Edindiğim bilgiye göre kesede bebek ilk göründüğünde bebek sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek oluyormuş Ancak ileriki haftalarda bebek yer değiştirdiği için sonuç doğru olmayabilir miş Bu nedenle kesede ilk bebeğin göründüğü ultrasona göre yorumlamak gerekiyormuşbende bilmiyorum nasıl oluyor bulamadım webde :)
Bilmiyorum inan sadece biri demişti editör den alınır diye msj yazsan olur mu acababen bilgisayardan giriyorum nasıl alıcamsalağa anlatır gibi desene alayım tablolaşalım böyle karışıyoruuz
Yada yeni topik aç cnm herkes oraya gelirben bilgisayardan giriyorum nasıl alıcamsalağa anlatır gibi desene alayım tablolaşalım böyle karışıyoruuz
Ocak annelerinin tablosu güzel cnmben bilgisayardan giriyorum nasıl alıcamsalağa anlatır gibi desene alayım tablolaşalım böyle karışıyoruuz
Cnm anlıyosan benim keseme bakarmisin pazartesi günü foto yüklemiştimEdindiğim bilgiye göre kesede bebek ilk göründüğünde bebek sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek oluyormuş Ancak ileriki haftalarda bebek yer değiştirdiği için sonuç doğru olmayabilir miş Bu nedenle kesede ilk bebeğin göründüğü ultrasona göre yorumlamak gerekiyormuş
Bize ilk mesajı nasıl verebilirsinizzMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Hemen çürüteyimEdindiğim bilgiye göre kesede bebek ilk göründüğünde bebek sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek oluyormuş Ancak ileriki haftalarda bebek yer değiştirdiği için sonuç doğru olmayabilir miş Bu nedenle kesede ilk bebeğin göründüğü ultrasona göre yorumlamak gerekiyormuş
canim bu sikinti bende de oluyor, doktorumla da konustum, her zaman tam 14 gun sonra baslamayabilir dedi. psikolojik olarak da regl olmak istemiyoruz coook derinde bilincaltinda hamile kalmak istedigimiz icin ve bu da etkiliyor bence. korunmayi birakmadan once sadece gogus hassasiyetim olurdu regl belirtisi olarak, simdi kasik agrisi, batmalar falan oluyor ve lekelenme baslasiyip adetim 3 gun falan gecikiyor. hic agir kaldirmadigim halde 3-4 ay once bel agrisi bile oldu, dedim tamam bu kesin belirti bu sefer gebelik var; ama bosa cikti.. hamile kalmayi o kadar cok istiyorum ki vucudum resmen fake semptom olusturuyor..Kızlar Selam,
Hepinize bir sorum var bilen/yaşayan birileri cevap verirse çok sevinirim. 28 Haziranda yumurtlama gördüm 29 unda çatladı. Normalde 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu hamilelik yoksa ama 2 gün geçti hala olmadım. erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım sonuç negatif. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var bir kaç gündür,göğüs hassasiyetim falanda vardı ama o geçti. Yumurtlama günümü bilmeme rağmen bu adet gecikmesi neden olur? Zaten hamilelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Forumda araştırıyorum ama pek bişey bulamadım. Hala pozitife dönme şansı var mı?
Bende bugun başlıyorum inşallah.. Kese görünmedi ama kan sonucum düzenli arttığı için başladık. Bayram dan sonra kontrole gidicem tekrardanGünaydın, ben dün başladım ilk kez keseyi gördük dün sonrasında başladım. Hamile kalana kadar her gün bir tane coraspin kullandım, coraspine de devam ediyorum
Canım 6.haftadan sonra yer değiştiriyo minnaklar.Hemen çürüteyimkızım kesede soldaydı ama 7+0 da görmüşüz ilk. Geç sayılır mı bilemiyorum. 5. Haftada sadece kese görmüşüz.
şimdi 5+5te gittik. Sol üstte takılıyodubakalım cinsiyet ne olucak.
Ya tabi bunlar hep teori. 7.haftaya kadar olan ultrason görüntüleri ve karından bakılana göre böyle yorumlanıyormuş. Ben 11 gün önce keseyi gördüm, cuma tekrar gideceğim bakalım ne olacakHemen çürüteyimkızım kesede soldaydı ama 7+0 da görmüşüz ilk. Geç sayılır mı bilemiyorum. 5. Haftada sadece kese görmüşüz.
şimdi 5+5te gittik. Sol üstte takılıyodubakalım cinsiyet ne olucak.
vajinal gördük canım keseyi biz belki senin doktor karından baktıysa ondan gözükmemiştir, şifa olsun inşallahBende bugun başlıyorum inşallah.. Kese görünmedi ama kan sonucum düzenli arttığı için başladık. Bayram dan sonra kontrole gidicem tekrardan
O zaman çürütemedim kızlar , olabilirCanım 6.haftadan sonra yer değiştiriyo minnaklar.
Beta kaç iken sizde vajinal göründü de karından görünmedi?vajinal gördük canım keseyi biz belki senin doktor karından baktıysa ondan gözükmemiştir, şifa olsun inşallah
3.300dü ama doktor karından hiç bakmadı zaten direkt vajinal baktı doktorumBeta kaç iken sizde vajinal göründü de karından görünmedi?
Ah canım keşke anlasam ama istersen ramzi teorisi diye bir sayfa var orada birisi ilgileniyor bu konu ile, ona danışCnm anlıyosan benim keseme bakarmisin pazartesi günü foto yüklemiştim
Hayırlı olsunMerhaba kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın inşallahben 2018 haziran annesiyim bir kızım var ve bugün hamile olduğumu öğrendinim 2 ya da 3 haftalıktır sanırım çünkü 2 haftadır eşimden ayrı şehirdışındayım :))