2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Dun 6+2 de doktor kesen buyumus bebek iyi henuz kalp atisi yok dedi.bugun grldim intralipid serum aldim dusuk tehdidi icin ve bana 27 temmuza randevu verdilee kalp atisi icin o zaman 8+2 olucam insallah ta gec degil mi kalp atisi icin aklim karisti. Aslinda bayram oncesi olumsuz bisey olur mu diye korktugum icin bayram sonu kontrole gitmek istiyodum ama bilemedim simdi

Dun 6+2 de doktor kesen buyumus bebek iyi henuz kalp atisi yok dedi.bugun grldim intralipid serum aldim dusuk tehdidi icin ve bana 27 temmuza randevu verdilee kalp atisi icin o zaman 8+2 olucam insallah ta gec degil mi kalp atisi icin aklim karisti. Aslinda bayram oncesi olumsuz bisey olur mu diye korktugum icin bayram sonu kontrole gitmek istiyodum ama bilemedim simdi
Hic canını sıkma canım o zamana görürsn strese sokma kendini

benim bir kaç gündür lekelenmem vardı önceki gün artınca korkup doktora gittim, ultrasonda kanama alanı görünmediğini, herşeyin normal olduğunu söyledi. önlem olarak progestan verdi dün akşam başladım (sabah akşam günde 2) ama azalmadı hiç. canlı kırmızı değil soluk renkte bronz gibi pembelik de var kahverengilik de. benzerini yaşayan var mı?

Daha once duus
Hic canını sıkma canım o zamana görürsn strese sokma kendin

benim bir kaç gündür lekelenmem vardı önceki gün artınca korkup doktora gittim, ultrasonda kanama alanı görünmediğini, herşeyin normal olduğunu söyledi. önlem olarak progestan verdi dün akşam başladım (sabah akşam günde 2) ama azalmadı hiç. canlı kırmızı değil soluk renkte bronz gibi pembelik de var kahverengilik de. benzerini yaşayan var mı?
Kirmizi olmadikca endise edicek bisey yok diye biliyorum dikkat etmezsen kanama alani olusabilir o yuzden mutlaka yat dinlen sadece tuvalete kalk ve bol su ic gunluk 3 litre

Daha once duus

Kirmizi olmadikca endise edicek bisey yok diye biliyorum dikkat etmezsen kanama alani olusabilir o yuzden mutlaka yat dinlen sadece tuvalete kalk ve bol su ic gunluk 3 litre
bugün de çok yordum kendimi yaa ondan mı acaba geçmedi korktum şimdi :KK43:

Ben de bugün öylesine randevu almıştım, hem doktorlara bakayım hem de ilk muayene diye. Normalde 3 ağustosta devam etmeyi düşündüğümüz doktorla randevumuz. Girdim içeri. İşte sati falan sordu kız. Neyse ultrasonla bakıyor 7 hafta 4 gün dedi. Kese 11.1mm olmuş, ben ekranı da göremedim sadece kendi baktı. Sat 22 Mayıs ama ben ovulasyona 15 Haziran'da girdim. Ondan dolayı geç döllenme olabilir mi dedim. Olabilir bir şey var ama net söylemek için erken, folik asite devam et, bayramdan sonra gel dedi. Hiç ilgilenmedi yani. Cumartesi özele mı gitsem acaba? Usg görüntüsü vermedi, ben de goremedim.

Gözünüz aydın bende boşsa diye endişe ediyorum kese var ama bebek ile igli bilgi almadım sizin gibi hayır haberler alırım umarım
Teşekkürler,siz de stres yapmamaya çalışın inşallah güzel haberler alırsiniz🙏
Canım muhtemelen erken döllenme benimki.O yüzde duyuldu.Cok teşekkürler.
Anladım, teşekkür ederim 😍

Kizlar agrisi sancisi kanamasi olanlara bi onerim var. Ben gebe kalmadan oncede 1-2 aydir ari suti kullandim su anda 6+3 um hala kullaniyorum. Daha onceki gebeliklerimde rahmime bicak saplanir gibi agrilarim olurdu ciglik atardim. Bu sefer cok sukur 6 haftada belki 2 defa agrim olmustur o kadar rahatim agri konusunda. Rahim disinda kramplarim var tabii bazen yarim saat agrim oluyo ama diger gebeliklerimle kiyasladigimda gercekten cok sukur sorunsuz bi hamilelik geciriyorum su an. Hepinize oneriyorum mutlaka doktor kontrolunde kullanin bana dua edeceksiniz. Gunde kurdanin ucuyla 3-4 kere yaliyorum ac karna sabah aksam o kadar.

Ya bu kese olayı değil de nerde olduğu tutuyor sanki.Oğlumun kese muz gibiydi.Ama karından kesenin solundaydi.Kaybettigim bebegiminki fasulye gibiydi sağdaydı kızdı.Bu da muz gibi ama bu da sağında kesenin.Cok değişik ya.
Bende kesenin fotosunu yüklemişim cnm benimkine de bakarmısın ben hiç anlamıyorum

Üzerime alındım ☺️. Cumartesi kanama alanının geçmiş olduğunu ve bebeğin kalp atışlarıyla bize merhaba demesi için duacıyım 🙏.
teşekkürler
İnşallah canım.benim. seninle günlerimiz aynı bende yarın görmeye gidicem minisimi bakalım kalp atışı duyabilecekmiyiz🥰

Dün akşam aşırı böbrek ağrısı ile hastaneye koştuk.Neyseki serum kendime getirdi.Ve bugün kontrolüm vardı.6+3 görünüyor.Kalp.atışını duyduk çok şükür.Okadar rahatladimki.
Gözün aydın canım darısı bekleyen herkese ins.bu arada çok geçmiş olsun

merhaba hanımlarr nasılsınız💙 bugün tam 7. Haftayı dolduruyorum bir aksilik yoksa inşallah. Ağrılarım geçti derken bugün bel ağrısı geri geldi. Cuma günü kalp atışı kontrolüm var. İnşallah hayırlısıyla bir duysam sanki hastaneden zıplaya zıplaya çıkcam gibi geliyor sevinçten 🙈😂😂😂
Hayırlı haberler inss❤️

Ben de güncelleme yapayım daha yeni şiddetli bir bulantı vurdu geçti 🥴 bel ağrım da sabah oluyor uykudan kaldırıyor yatamiyorum sonra bir iki saat içinde geçiyor. Yüz üstü yatarsam kasığımda batma oluyor bunun için çok erken değil mi ya 😁😁😁 belirti olunca böyle oluyorum belirti olmayınca da acaba bir sikinti mi var niye ses etmiyor diyorum 😵
Kaçıncı haftada bulantı başladı? Belki bende olmaz bu zamana kadar olmadı diye avutuyorum da kendimi

Hayırlısıyla benden de bir kese fotosu :) doktorundan memnun kaldığım söylenemez tam ne kadarlık olduğunu söylemedi,kalp atışı için bayramdan sonra gel ddi başka bir yere gidicem sanırım. Sata göre kese gelişimi normal ddi sadece şurada nokta gibi olan ddi bir noktayı gösterdi. Öyle işte :)
IMG_20210714_162049.jpg

X