Hic canını sıkma canım o zamana görürsn strese sokma kendiniDun 6+2 de doktor kesen buyumus bebek iyi henuz kalp atisi yok dedi.bugun grldim intralipid serum aldim dusuk tehdidi icin ve bana 27 temmuza randevu verdilee kalp atisi icin o zaman 8+2 olucam insallah ta gec degil mi kalp atisi icin aklim karisti. Aslinda bayram oncesi olumsuz bisey olur mu diye korktugum icin bayram sonu kontrole gitmek istiyodum ama bilemedim simdi
Hic canını sıkma canım o zamana görürsn strese sokma kendin
Kirmizi olmadikca endise edicek bisey yok diye biliyorum dikkat etmezsen kanama alani olusabilir o yuzden mutlaka yat dinlen sadece tuvalete kalk ve bol su ic gunluk 3 litrebenim bir kaç gündür lekelenmem vardı önceki gün artınca korkup doktora gittim, ultrasonda kanama alanı görünmediğini, herşeyin normal olduğunu söyledi. önlem olarak progestan verdi dün akşam başladım (sabah akşam günde 2) ama azalmadı hiç. canlı kırmızı değil soluk renkte bronz gibi pembelik de var kahverengilik de. benzerini yaşayan var mı?
bugün de çok yordum kendimi yaa ondan mı acaba geçmedi korktum şimdiDaha once duus
Kirmizi olmadikca endise edicek bisey yok diye biliyorum dikkat etmezsen kanama alani olusabilir o yuzden mutlaka yat dinlen sadece tuvalete kalk ve bol su ic gunluk 3 litre
Teşekkürler,siz de stres yapmamaya çalışın inşallah güzel haberler alırsinizGözünüz aydın bende boşsa diye endişe ediyorum kese var ama bebek ile igli bilgi almadım sizin gibi hayır haberler alırım umarım
Anladım, teşekkür ederimCanım muhtemelen erken döllenme benimki.O yüzde duyuldu.Cok teşekkürler.
Bende kesenin fotosunu yüklemişim cnm benimkine de bakarmısın ben hiç anlamıyorumYa bu kese olayı değil de nerde olduğu tutuyor sanki.Oğlumun kese muz gibiydi.Ama karından kesenin solundaydi.Kaybettigim bebegiminki fasulye gibiydi sağdaydı kızdı.Bu da muz gibi ama bu da sağında kesenin.Cok değişik ya.
İnşallah canım.benim. seninle günlerimiz aynı bende yarın görmeye gidicem minisimi bakalım kalp atışı duyabilecekmiyizÜzerime alındım. Cumartesi kanama alanının geçmiş olduğunu ve bebeğin kalp atışlarıyla bize merhaba demesi için duacıyım .
teşekkürler
Gözün aydın canım darısı bekleyen herkese ins.bu arada çok geçmiş olsunDün akşam aşırı böbrek ağrısı ile hastaneye koştuk.Neyseki serum kendime getirdi.Ve bugün kontrolüm vardı.6+3 görünüyor.Kalp.atışını duyduk çok şükür.Okadar rahatladimki.
Hayırlı haberler inssmerhaba hanımlarr nasılsınızbugün tam 7. Haftayı dolduruyorum bir aksilik yoksa inşallah. Ağrılarım geçti derken bugün bel ağrısı geri geldi. Cuma günü kalp atışı kontrolüm var. İnşallah hayırlısıyla bir duysam sanki hastaneden zıplaya zıplaya çıkcam gibi geliyor sevinçten
Çok teşekkürler canım.Amin inşallah herkesten alalım güzel haberleri.Gözün aydın canım darısı bekleyen herkese ins.bu arada çok geçmiş olsun
Kaçıncı haftada bulantı başladı? Belki bende olmaz bu zamana kadar olmadı diye avutuyorum da kendimiBen de güncelleme yapayım daha yeni şiddetli bir bulantı vurdu geçtibel ağrım da sabah oluyor uykudan kaldırıyor yatamiyorum sonra bir iki saat içinde geçiyor. Yüz üstü yatarsam kasığımda batma oluyor bunun için çok erken değil mi ya belirti olunca böyle oluyorum belirti olmayınca da acaba bir sikinti mi var niye ses etmiyor diyorum
ben bilgisayardan giriyorum nasıl alıcamKızlar bilgisayardan giren varsa editör den sayfayı alıp tablo yapabilir mi yada yeni bir topik açabilir mi bizimde tablomuz olsa ne güzel olur