2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Burnu tıkalı şişmiş geniz etlerinolabilir serum fizyolojık uygulayın kesınlıkle nefes alısı rahatlar dha kolay emer..
Deneyeyim Bi de kakası böyle yapışkanımsı gibi acaba Bi sıkıntı mı oldu diye düşünüyorum sütümle ilgili

Deneyeyim Bi de kakası böyle yapışkanımsı gibi acaba Bi sıkıntı mı oldu diye düşünüyorum sütümle ilgili
Ne renk şuanda kakası? Serum fizyolojik 4-6 kez yapabilirsini. Bzımkıde meme reddi gbi itirip duruyordu, megersem burnu tıkalı gibiymiş yenidoğanlarda meme emmede isteksizlik yapıyo onlar sümük değil, geniz eti şişiyo bebeklerin

Merhaba benım kızımda sağ memeyi alıyor, sol memeyi başından beri alamıyordu sadce silikon uç ile emebiliyordu sol memeyi oda zar zor..şuan 29 günlüğüx meme yanından sırıngayla vere vere memeyi tutturmayı basardık , silikonsuz emıyoruz artık , memenin yanından sırınga ucuyla cektıgınız sütü verim memeyi tutturmaya bakın.

Memeyi tutuyor kavrıyor da ama ağzına alıp bekliyor başta bir iki çekiyor o çektiği sütü bile yutmuyor memede de çok kalmıyor en fazla 10 dk çişli bez 5-6 oluyor ama o kadar emmeyle doyuyor mu bilmiyorum 2 saatten önce de hayatta almıyor meme

Selam güzel anneler nasılsınız
Burda bir arkadaşım sanki doğumdan sonra grip olmuştu süreç nasıl geçmişti bebekde sıkıntı oldumu

Ben yalanci emzigi dün vermeye basladim, altini degistirirken cok agliyor ozaman veriyoruz, genelde emerken uyuya kaliyor ama gaz cikarmaya calisirken uyandiysa ozaman veriyoruz sakinlesiyor, meme reddi olacagini sanmiyorum cunku ilk gunden beri biberonla da süt veriyorum.

Sarı renk yarın aldırayım da yapayım bari aynen eliyle itiyor kafasını sallıyor emmemek için

Benim oğlum da aynı saatlerce uyanık duruyor 2 gündür ama memeyi verince başını sallıyor ağzına alsa emmiyor emse bile 5 dk sürüyor meme ağzında beklerken süt aksa yutmuyor dışarı bırakıyor geri üstüne bir de sarılık doktor sık emzir diyor emmezse nasıl emzireyim şaştım artık

Bizimkisi hep silikonla emdi, en başından beri. Sürekli emiyor dakika o yüzden tutmadım, silikonu bırakamadım. Emzirme uzmanı ile görüştüm bugün, çok karşı çıkıyor. O yüzden denemelere ara verelim dedi biraz. Ben de bilmiyorum ne yapsam. Silikonsuz emmiyor, deneme yapmaya karşı çıkıyor, ağlıyor ve kafasıni öyle bir geriye atıyor ki kolum ağrıyor.

Nasıl yaptiniz acaba, nasıl bir enjektor ile denemek gerekiyor. Deneme yaparken sizin kızınız da aşırı ağlıyor muydu acaba.

Arkadaslar bebegim 9 gundur kaka yapmayinca dun doktora gittik. Kilosu 11 gunde 235 gr artmis. Doktor kilo alimi dusuk, kabizlik var, yuzunde ve kafasında sivilceler oldugu icin, sut ve sut urunleri alerjisinden supheleniyorum dedi. Bana yasakladi bu urunleri. Bebegin 2 aylik kontrolunde yeterli kilo almazsa alerjik mama baslicaz dedi.
Dun aksam uyuttum bebisi, alarm kurdum 3 saat sonraya( kilo alimi dusuk oldugu icin kaldiriyoruz) ama uyumusuz 5 saat olmus , bir panikle kalktim hemen emzirdim. Ama uyuyamadim ne yapicam diye aklima eskiden bybo diye bir grup vardi orda tomrisin emzirme kampi ve notlari vardi actim okudum. Kendimi bir tarttım neyi yanlıs yapıyorum acaba diye. Şu çıkarıma vardim, ben bebek uzun sure memede kaldigi icin pozisyonumu koruyamiyorum, telefonla vs ilgileniyorum ve bebegim tam memeyi kavrayip bosaltamiyor. Gece emzirme elbisemi giydim yataga extra yastiklar koydum pozisyonumu korumak icin. Bugun tam bir kamp havasinda gecirdim butun gun yatak odasindaydik telefona hic bakmadim sadece bebegimi emzirmeye odaklandim. Normalde aksam 5 6 gibi sutum azalırdı. Ama bugun dolu doluydu goguslerim. Umarim bebegimde alerji cıkmazda kilo konusunu da bu sekilde süt arttırımı yaparak, bebegi bol bol emzirerek aşarız.
Sütünün az oldugu düsünen yada ilerde bu tarz bir sorun yaşayacak arkadas olursa diye yazmak istedim. Emzirme kampini deneyebilirsiniz

Nereden ulaşıyorsunuz bu Tomrisin emzirme kampına

Benim bebekte silikonsuz verince ilk emiyor sonra ağlıyor. Silikon vermek zorunda kalıyorum. Niye karşı çıkıyorlar bebek sütü alıyor sonuçta rahatsız olsa silikonsuz emmek ister. Ama tam tersi silikonu istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…