2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Rabbim hayirlisiyla kalp atisini duymayi nasip etsin tum hamilelere. Cok uzulme lutfen tevekkul et insallah mutluluk gozyasilarin akar. Mutlu haberini bekliyorum sabirsizlikla.

Kızlar bugün bende doktora gittim kese gözüktü kalp atışı için erken dedi USG 6 hafta 1 günlük çıktı yalnız doktora kesenin içindedir demi sıkıntı yok dimi diye soramadım oda bilgi vermedi
Ben 6+3 um dun doktor kesede bebekte iyi dedi kalp atisini haftaya dinliycez dedi. Stres yapma.

Kizlarrr keseleri iz nasıl . Hani keseye göre cinsiyet tahmini yapiyolar ya .benim kesem yuvarlak kızımın keseside öyleydi . Erkek aanneleri sizin cocuklarinizda ilk keselerin iz nasıldı görünüş olarak

Kizlarrr keseleri iz nasıl . Hani keseye göre cinsiyet tahmini yapiyolar ya .benim kesem yuvarlak kızımın keseside öyleydi . Erkek aanneleri sizin cocuklarinizda ilk keselerin iz nasıldı görünüş olarak
Benim 5li haftalarda uzundu 6lı haftada yuvarlak gibiydi sanki ama 6. Haftanın fotografını almadım. Erkekmidir benimde

Ya bu kese olayı değil de nerde olduğu tutuyor sanki.Oğlumun kese muz gibiydi.Ama karından kesenin solundaydi.Kaybettigim bebegiminki fasulye gibiydi sağdaydı kızdı.Bu da muz gibi ama bu da sağında kesenin.Cok değişik ya.

Canım benim her gittiğimde bebek kesenin başka yerinde oluyor yermi değiştiriyor acaba doktorun ultrasonu tutuş açısından mı kaynaklı

Canım benim her gittiğimde bebek kesenin başka yerinde oluyor yermi değiştiriyor acaba doktorun ultrasonu tutuş açısından mı kaynaklı
Çok ilginc seninki hiç durmuyor galiba canım yerinde. Zaten 7haftadan sonrası değil.6 yada 7haftalikken ki görüntü önemli canım.

Benim 5li haftalarda uzundu 6lı haftada yuvarlak gibiydi sanki ama 6. Haftanın fotografını almadım. Erkekmidir benimde
Tam anlamıyorum ki bnde canım uzunsa erkekti arlaksa kız diyorlar ama tam bilmiyorum . Benim çin takviminde erkek çıktı . Ama onlara da pek inanmıyorum

Aaa bakalım haftaya gözükür bizim bebiş ne tarafta olucak acaba

Burda cinsiyet ve bebeklerimizin isimleri falan yazıyor oraya girersenirda bir sürü topik var bu konularla ilgili bnde orda görmüştüm
benim önceki gebeliğimde kese 10mmken gitmiştim ilk doktora yuvarlaktı, sonlandı gebeliğim. Şu an ki 4mm elips gibi bakalım tutacak mı

Çok ilginc seninki hiç durmuyor galiba canım yerinde. Zaten 7haftadan sonrası değil.6 yada 7haftalikken ki görüntü önemli canım.
Tam 5 haftalıkken kesenin alt sağ köşesindeydi 5+5de üst köşede gösterdi 6haftayı geçince yine sağ alt köşede gösterdi bebeği bende anlamadım canım bakalım cuma günü ne ile karşılaşıcam
Ilk 2gebeligimde tutmadı benim.
Bende kız olabileceğine nedense ihtimal vermiyorum benim tarafımda eşimin tarafıda hep erkek 1 tane bile kızımız yok
Tam anlamıyorum ki bnde canım uzunsa erkekti arlaksa kız diyorlar ama tam bilmiyorum . Benim çin takviminde erkek çıktı . Ama onlara da pek inanmıyorum
Evet bende öyle duydum canım bakalım sağlıklı olsunlarda en başı o benim ikiside yok ikiside kabulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…