2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim göğüs hassasiyetim biraz azaldı sıkıntı olmaz dimi
Benim de aynı şekilde oldu ben de aynı tedirginliği yaşadım nette baya baktım arada böyle değişiklikler oluyormus ,hatta burda arkadaşlara da sordum zamanla azalıyor demişlerdi dert etmeyin yani.Birazdan doktor kontrolüm var aslında kendi doktorum özelde ve Cuma çağırmıştı ama devlette de takip edilmek istiyorum farklı gözle görülsün diye oğlumda da öyle yapmıştım.Bakalim güzel haberlerle dönerim inşallah

İnşallah canım hepimiz güzel habeeler alalım teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Kizlar selamlar benim göğüs hassasiyeti ve mide bulantısı biraz azaldı gibi. Ama sabahları bel ağrısı ile uyanıyorum erkenden. Bunu yasayaniniz var mı?

Kızlar Selam,
Hepinize bir sorum var bilen/yaşayan birileri cevap verirse çok sevinirim. 28 Haziranda yumurtlama gördüm 29 unda çatladı. Normalde 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu hamilelik yoksa ama 2 gün geçti hala olmadım. erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım sonuç negatif. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var bir kaç gündür,göğüs hassasiyetim falanda vardı ama o geçti. Yumurtlama günümü bilmeme rağmen bu adet gecikmesi neden olur? Zaten hamilelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Forumda araştırıyorum ama pek bişey bulamadım. Hala pozitife dönme şansı var mı?

Ben de yumurtlama takibi yapıyordum ancak adetimin geciktigi oluyordu ,litaratirde yumurtlamadan 14 gün sonra adet bekleniyor ancak doktorum her zaman olmayabilecegini söylemişti ,hakkınızda hayırlısı olsun belki de hamilesinizdir de çıkmamıştır biraz daha beklemek gerekebilir belki

Kızlar uyku bende de başladıı dün akşam 9da uyudum sabah 8de kalktım bir de bugün felaket bi mide bulantısı var . Bu zamana kadar arada azalıp artarak gidiyodu ama bugün çok fena
Hepimize kolaylık diliyorum mide bulantısı çok zor

Ben oğlumda hiç yaşamadım bulantı. Gerçekten modum düşüyor, ne yesem yemesem diye şaşırıyorum. Hayırlısı ile atlatalim ins su dönemi

Ne güzel peki vajinal mi gördünüz keseyi daaha erken değil mi sanırım günlerimiz aynı
benim bat 7 temmuzdu, adet döngüm 32gün takvime göre dün 5+2ydim ama bir iki gün oynama olabilir, şu an için normal gibi gözüküyor dedi. Dün beta 3.300 küsürdü vajinal gördük evet

Bir sıkıntı olmaz dimi öyle olsa bayram sonrası kontrole kalp atışı için demezdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…