2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben bebeğin ağlamasını teskin etmek için sürekli emziriyorum gibi geliyor. İyi emdi diyelim hala ağlıyorsa ne yapmak gerekir. Siz alıp kucakta gezdirme, oyuncakla oyalama yapıyor musunuz.

Ben bebeğin ağlamasını teskin etmek için sürekli emziriyorum gibi geliyor. İyi emdi diyelim hala ağlıyorsa ne yapmak gerekir. Siz alıp kucakta gezdirme, oyuncakla oyalama yapıyor musunuz.
İyi emdiyse emzik verip ıyutuyorum. Ama iyi emmediyse emzik vermiyorum

Ben bezini değiştirirken pipisine selpak koyuyorum yapıyorsa da ona yapıyo
Bende temizleme pamuğu koyuyorum yada çorap diyolar gerçekten erkek bebeğin altını değiştirmek zormuş
Bende zararsız ve iyi leke çıkaran bir deterjan arıyorum. Ben memnun kalmadım. Kakayı çıkarmıyor. Süt kusmuk falan çıkarıyor ama en önemlisi kaka zaten.
Öyle bi deterjan yok galiba ya beyaz sabunla çitilemek gerek makinaya atmadan kakalı kıyafetleri ben öyle yapıyorum

Ana kucağını kullanan var mı kızlar. 31 günlük kızım. Oturtsam mı acaba. Üstünde doğumdan 9. Aya kadar kullanımı uygundur yazıyor.

Bugün çok zorlu Bi gündü zaten oğluş uyanmamak için direniyordu bugünde emmemek için direndi sabahtan bu saate kadar bir göğsümü bir biberonu deniyorum ikisini de tutmadı birde ikindinden beri uyanık kaldı hayret ettim şimdi az bişey emdi ama sabahtan beri aç Bi faydası oldu mu bilmiyorum emsin diye çabaladıkça kafasını sallıyor göğsümü itiyor ne yapacağımı şaşırdım taş gibi oldu artık göğüslerim elimle de sağlamıyorum akıl fikir versin

Burnu tıkalı şişmiş geniz etlerinolabilir serum fizyolojık uygulayın kesınlıkle nefes alısı rahatlar dha kolay emer..

Evet benmkide öyleydi bi haftadır emzik veriyorm üç haftalığı geçtiğinden beri yani. Emdikten snra uyanıyordu şimdi yerine koyup emzik verince dalıyor. Emzik öneririm
Emzik meme reddi yapar diyorlar facede emzirme danışmanlığı verenler. Bir kere sordum hemen çöpe at meme reddi yapar dedi. Sizce nasıl

Emzik meme reddi yapar diyorlar facede emzirme danışmanlığı verenler. Bir kere sordum hemen çöpe at meme reddi yapar dedi. Sizce nasıl
Çocuk uykuya dalarken veriyorm sdce çnkü uykuya dalarken memede durmak istiyor ama emmiyor. Bi saat emzir üstüne yarım saat memede tutmak beni yoruyor. gün içinde asla vermiyorm. Bunlara dikkat etmek lazm.

Çocuk uykuya dalarken veriyorm sdce çnkü uykuya dalarken memede durmak istiyor ama emmiyor. Bi saat emzir üstüne yarım saat memede tutmak beni yoruyor. gün içinde asla vermiyorm. Bunlara dikkat etmek lazm.
Anladım söylemek kolay tabi onlara bebeği sallamayın, emzik vermeyin nasıl durduracağız ya

Bebek arabası önerisi alabilir miyim? Trendyol, hepsiburada bakıyorum ama karar veremedim. Bütçemde çok fazla yok 1500 civarı bir şey arıyorum

Ben doğduğu gün verdim ağzına ama uykuya geçerken veriyorum şu an gün içinde dursun diye vermiyorum iler ki aylarda büyük kurtarıcı bence meme reddi yaşamadık

Anladım söylemek kolay tabi onlara bebeği sallamayın, emzik vermeyin nasıl durduracağız ya
Ben sallayarak uyutmuyorm ama yatağında uyanır gibi olursa sallayarak tekrar uyumasını sağlıyorm bi de uyuyunca emziği alıyorm ağzından yada o atıyor zaten herşeyi abartmadan yapablrsnz ya meme resdi olacağını düşünmüyorum. Ama çocuk gün içinde emecekken emzik vermemek lazm.

Merhaba benim oğlum da 13 günlük hala tam memeye alışamadı silikona da tam alışamadı acaba bebeğiniz kaç dakika emiyordu silikonla ne kadar zamanda emziriyordunuz ve şu an birakabildiniz mi silikonu cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…