2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim kızımda inanılmaz hareketli 5 aya girdiğimizden beri desteksiz oturuyor şuan emeklemeye çalışıyor, oturur vaziyette poposu uzerinde nerdeyse zıplayarak oyun halisının üzerinde ilerliyor üstünü bile zor giydiriyorum 10 defa dönüyor giydirirken bel galan kalmadı ben de şimdide sürekli gezmek istiyor önceden babyjörnde 1 saat kendini sallardı şimdi sıkılıyor valla yoruldum emeklesede bıraksam yere fır dönse artık

Kız seninki yine yapıyormuş bizimki etrafa gülmekten başka hiç birşey yapmıyor anlamadım 1 ay önce çabalıyordu sünnetten sonra tık yok
Ay yerim onu ben ya amaann birak hımbıl olsunlar ayaklandiklarinda anamiz aglayacak zaten oyle yada boyle kalkip dikilecek bunlar ayaga yatsinlar yattiklari kadar 😂

Ay yerim onu ben ya amaann birak hımbıl olsunlar ayaklandiklarinda anamiz aglayacak zaten oyle yada boyle kalkip dikilecek bunlar ayaga yatsinlar yattiklari kadar 😂
Anam ona da laf eden çok geç yaparsa her şeyi başıma kalkan çok olacak geçen hatta senin oğlun kilosundan kımıldayamıyor dedi görümcem oğlumun da öyle aman aman Bi kilosu yok

Anam ona da laf eden çok geç yaparsa her şeyi başıma kalkan çok olacak geçen hatta senin oğlun kilosundan kımıldayamıyor dedi görümcem oğlumun da öyle aman aman Bi kilosu yok
Zayif olana da dermanı yok bu çocuğun kakamiyi ayağa diyorlar 😂 ağzı olan konuşuyor yaa benim oğlum şuan 5 yaşinda bu yaşa gelene kadar obezde oldu geç yürür de oldu konuşamaz da oldu emeklemedi diye kas problemlide oldu oldu da oldu yani ilk bebekte insan bi ürperiyor aynı seyi 2 3 kisi söyleyince doğrumu len yoksa deyip doktora gittigim cok olmustur dediklerinin hicbiri olmadi smdi kızımda hicbirini takmiyorum minyon diyene evet minyon diyorum tospik diyene evet tospik diyorum gec yurucek diyene dogru bencede gec yurucek diyorum herkes memnun ayriliyo 😂

Benm kızımda iştahsız az beslendiğinde hareket etmek yasak diye dalga geçiyorum 🤣 gel gel bizimkide yapıyo. Ama alkış falan yok hemüz
Sen yazmıştın sanırım muz yemiyor Ama kabak yiyor diye. Bizim de aynı muz elma yemez tükürür kabağı yer. Kavak avakado patates favori yemekleri. Başka birşey yok diğer herşeyi tükürüyor. Yoğurtta yemiyor. Yrın yumurta sarısı deniycem inşallah yer.

Kızlar 6. ay aşımızı olduk.
69,5 cm boyumuz 8 kg kilomuz kafa çevresi de 43 cm. 300 gr almış gece sürekli emziriyorum uyku sersemi birşeyde diyemeyip emiyor yaramış demekki minnoşuma.

Sen yazmıştın sanırım muz yemiyor Ama kabak yiyor diye. Bizim de aynı muz elma yemez tükürür kabağı yer. Kavak avakado patates favori yemekleri. Başka birşey yok diğer herşeyi tükürüyor. Yoğurtta yemiyor. Yrın yumurta sarısı deniycem inşallah yer.
Evet muz sevmiyo hala. Sevdikleri sürekli değişiyor ama çok tatlı ve çok aromatik şeyler sevmiyor. Birde ben kat karıştır ypmayı seviyorum ama bence çocuğum tek tek yemeyi seviyor. Ben yumurta veriyorum. Sabah kahvaltısında tek tek vereyim dedim öyle bi yediki denk mi geldi bilmiyorum normalde ikinci kaşıktan snra ağız kitleniyor. Sabah tadımlık değil baya doyumluk yedi. Verdiklerim: yumurta, avokado, labne, bebe bisküvisi

Bizim kız tek olan cogu seyi yemiyor yumurta sarısını yemiyor muzla karistirinca yiyor ama muzu tek basinada yemiyor eskiden elmayı rendeler verirdim smdi eksi geliyor herseyi karistirmak zorunda kaliyorum sebzeleri lök lök indiriyor cok tatli seyleri begenmiyor ne garip bu bebeler yahu 😂

Kızlar ilikli kemik suyu alacak mısınız kendiniz mi kaynatacaksınız.Eğer satın alacaksanız hangi marka alacaksınız yardımcı olur musunuz

