2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bende bilmiyorum nasıl oluyor bulamadım webde :)
Edindiğim bilgiye göre kesede bebek ilk göründüğünde bebek sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek oluyormuş Ancak ileriki haftalarda bebek yer değiştirdiği için sonuç doğru olmayabilir miş Bu nedenle kesede ilk bebeğin göründüğü ultrasona göre yorumlamak gerekiyormuş

Cnm anlıyosan benim keseme bakarmisin pazartesi günü foto yüklemiştim

Kızlar tam kim bu konuyla ilgilenitor bilmiyorum ama kazen veya muneyi etiketleyerek alabilirsiniz konuyu üzerinize diye düşünüyorum E esem-15 Z zahrada

Bize ilk mesajı nasıl verebilirsinizz @Mune K Kazen

Hemen çürüteyim kızım kesede soldaydı ama 7+0 da görmüşüz ilk. Geç sayılır mı bilemiyorum. 5. Haftada sadece kese görmüşüz.
şimdi 5+5te gittik. Sol üstte takılıyodu bakalım cinsiyet ne olucak.

Kızlar bu arada bugun garip bişey yaşadım.
Sabahtan beri felaket bulantı yaşıyorum. Geçen hafta tatile gittik dün akşam döndük. İnanılmaz yorgunum. Sabah zaten bütün vücudum dökülerek kalktım yataktan. Hiç bişey yiyemedim.üstüne sürekli çıkardım bulantıdan.Öğleye doğru bir anda sol kolum böyle boşaldı gibi oldu. Kolumu hissemedim böyle boşluğa düştü resmen. Sağ kolumla tuttum. Çok kötüydü. 10 sn kadar olp geçti.bi süre uyuşukluk hisseder gibi oldum şimdi bişey kalmadı.
Doktorumu aradım sürekli olursa nörolojiyw görünmemi geçtiyse eğer şimdilik sorun olmadığını söyledi. Yoğun kusmadan dolayı olabilir dedi. Ben de zaten çok yorgun olduğumdan ona bağladım. Çok şükür geçti. Allahım bi daha yaşatmasın çok korktum. Sizden de dua istiyorum.
İnşallah bebeğim iyidir içerde. Bir anda inanılmaz şekilde bulantı yaşamaya başladım.prilama başlıycam inşallah iyi gelir

canim bu sikinti bende de oluyor, doktorumla da konustum, her zaman tam 14 gun sonra baslamayabilir dedi. psikolojik olarak da regl olmak istemiyoruz coook derinde bilincaltinda hamile kalmak istedigimiz icin ve bu da etkiliyor bence. korunmayi birakmadan once sadece gogus hassasiyetim olurdu regl belirtisi olarak, simdi kasik agrisi, batmalar falan oluyor ve lekelenme baslasiyip adetim 3 gun falan gecikiyor. hic agir kaldirmadigim halde 3-4 ay once bel agrisi bile oldu, dedim tamam bu kesin belirti bu sefer gebelik var; ama bosa cikti.. hamile kalmayi o kadar cok istiyorum ki vucudum resmen fake semptom olusturuyor..

Günaydın, ben dün başladım ilk kez keseyi gördük dün sonrasında başladım. Hamile kalana kadar her gün bir tane coraspin kullandım, coraspine de devam ediyorum
Bende bugun başlıyorum inşallah.. Kese görünmedi ama kan sonucum düzenli arttığı için başladık. Bayram dan sonra kontrole gidicem tekrardan

Canım 6.haftadan sonra yer değiştiriyo minnaklar.

Ya tabi bunlar hep teori. 7.haftaya kadar olan ultrason görüntüleri ve karından bakılana göre böyle yorumlanıyormuş. Ben 11 gün önce keseyi gördüm, cuma tekrar gideceğim bakalım ne olacak

Bende bugun başlıyorum inşallah.. Kese görünmedi ama kan sonucum düzenli arttığı için başladık. Bayram dan sonra kontrole gidicem tekrardan
vajinal gördük canım keseyi biz belki senin doktor karından baktıysa ondan gözükmemiştir, şifa olsun inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…