Benim de aynı şekilde oldu ben de aynı tedirginliği yaşadım nette baya baktım arada böyle değişiklikler oluyormus ,hatta burda arkadaşlara da sordum zamanla azalıyor demişlerdi dert etmeyin yani.Birazdan doktor kontrolüm var aslında kendi doktorum özelde ve Cuma çağırmıştı ama devlette de takip edilmek istiyorum farklı gözle görülsün diye oğlumda da öyle yapmıştım.Bakalim güzel haberlerle dönerim inşallahBenim göğüs hassasiyetim biraz azaldı sıkıntı olmaz dimi
Hayırlısı olsun içini ferah tut eğer o zamana kadar için rahat etmiycekse başka doktora görün istersenBayram sonrası gel dedi
Dayanırım galiba herkes tatile girmiş durumda zatenHayırlısı olsun içini ferah tut eğer o zamana kadar için rahat etmiycekse başka doktora görün isters
ultrason görüntünüzde belli olur, fotoğrafını iletin bakalım isterseniz
Ne güzel peki vajinal mi gördünüz keseyi daaha erken değil mi sanırım günlerimiz aynıGünaydın, ben dün başladım ilk kez keseyi gördük dün sonrasında başladım. Hamile kalana kadar her gün bir tane coraspin kullandım, coraspine de devam ediyorum
Keseyi ne zaman gördünüz acaba karından mı bakıldı. Bende çok tedirginim hemen başlamak istiyorum bişey olur diye korkumdankeseye kadar coraspin içtim.sonra oksapar iğneye geçtim
Hangi genlerinizde varbende ki pıhtılaşma biraz fazla sanırım ondan coraspine de devam ediyorum
İnşallah canım hepimiz güzel habeeler alalımBenim de aynı şekilde oldu ben de aynı tedirginliği yaşadım nette baya baktım arada böyle değişiklikler oluyormus ,hatta burda arkadaşlara da sordum zamanla azalıyor demişlerdi dert etmeyin yani.Birazdan doktor kontrolüm var aslında kendi doktorum özelde ve Cuma çağırmıştı ama devlette de takip edilmek istiyorum farklı gözle görülsün diye oğlumda da öyle yapmıştım.Bakalim güzel haberlerle dönerim inşallah
Ben de yumurtlama takibi yapıyordum ancak adetimin geciktigi oluyordu ,litaratirde yumurtlamadan 14 gün sonra adet bekleniyor ancak doktorum her zaman olmayabilecegini söylemişti ,hakkınızda hayırlısı olsun belki de hamilesinizdir de çıkmamıştır biraz daha beklemek gerekebilir belkiKızlar Selam,
Hepinize bir sorum var bilen/yaşayan birileri cevap verirse çok sevinirim. 28 Haziranda yumurtlama gördüm 29 unda çatladı. Normalde 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu hamilelik yoksa ama 2 gün geçti hala olmadım. erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım sonuç negatif. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var bir kaç gündür,göğüs hassasiyetim falanda vardı ama o geçti. Yumurtlama günümü bilmeme rağmen bu adet gecikmesi neden olur? Zaten hamilelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Forumda araştırıyorum ama pek bişey bulamadım. Hala pozitife dönme şansı var mı?
tam belli olmuyor sanki, benim ilk gebeliğimde bebek ve yolk kese 23-24mm olduğunda gözükmüştü bebek yetişmişti sonrasında, seninde güzel sonuçlanır inşallah üzülme sıkma canını.USG görüntüm
Ben oğlumda hiç yaşamadım bulantı. Gerçekten modum düşüyor, ne yesem yemesem diye şaşırıyorum. Hayırlısı ile atlatalim ins su dönemiKızlar uyku bende de başladıı dün akşam 9da uyudum sabah 8de kalktımbir de bugün felaket bi mide bulantısı var . Bu zamana kadar arada azalıp artarak gidiyodu ama bugün çok fena
Hepimize kolaylık diliyorum mide bulantısı çok zor
benim bat 7 temmuzdu, adet döngüm 32gün takvime göre dün 5+2ydim ama bir iki gün oynama olabilir, şu an için normal gibi gözüküyor dedi. Dün beta 3.300 küsürdü vajinal gördük evetNe güzel peki vajinal mi gördünüz keseyi daaha erken değil mi sanırım günlerimiz aynı
pai: homozigotHangi genlerinizde var
Aynen riske atmazdi sıkıntı olsa içini rahat tutBir sıkıntı olmaz dimi öyle olsa bayram sonrası kontrole kalp atışı için demezdi sanırım