyandırdı bizi uykudan
Sürekli emzirme hali bizde de var ve ki kilo alımı sınırda. Biraz sagdigim sütleri veriyorum ama bitince ne olacak bilmiyorum. Doktor henüz mama vermedi. Farklı bir biberon verseniz acaba bizimki bunu tuttu: Tommee Tippee Gelişmiş Antikolik Biberon, 150 ml X 1 - Şeffaf Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKizlar ben gecen size mama sormustum ya. Verme dediniz ama ben vermeyi tercih ettim. Simdi gelismeleri aktaricam ve fikrinize ihtiyacim var.
Cogu kisi mama verme diyince vazgecmis gibiydim, arada kalmistim. Ama ara sira huzurlu olsak da, cogu zaman yine uzun uzun emip yine de doymuyor gibi tekrar tekrar meme istediginde delirdigim oluyordu. Neyse bir gun cok kotu derecede surekli meme istedi agladi falan, canimdan bezdim. O aksam da bi yemege davetliyiz. Neyse gozumu kararttim hemen bi biberon ve mama aldirdim esime. Yemege gitmeden once bi deneyelim dedik 30 ml mama yaptik, sabahtan beri aglayip meme isteyen bebegim, istahla mamayi emdi ve huzurla uyudu. Birden birecok sasirdim ve cok üzüldüm, bu cocuk bu zamana kadar doymuyor muymus dedim. Neyse biz hazirlanip evden cikana kadar uyudu, onu giydirip hazirkamak icin kaldirmasam uyanmazdi bile, sonra arabada da uyudu. Mamayi emince biz de yanimiza mama aldik, disarda emzirmekle ugrasmam karni da doyar diye ic huzuruyla mutlu mutlu gittik. Sonra orda davetlilere gülücükler sacti bi muddet. Sonra yine krizi tuttu. Neyse mama vericem zaten rahatligiyle hazirladik mamayi verdik. Asla biberonu agzina almadi. Ama kiyamet kopuyo agliyo. Neyse ben yenegi falan biraktim odaya ciktim emzirdim yine , ama oluru yok, surekli agliyo doymuyo, tekrar inemedim yemege, zehir oldu. Esimi cagirdim eve donduk. Butun bunlar cuma oldu. O gunden beri ara sira mamayi tekrar tekrar denedim, neredeyse her gun. Asla biberonu agzina almiyor. Hatta normal sakin halinde biberon verince agliyor. Yine surekli emzirmeye devam ediyorum ama bugun mesela yine cok zorladi. Surekli emiyor, yatagina birakiyorum, 10 saniye sonra elini emme sesi geliyor. Bir muddet sonra agliyor meme bulamayinca. Ve hala biberonu almiyor. Neden olabilir bu ya Cok zor durumdaydim, cok yoruldum
Biberonu ilk tuttugunda, sadece bir kez tuttu, cok guzel tam anne memesini tuttugu gibi tuttu. Evde avent ve lansinoh var. Lansinoh tu tuttugu. Ama bir daha tutmadi. Biberonsuz, kaşıkla, siringayla denedim mama vermeyi, ona da agliyor. Hem de canı cikarcasina agliyor agzindan döküyorSürekli emzirme hali bizde de var ve ki kilo alımı sınırda. Biraz sagdigim sütleri veriyorum ama bitince ne olacak bilmiyorum. Doktor henüz mama vermedi. Farklı bir biberon verseniz acaba bizimki bunu tuttu: Tommee Tippee Gelişmiş Antikolik Biberon, 150 ml X 1 - Şeffaf Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bu arada uykusu büyük sorun, gündüz kucagimda uyursa uyuyor yatağında yatmıyor. Allah kolaylık versin.
Ben bilmiyorum ama su sekilde dusundum. Hep anne sutu daha cabuk sindirilir , mama gec sindirilir derler. Siz ilk verdiginizde sevmis sonrada sindirim sıkıntısı yasamıs olabilir. Akıllı bıdık 2 aylik olmus bu sorunu da biberonla iliskilendirmis olabilir o yuzden almiyordur belki.Kizlar ben gecen size mama sormustum ya. Verme dediniz ama ben vermeyi tercih ettim. Simdi gelismeleri aktaricam ve fikrinize ihtiyacim var.
Cogu kisi mama verme diyince vazgecmis gibiydim, arada kalmistim. Ama ara sira huzurlu olsak da, cogu zaman yine uzun uzun emip yine de doymuyor gibi tekrar tekrar meme istediginde delirdigim oluyordu. Neyse bir gun cok kotu derecede surekli meme istedi agladi falan, canimdan bezdim. O aksam da bi yemege davetliyiz. Neyse gozumu kararttim hemen bi biberon ve mama aldirdim esime. Yemege gitmeden once bi deneyelim dedik 30 ml mama yaptik, sabahtan beri aglayip meme isteyen bebegim, istahla mamayi emdi ve huzurla uyudu. Birden birecok sasirdim ve cok üzüldüm, bu cocuk bu zamana kadar doymuyor muymus dedim. Neyse biz hazirlanip evden cikana kadar uyudu, onu giydirip hazirkamak icin kaldirmasam uyanmazdi bile, sonra arabada da uyudu. Mamayi emince biz de yanimiza mama aldik, disarda emzirmekle ugrasmam karni da doyar diye ic huzuruyla mutlu mutlu gittik. Sonra orda davetlilere gülücükler sacti bi muddet. Sonra yine krizi tuttu. Neyse mama vericem zaten rahatligiyle hazirladik mamayi verdik. Asla biberonu agzina almadi. Ama kiyamet kopuyo agliyo. Neyse ben yenegi falan biraktim odaya ciktim emzirdim yine , ama oluru yok, surekli agliyo doymuyo, tekrar inemedim yemege, zehir oldu. Esimi cagirdim eve donduk. Butun bunlar cuma oldu. O gunden beri ara sira mamayi tekrar tekrar denedim, neredeyse her gun. Asla biberonu agzina almiyor. Hatta normal sakin halinde biberon verince agliyor. Yine surekli emzirmeye devam ediyorum ama bugun mesela yine cok zorladi. Surekli emiyor, yatagina birakiyorum, 10 saniye sonra elini emme sesi geliyor. Bir muddet sonra agliyor meme bulamayinca. Ve hala biberonu almiyor. Neden olabilir bu ya Cok zor durumdaydim, cok yoruldum
Baska biberon deneyebilirsiniz, avent ya da nuk tavsiye ederim. Ben gündüzleri 1 kez geceleri 1 kez veriyordum ama sütüm saniyorum arttı gündüzleri hic vermiyorum gece yatarken emzirdikten sonra veriyorumKizlar ben gecen size mama sormustum ya. Verme dediniz ama ben vermeyi tercih ettim. Simdi gelismeleri aktaricam ve fikrinize ihtiyacim var.
