La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- 18
Aynn cnm bızde beklemedeyızYaa çok teşekkür ederiz bütün bebekler çok güzel çok masumlarbizde bekliyoruz bakalım ne olacak diye öyle bi merak oluyor insanda işte sağlıklı olsunlarda hiç onemli degil ❤
Oglumun bastan beri kahveydi kiziminki lacivert olunca anlayamadik aciliyor yavas yavas degisebilir tabi benimde lacivertmis bebekken sonra mavi olmus belli olur 3 5 aya bakalim ne olacak tospikAynn cnm bızde beklemedeyız
Benım kızlarında gozu ılk dogdugunda grı gıbıydı kahwe oldu
Yanı kahwe olacaksa grı gıbı oluyo
Senınkı renklı olur acılır zamanla
Telaslanma cnmArkadaşlar sizden bisey rica edebilir miyim yapıp bana bildiren olursa çok mutlu olurum, bebeğinizin gözüne baya yakinina aniden bisey yaklastirdiginizda irkiliyor mu yada gözünü kapatıyor mu. Okuyup yapıp bana yazan olursa çok sevinirim birde kaç günlük olduğunu yazarsanız benim kızım 70 günlük oldu aniden bisey yaklastiriyorum ve hiç gözünü kirpmiyor bana bakıp gülüyor ama asla gözüyle beni takip etmiyor bu aralar ufaktan sıyırmak üzereyim eğer sıkıntı varsa hemen göz Dr gidicem
Ne guzelBiz 47 günlükken yaptırdık geçti gitti çok şükür. Ne kadar erken olursa o kadar rahat geçiyormuş
Bende aynı fıkırdeyım cnmBenim bebeğim 2 aylık. İbrahim saraçoğlu maydanoz, nane anne sütünü azaltır diyor. Bulgur pilavını bende yiyorum.
Ikı bacak bır kolKızlar verem aşısı yaptırmasam olmaz mı ? Artık hiç verem hastalığı duymadım ben. Kızımın kolları morarıyor. Koldan oluyormuş oda. Korkuyorum.Bacaktan yapmazlar mı acaba.
Mesele sünnet düğünüyse sünneti şimdi yaptırın büyüyüncede düğünü yaparsınızNe guzel
Ben sünnet yaptırsam o kadar cok karısan warkı hıcbırını goze alıp randevu almadım ama hep kucukken sessız sedasız bı sunme yaptırmaktı
Sunnet dugunlerıne oldum olası karsıyım
Ama gel gorkı sartlar işte ya herkesle kawga edıp sunnet yaptırcm yada beklicm baska yol yok
Yok cnm tek basına dugunde degılMesele sünnet düğünüyse sünneti şimdi yaptırın büyüyüncede düğünü yaparsınız
Bende de hıc kesılmedi desem yeriİyi bari kızlar rahatladım oluyor demekki böyle , çok çok az geliyor zaten günde 4/5 damla falan en fazla.
En geç 6_7 aylıkken yaptir kimseyi dinleme en ideali 4 ay mis, valla okadar rahat edeceksin ki sonra kafandan koskoca bir yük kalkmış olacakNe guzel
Ben sünnet yaptırsam o kadar cok karısan warkı hıcbırını goze alıp randevu almadım ama hep kucukken sessız sedasız bı sunme yaptırmaktı
Sunnet dugunlerıne oldum olası karsıyım
Ama gel gorkı sartlar işte ya herkesle kawga edıp sunnet yaptırcm yada beklicm baska yol yok
Bende gözü kara korkusuz olacak diye kendimi azıcık kandirayimTelaslanma cnm
Benımkıde kırpmıyo hıcbır sekılde
Hatta dr ılk goz muaynesınde baktı ısıkla hıc kırpmadı bende korktum
Ama sonra gunese cıkınca hemen kırptı
Korkusuzuz bıraz
Bu ara benı de takıp edıyo gozuyle
Korkma hıc her bebek farklı ılk kızım 20 gunlukken benı takop edıyordu cok sasırmıstık
Ya o karışanlar buyukken yaptırdıginda derdi tasasiyla uğraşacak mi bakalım büyüyünce sadece yarası acısı değil psikolojik sorunları da peşinden geliyor bosver kimseye söyleme bile yaptır gitsin kimse anlamaz zaten 2_3 gün altını acarken görmezlerse sonra gorselerde salla gitsin, küçükken yaptirmayip pişman olmayan kimseyi daha görmedimYok cnm tek basına dugunde degıl
Yanı nasıl desem kucuk dıye
Dayanamz dıye falan fılan
Yanı uyutma seklıme bıle konusuyorlar ben demedım ama desem sunnete de karısırlar
Hatta bı deneyim bugun
Sonucunı yazarım
Esımle bende yoksa erken yaptırma taraftarıyız
Dugun yaptırmam onda kararlıyım
Bazen değişiyor ama gece uykusuna geç geçiyor bizim ki. Gündüzleri ise değişiyor bazen öğlen uyuyor bazen ikindiKızlar sizin bebişler her gün aynı mı uyuyor dün 40 banyosu yaptırdık uyandıramadım bugün de uyutamadım emzirip bırakıyorum uyanıyor akşama kadar emzirmeyle geçti şimdi 1 saattir uyuyor daha gazını çıkarsa hemen uyanıyor
Öyle tabi annesi ne sandınBende gözü kara korkusuz olacak diye kendimi azıcık kandirayim
Walla dewlet hastanesınde co çk ıyı bı cerrah war bakalımYa o karışanlar buyukken yaptırdıginda derdi tasasiyla uğraşacak mi bakalım büyüyünce sadece yarası acısı değil psikolojik sorunları da peşinden geliyor bosver kimseye söyleme bile yaptır gitsin kimse anlamaz zaten 2_3 gün altını acarken görmezlerse sonra gorselerde salla gitsin, küçükken yaptirmayip pişman olmayan kimseyi daha görmedim
Yok yardımı gectım gölge etmeseler yine iyiYa o karışanlar buyukken yaptırdıginda derdi tasasiyla uğraşacak mi bakalım büyüyünce sadece yarası acısı değil psikolojik sorunları da peşinden geliyor bosver kimseye söyleme bile yaptır gitsin kimse anlamaz zaten 2_3 gün altını acarken görmezlerse sonra gorselerde salla gitsin, küçükken yaptirmayip pişman olmayan kimseyi daha görmedim
Yok canım ya sanmam yüksek ihtimal siddetli gaz sancısi vuruyor onaKızlar biraz önce oğlumun korkunç çığlığına uyandık yine uyutalı bir saat olmuştu birden bir çığlık kıyamet koptu evde saniyeler içinde kıpkırmızı oldu bu doğduğundan beri 3 oldu böyle uyanması uykusunda kabus falan mı görüyor ne yapıyor yaşayan var mı böyle bişey uyuyamıyorum resmen yine aynısı olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?