Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Mayıs Anneleri
- Konu Sahibi Larissa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik gebeliktakibi mayıs gebelik mayısdoğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Kızlar biz çok kötü durumdayız..
Kızım hasta ateşi vardı dün gece.. 2 gündür geceleri sabaha kadar ağlıyor burnu tıkalı ne yaptıysak açılmıyor.. 1 saat 2 saat açık sonra yine tıkalı..
Hafta sonuna denk geldi doktora da götüremiyorum.. mahfolduk 2 gündür hiç uyumadık.. allahım hiç bir çocuk hasta olmasın çok zor ne derdi var anlatamıyor sabaha kadar ağlıyor..
Kızım hasta ateşi vardı dün gece.. 2 gündür geceleri sabaha kadar ağlıyor burnu tıkalı ne yaptıysak açılmıyor.. 1 saat 2 saat açık sonra yine tıkalı..
Hafta sonuna denk geldi doktora da götüremiyorum.. mahfolduk 2 gündür hiç uyumadık.. allahım hiç bir çocuk hasta olmasın çok zor ne derdi var anlatamıyor sabaha kadar ağlıyor..
Bizim doktorumuz rhinfant sıkabilirsiniz demişti ama 3 günden fazla kullanmamak şartıyla. Çok geçmiş olsun bir an önce toparlasın inşallahKızlar biz çok kötü durumdayız..
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Sağol canım inşallah tez zamanda düzelir ben yurt dışında yasıyorum bizde burun sprey denedik ama sürekli tıkanıyor yarın doktorunu arayacağım bakalım ne diyecek. Bu kış bize zor geçti bebisler hasta oldu hep çok üzgünümBizim doktorumuz rhinfant sıkabilirsiniz demişti ama 3 günden fazla kullanmamak şartıyla. Çok geçmiş olsun bir an önce toparlasın inşallah
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Çok geçmiş olsun ,haftasonlari gidebileceğiniz acil tarzi yerler yok mu ,yazık çocuğa.Yurtdisinda ki bu hastane öyküleri Bana kabus gibi geliyor ya ,hava falan verip yavruyu bir rahatlatsalardı, kıyamamSağol canım inşallah tez zamanda düzelir ben yurt dışında yasıyorum bizde burun sprey denedik ama sürekli tıkanıyor yarın doktorunu arayacağım bakalım ne diyecek. Bu kış bize zor geçti bebisler hasta oldu hep çok üzgünüm
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Bir de ben ilk çocukta kullanmıştım yanlis yaziyor olabilirim, sanırım tonimer baby idi ismi ,okyanus suyu ,baya rahatlatiyordu burnu ,doğal içerik diye biliyorumSağol canım inşallah tez zamanda düzelir ben yurt dışında yasıyorum bizde burun sprey denedik ama sürekli tıkanıyor yarın doktorunu arayacağım bakalım ne diyecek. Bu kış bize zor geçti bebisler hasta oldu hep çok üzgünüm
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Çok geçmiş olsun ,haftasonlari gidebileceğiniz acil tarzi yerler yok mu ,yazık çocuğa.Yurtdisinda ki bu hastane öyküleri Bana kabus gibi geliyor ya ,hava falan verip yavruyu bir rahatlatsalardı, kıyamam
Sağol canım.. acile giderim ama orda da aynı şeyleri verecekler fizyolojik su ve ağrı kesici şurup hepsi var ev de..
Hem hastaneye gidince kızım korkuyor doktordan önceki hastalığında götürdüm çocuğun piskolojisi bozuldu.. bu kezde yine ona kabus yaşatmak istemedim yavrum kıyamıyorum..
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Yok satmadım kiraya verdim. Ama satmış kadar oldum diyebilirim. Ben şimdi hangi yüzle evime döneyim. Ya da dönmek mi çözüm. Zaten stresten dolayı çok kötü durumdayım. 17 gündür kanamam vardı dün doktora gittim implanon kistimi büyütmüş kist tehlikeli bir yerdeymiş tam da anlamadım o şokla frauklinik baksın dendi. Auslander olduğum için sigorta numaram henüz gelmedi. İğne vurulup implant çıkartılsın dendi. İmplant çıkartmak bir operasyon lokal anestezi ve kitle laporoskopi ile alınmalı. Vs vs. Öffff ne halt edeceğimi şaşırdım.Çok üzüldüm. Keşke tr deki evinizi satmadaydınız. Satmanız çok kötü olmuş. Para sizdeyse vermeyin.
