Hatırlatma dozu olarak eklenmiş canım. Ama bizim sağlık ocağı 1 yaş olarak çağırmıştı. Doktorumuzla konuştuğumuzda okula giden kardeş varsa 9. Ayda öneriyorum kardeş yoksa size kalmış dedi.Arkadaşlar 9.ayda aşı var mıydı?Cocuk doktoru 9.ayda kızamık aşısı diye paylaşmış ama ben hatırlayamadım
Bizim de diş çıkmadı canımBu arada dişi çıkmayan sadece biz kaldık galibaminnoşum çekiyor ,çektiriyor ama diş falan yok maalesef
Kendimize yancı buldukBizim de diş çıkmadı canım
Bizim abi olduğuna göre yaptırayım, Allah korusun.Pazartesi sağlık ocağına gideceğim zaten ,o zamana kadar aramazsa yapışırım yakasınaHatırlatma dozu olarak eklenmiş canım. Ama bizim sağlık ocağı 1 yaş olarak çağırmıştı. Doktorumuzla konuştuğumuzda okula giden kardeş varsa 9. Ayda öneriyorum kardeş yoksa size kalmış dedi.
Ben sigorta gelmeden çocuğumu kinderklinik’e ya da ev doktoruna sokamadım bile. Gittim paşa paşa geri döndüm.Bizim abi olduğuna göre yaptırayım, Allah korusun.Pazartesi sağlık ocağına gideceğim zaten ,o zamana kadar aramazsa yapışırım yakasınaSuriyeliler den hastalik gelmiş ,bizde de son zamanlarda aşı karşıtları yaptirmadigi icin vakalar baya artmış. Normalde pediatri de uzmanlık alan asistanlar hic kızamık görmeden mezun olurmuş simdi bir sürü izolasyon varmış
Bizimde hala dişimiz yok sürekli mız mız ağlayıp duruyor huysuz ama hala çıkmıyor diş 9 aylık oldu artık yaşına mı çıkar bilemiycem..Bu arada dişi çıkmayan sadece biz kaldık galibaminnoşum çekiyor ,çektiriyor ama diş falan yok maalesef
Almanyaya dort elle sarilacagin ulkelerde var guzelim mesela norvecArkadaşlar gurbete gidip trnin değerini bilin demek istemiyorum ama trdeki doktorlara sahip çıkın Almanya bitmiş bitmiş
Ciksa bir dert cikmasa bir dert bu disler bizimde 1.5 ayda 6. disimiz geliyor uykularrr haram oldu gencligim bak talan olduuBizimde hala dişimiz yok sürekli mız mız ağlayıp duruyor huysuz ama hala çıkmıyor diş 9 aylık oldu artık yaşına mı çıkar bilemiycem..
Bir kac mesajiniza denk geldim bazen paralel evrendeki ben mi bu mesajlari atiyor diye dusunmeden edemiyorumKızlar benim bebeğim gündüz 1kere uyuyor.. çok erken değilmi gündüz uykusu 1 yaşından sonra 1 kez e düşer diye biliyorum.. sizin bebisler gündüz kaç kez uyuyor?? Doktora danışmalı mıyım bilemedim?
Canim aksam 20 de uyuyorsa cok iyi ve gündüz bir kere uyuması cok normal.Benim kızım zaten uykuyu sevmeyen bir bebek o yüzden uyandırmak istemiyorum pek oda kafasına göre takılıyor..
Ama tek kuralım var doğduğundan beri aksam 20 de yatırmaya özen gösteriyorum tabiki bazen direniyor bu duruma..
Son zamanlar da artık emekliyor keşfediyor ve uykuyu 2. Plana attı.. ama diş yüzünden sürekli mutsuz ve ağlamaklı..
Bende çok yorgunum göz altlarım çöktü kendimi robot gibi hissediyorum..
Büyüdükçe dahada mız mız olmaya başladı eski neşeli hallerini özlüyorum..
Sanki benim kızım gitti başka bir bebek geldi neşesi gülüşü kayboldu çok üzgünüm.. dişi çıksa düzelir mi acaba diyorum dişi de çektiriyor ama çıkmıyor..
Canım Internette araştırdım 12 - 15 ay arası tek uykuya geçer yazıyor kızım daha yeni 9 aylık oldu.. akışına bırakayım bakalım belki dişinden dolayı böyledir..Canim aksam 20 de uyuyorsa cok iyi ve gündüz bir kere uyuması cok normal.
Canim İnternete bakarsan oooooo.Çocuk akşam 8 de yatıyorsa bu çok normaldir ,benim deneyimlerime göreCanım Internette araştırdım 12 - 15 ay arası tek uykuya geçer yazıyor kızım daha yeni 9 aylık oldu.. akışına bırakayım bakalım belki dişinden dolayı böyledir..
Bu arada dişi çıkmayan sadece biz kaldık galibaminnoşum çekiyor ,çektiriyor ama diş falan yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?