Gunduzleri ortalama toplamda kaç saat uyuyor canim ?Biz gündüz uykusunu düzene oturttuk gibi 40dan sonra biraz daha düzeldi en azından. Her gün 12 gibi açlık durumuna göre banyo yaptırıyorum emzirip bi güzel yarım kundak yapıp uyutuyorum en az 2 saat uyuyor. Bazen öyle de uyumuyor sallanır beşik bile aldık ama onda da uyumak istemiyor puset takıntısı var bu ara rahat batıyor bebeme eciş bücüş pusette uyumak istiyor yatırıyorum bende çok kasmıyorum artık yaz çıkınca odasına alıştırıcam. Emme konusunda da ben kesinlikle boğa burcu olmasına bağlıyorumgerçekten bütün boğa bebeleri böyle. 1 saatte emzirsem çocuk hiç emmemiş gibi muç muç elini yumruk yapıp emiyor ona da takılmıyorum çiş kaka bezleri gayet normal en son ki kilo alımıda gayet iyiydi önümüzdeki hafta da kilo sınavını geçersek sorun yok demektir
Ben Avrupa'da yaşıyorum burada verem aşısı yapmadılar burada risk yok diye, Türkiye de riskli ülkeler arasından çıkarılmış oyuzden yapılmıyor. Ama ben turkiyeye gelince yaptıracağım 2 ay içinde.Kızlar verem aşısı yaptırmasam olmaz mı ? Artık hiç verem hastalığı duymadım ben. Kızımın kolları morarıyor. Koldan oluyormuş oda. Korkuyorum.Bacaktan yapmazlar mı acaba.
Sabah 7den itibaren sayarsam 4e kadar bölük bölük 6 saat uyuyor ama 4den sonra dışarı çıkmadığım sürece akşam 8e kadar uyumuyor sürekli memedeyiz ya da kucakta. Bide ben şöyle bir şey fark ettim akşamüstü evde olduğumuz zaman bir kriz geliyor 2 saat mızırdanıyor ama bugün mesela hiç ağlamadı dışarda emzirdim gazını çıkardım yatırdım arabasında uyudu sanırım dışarıya çok alıştıGunduzleri ortalama toplamda kaç saat uyuyor canim ?
Bilmiyorum ıkındığını fark etmedik hep gece oldu çünkü uykudan uyandırıyor bizi o korkuyla sadece kucağımıza almak aklımıza düşüyorBenimkide oyle agliyo bazen ozellikle pusette fln uyuyorsa bi yeri kopmus gibi agliyo bekliyorum biraz sonra susuyo bazen uyumaya devam ediyo bazende susmuyo gaz sancisi oluyo kipkirmizi oluyo ikiniyo cunku. Bende gaz sancisi oldugunu dusunuyorum
Öyle yapayım canım 2 gündür çok huzursuzluğu var zaten sürekli bir ağlama tutturuyor memeden ayrılmak istemiyor burda okuyordum benim başıma da geldi akşama kadar memede belim kopuyor artıkBüyük bir ihtimalle gaz sancısıdjr her gazın ağrısı bir olmaz ki annesi ama sen içim rahat etsin diyorsan aç arada cevsen duasını YouTube den dinlesin hem sen hem o rahatlar
Ayy tam aynısını yaşıyorum canım akşama kadar emiyor tam yatırıyorum yine mamayı 2 hafta içti 3. Hafta ağzına sürmedi mamalar açılınca 3 haftada bitmesi lazımmış mama çöpe gitti eşim de psikolojik baskı gibi sürekli süt mü yok aç mı bu deyip duruyorKizlar ben gecen size mama sormustum ya. Verme dediniz ama ben vermeyi tercih ettim. Simdi gelismeleri aktaricam ve fikrinize ihtiyacim var.
Hiç aldırma ilk zamanlar benim eşimde öyle panik yapıyordu bir gün öyle bir baskı yaptı ki bende patladım verdim kucağına al doyur o zaman mamayla dedim bizimde ilk zaman aldığımız mama çöp olduAyy tam aynısını yaşıyorum canım akşama kadar emiyor tam yatırıyorum yine mamayı 2 hafta içti 3. Hafta ağzına sürmedi mamalar açılınca 3 haftada bitmesi lazımmış mama çöpe gitti eşim de psikolojik baskı gibi sürekli süt mü yok aç mı bu deyip duruyorçıldırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?