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Çok geçmiş olsun üzüldüm en azindan Türkiye de olsaydi annen bebekle ilgilenirdi.Hep söylüyorum çok cesur bir kadınsın helal olsun sana ,insallqh eşin de aile babası olduğunun farkına varırYok satmadım kiraya verdim. Ama satmış kadar oldum diyebilirim. Ben şimdi hangi yüzle evime döneyim. Ya da dönmek mi çözüm. Zaten stresten dolayı çok kötü durumdayım. 17 gündür kanamam vardı dün doktora gittim implanon kistimi büyütmüş kist tehlikeli bir yerdeymiş tam da anlamadım o şokla frauklinik baksın dendi. Auslander olduğum için sigorta numaram henüz gelmedi. İğne vurulup implant çıkartılsın dendi. İmplant çıkartmak bir operasyon lokal anestezi ve kitle laporoskopi ile alınmalı. Vs vs. Öffff ne halt edeceğimi şaşırdım.
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Keşke benim bebeğim de yarım saatten fazla uyusa ben de uyurdum ama yarım saat için değmiyor ben daha dalmadan o uyanıyorÜcretsiz izinde kendime güzel bir sey yaptım, bugün bebikimden sonra ben de yattım uyudum ilk defa ,oh be dünya varmış ,valla bundan sonra kendimi paralamayacağim,sadece akşam yemeğini yapıp, ortalığı üstten bir toplayacağım, dinleneceğim,bundan sonra böyle
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Ay benimkinin hic düzeni yok açıkçası ama okul açılınca abisi okula giderde başbaşa kalırsak bir düzen kurabilir miyiz diyorum bakalımKeşke benim bebeğim de yarım saatten fazla uyusa ben de uyurdum ama yarım saat için değmiyor ben daha dalmadan o uyanıyor
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim. Cesaretimin kaynağı kızım. O olmasa ben bu kadar cesur olamazdım. Eşimle kavga dövüş ikna ettim. Yarın bürgerbüro ile görüşüp evrak işlerimi halledip Berlin’de bi doktorda implantımı çıkarttırıp tekrar muayene olacağım. Bana ilaç verdi frauklinik ameliyatlarda yoğun kanamada kullanılan. Miyom zarar görmüş sezaryen ve implant sebebiyle ona bi bakılacak. Tabii Berlin’e git dön bi ton masraf da cabası. Ama sağlıklı olmak zorundayım.Çok geçmiş olsun üzüldüm en azindan Türkiye de olsaydi annen bebekle ilgilenirdi.Hep söylüyorum çok cesur bir kadınsın helal olsun sana ,insallqh eşin de aile babası olduğunun farkına varır
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Evet canım ben de kullanıyorum tek dikkat etmen gereken tırnağa doğru ya da ete doğru yapmamakKızlar eşim pilli törpülerden almış ama ben pek beğenemedim ya bilemedim ,internette gördüğümüzde pratik sekilde yapılıyordu, ben mi beceremiyorum ,cihaz mi sorunlu bilemedim ,pek beğenmedim.Sizler kullanıyor musunuz?
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Bizimki Almanya şemalarında TR uyku saatiyle benim afedersin ama iflahımı belledi. Kanamada eklenince iyice zayıf düştüm. Psikiyatri ilacım sağolsun onun sayesinde hala yaşıyorumAy benimkinin hic düzeni yok açıkçası ama okul açılınca abisi okula giderde başbaşa kalırsak bir düzen kurabilir miyiz diyorum bakalım
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Size düzenimden bahsetmek isterim a canlarım sabah 6-7 uyan bebişkuşu emzir alt değiştirme operasyonu üst değiştirme operasyonu oyun kahvaltı vs 11de uyku (45 dk). O arada koştur koştur temizlik çamaşır vs. Sonra yine emzir alt üst değiştir oyna öğle meyvesi sonra akşam 5 olsun saat 2. Uyku telaşı. Yemek yap evi sil çamaşır işleri 8de uyanıyor bakınıyor etrafa baba gel gel diye. Sonra baba eğer işi erken biterse geliyor hop babaya. Me time. Bazen oluyor baba gelmiyor gece 12ye 1e kadar uyutamıyorum. Bi tutturuyor ba ba gel demeye. Vay ben başımı nerelere vuram sonra bi şekil uyutup eşim gelince evrak işi. Buyrun bir delinin günlük yaşamı adlı çalışmamaÜcretsiz izinde kendime güzel bir sey yaptım, bugün bebikimden sonra ben de yattım uyudum ilk defa ,oh be dünya varmış ,valla bundan sonra kendimi paralamayacağim,sadece akşam yemeğini yapıp, ortalığı üstten bir toplayacağım, dinleneceğim,bundan sonra böyle
- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Evet var canım sağlık ocağında yapılacakArkadaşlar 9.ayda aşı var mıydı?Cocuk doktoru 9.ayda kızamık aşısı diye paylaşmış ama ben hatırlayamadım
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Tesekkurler canım, her zamanki gibi benim ebe is başında, ne aradığı var ne sorduğu, illaki ben peşine düşeceğim, sinir şey ,.Doktorumdan çok memnunum yoksa şikayet edeceğim bu ebeyi vallaEvet var canım sağlık ocağında yapılacak