Bay bay alkış gel falan nasıl öğretiyorsunuz. Bizde onlar hiç yok. Ama benim kızımda çok yaramaz emekliyor her yere gidiyor. Kaç kez kafasını vurdu. Ayağı kalkamıyor da, dizleri üzerinde pıtı pıtı 5 sn durmuyor. Desteksiz 10 sn oturup düşüyor. Oturamıyor ama emekliyor :) birşey yemiyor emmekte istemiyor. Nasıl nerden enerji alıyor anlamadım.
Bizimkide desteksiz s oturuyor gibi bisey pek devrilmiyor ama emeklemiyor 😁 yuzustu koyunca uyuz oluyor bagiriyor ama otururken surekli ayaga kalkmak istiyor , bana oyyncaklara ne bulursa tutunup kalkmaya calisiyor. kollarindan tutup yurumek istiyor. Hepsi ayri bir alem, hepsinin gelisim sureci birbirinden farkli.. büyüyorlar 😍

Kızlar ilikli kemik suyu alacak mısınız kendiniz mi kaynatacaksınız.Eğer satın alacaksanız hangi marka alacaksınız yardımcı olur musunuz
Ben gecen gün kendim yaptım, henuz kullanmaya baslamadim 7.ay kontrulunde doktora sorup kullanmaya baslayacagim.
Migrostan kuzu kemigi aliyorum. Alirken kadın kasap vardı, bebek icin alıyorum dedim. Bana ozellikle bazı bölümleri verdi bu kısımlar cok kolajenli dedi. Onları bebegim icin yaptım, ozellikle bir aksam soguttum kolajenlimi diye taş gibi olmustu. 5 saat kısık ayarda kaynattım.
Marka olarak hic bir fikrim yok , ama sosyal medyada en cok bone sante markasini goruyorum.

Erkek bebek anneleri yürüteç kullanıyor musunuz? Doktor bize önermedi ama ben kullanmak istiyorum. Tavsiye eder misiniz kucakta taşımaktan sıkıldım 😑

Bebeklerinizi gün içinde nasıl oyalıyorsunuz? Yerde yuvarlanıyor oynuyor sıkılınca kucak istiyor. İlgisini çekecek oyuncaklar neler alabilirim sizler neler aldınız?

Kızlar kızım koltuktan halıya düştü.. elim önündeydi ama tutamadım aşırı derecede üzgünüm.. ne yapmak gerekir yalnızım evde çok kötüyüm korkuyorum..
Aşırı yaramaz baş edemiyorum ortalığı fır dönüyor.. kendimi yetersiz hissediyorum artık çok çaresizimmm😭

Kızlar kızım koltuktan halıya düştü.. elim önündeydi ama tutamadım aşırı derecede üzgünüm.. ne yapmak gerekir yalnızım evde çok kötüyüm korkuyorum..
Aşırı yaramaz baş edemiyorum ortalığı fır dönüyor.. kendimi yetersiz hissediyorum artık çok çaresizimmm😭
Gecmis olsun, fıskırır tarzda kustuysa gozlerde kayma varsa hemen doktora goturulmeli diye biliyorum. Yoksa en az 2 saat uyutmayip bir farklilik , gozler kayma vs. Varmi diye takip edilmeli

Gecmis olsun, fıskırır tarzda kustuysa gozlerde kayma varsa hemen doktora goturulmeli diye biliyorum. Yoksa en az 2 saat uyutmayip bir farklilik , gozler kayma vs. Varmi diye takip edilmeli

Sağol Canım şuan 1 saat oldu oynuyor gülüyor hala.. düştüğünde de ağlamadı ben panik yaptım bağırdım sonra ağladı.. çok korktum rabbim bütün yavrularımızı korusun inşallah..

Erkek bebek anneleri yürüteç kullanıyor musunuz? Doktor bize önermedi ama ben kullanmak istiyorum. Tavsiye eder misiniz kucakta taşımaktan sıkıldım 😑
Biz kullanmiyoruz. Ama ben kızımda da kullanmadım. Testisleri etkiliyor sanırım erkek bebeklerde baskı yapıyor o bolgeye.
Gun icinde yerde oturur pozisyonda oyuncaklariyla oyalamaya calisiyorum, ısıklı renkli bir gitarı var muzik calıyor vs. Biraz ilgilenir gibi oluyor ama heeerseyi agzina sokmaya calistigi icin bu sefer sokamayinca kızıp bagiriyor hop hemen benim uzerime tutunup ayaga kalkmaya calisma gitardan,oturaktan butun oyuncaklardan destek alıp kalkmaya calisiyor. O yuzden hep kucakta nerdeyse. Koltugun ustune oturtup disarilara baktiriyorum. Yerde,kucakta , hava guzelse balkonda oyalamaya calisiyorum 🤷‍♀️

Yürüteç değilde hoppala alabilirsnz. Bzmki kucak ana kucağı mama sandalyesi oyun halısı arasında mekik dokuyoruz
Şimdi hoppala yı inceleme fırsatım oldu. Yürüteçi tavsiye etmedi bu oturma yeri sanırım baskılıyor diye hoppala uygun mudur siz kullanıyorsunuz sanırım birde almak için tavsiye ettiğiniz link var mı incelemek isterim

X