Kizlar ben gecen size mama sormustum ya. Verme dediniz ama ben vermeyi tercih ettim. Simdi gelismeleri aktaricam ve fikrinize ihtiyacim var.
Cogu kisi mama verme diyince vazgecmis gibiydim, arada kalmistim. Ama ara sira huzurlu olsak da, cogu zaman yine uzun uzun emip yine de doymuyor gibi tekrar tekrar meme istediginde delirdigim oluyordu. Neyse bir gun cok kotu derecede surekli meme istedi agladi falan, canimdan bezdim. O aksam da bi yemege davetliyiz. Neyse gozumu kararttim hemen bi biberon ve mama aldirdim esime. Yemege gitmeden once bi deneyelim dedik 30 ml mama yaptik, sabahtan beri aglayip meme isteyen bebegim, istahla mamayi emdi ve huzurla uyudu. Birden bire
cok sasirdim ve cok üzüldüm, bu cocuk bu zamana kadar doymuyor muymus dedim. Neyse biz hazirlanip evden cikana kadar uyudu, onu giydirip hazirkamak icin kaldirmasam uyanmazdi bile, sonra arabada da uyudu. Mamayi emince biz de yanimiza mama aldik, disarda emzirmekle ugrasmam karni da doyar diye ic huzuruyla mutlu mutlu gittik. Sonra orda davetlilere gülücükler sacti bi muddet. Sonra yine krizi tuttu. Neyse mama vericem zaten rahatligiyle hazirladik mamayi verdik. Asla biberonu agzina almadi. Ama kiyamet kopuyo agliyo. Neyse ben yenegi falan biraktim odaya ciktim emzirdim yine , ama oluru yok, surekli agliyo doymuyo, tekrar inemedim yemege, zehir oldu. Esimi cagirdim eve donduk. Butun bunlar cuma oldu. O gunden beri ara sira mamayi tekrar tekrar denedim, neredeyse her gun. Asla biberonu agzina almiyor. Hatta normal sakin halinde biberon verince agliyor. Yine surekli emzirmeye devam ediyorum ama bugun mesela yine cok zorladi. Surekli emiyor, yatagina birakiyorum, 10 saniye sonra elini emme sesi geliyor. Bir muddet sonra agliyor meme bulamayinca. Ve hala biberonu almiyor. Neden olabilir bu ya Cok zor durumdaydim, cok yoruldum