2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar selamlar benim göğüs hassasiyeti ve mide bulantısı biraz azaldı gibi. Ama sabahları bel ağrısı ile uyanıyorum erkenden. Bunu yasayaniniz var mı?
Benim henüz Mide bulantım olmadı (umarım olmaz:)) ama dün Sabahtan beri belimin sol tarafında bir ağrı hissediyorum gece bile zor uyudum hareket ederken oturup kalkarken zorlanıyorum

Benim henüz Mide bulantım olmadı (umarım olmaz:)) ama dün Sabahtan beri belimin sol tarafında bir ağrı hissediyorum gece bile zor uyudum hareket ederken oturup kalkarken zorlanıyorum
Ben de güncelleme yapayım daha yeni şiddetli bir bulantı vurdu geçti 🥴 bel ağrım da sabah oluyor uykudan kaldırıyor yatamiyorum sonra bir iki saat içinde geçiyor. Yüz üstü yatarsam kasığımda batma oluyor bunun için çok erken değil mi ya 😁😁😁 belirti olunca böyle oluyorum belirti olmayınca da acaba bir sikinti mi var niye ses etmiyor diyorum 😵

Ben oğlumda hiç yaşamadım bulantı. Gerçekten modum düşüyor, ne yesem yemesem diye şaşırıyorum. Hayırlısı ile atlatalim ins su dönemi🙏
Benim de enerjimi sömürüyo resmen bulantı . Hiç bişey yapamıyorum. Kızımın kahvaltısını zor hazırladım🥺

Sevincimi paylasmaya geldiiiim ,azonce çıktım doktordan karından baktı göremedi muhtemelen boş gebelik istersen alttan bakalım dedi hiç alışık olduğum birşey değil ama battı balık yan gider diyerek baktırdım ve çok şükür hem bebek hem kalp atışı görüldü gelişimi de haftasıyla uyumlu dedi 🙏karından neden görünmedi dedim küçük daha dedi ama cihazla alakalı mi bilemiyorum 2 gün sonra kendi doktoruma randevum var inşallah ondan da güzel şeyler duyarım .Darısı kalp atışı bekleyen herkese 😍

Sevincimi paylasmaya geldiiiim ,azonce çıktım doktordan karından baktı göremedi muhtemelen boş gebelik istersen alttan bakalım dedi hiç alışık olduğum birşey değil ama battı balık yan gider diyerek baktırdım ve çok şükür hem bebek hem kalp atışı görüldü gelişimi de haftasıyla uyumlu dedi 🙏karından neden görünmedi dedim küçük daha dedi ama cihazla alakalı mi bilemiyorum 2 gün sonra kendi doktoruma randevum var inşallah ondan da güzel şeyler duyarım .Darısı kalp atışı bekleyen herkese 😍
muhtemelen boş gebelik diye moralini bozması peki.... emin olmadan nasıl böyle etiketleyebiliyorlar direkt çıldırıyorum ya güya stres olmamamız lazım

benim bat 7 temmuzdu, adet döngüm 32gün takvime göre dün 5+2ydim ama bir iki gün oynama olabilir, şu an için normal gibi gözüküyor dedi. Dün beta 3.300 küsürdü vajinal gördük evet
Ay bizim tarihlerimiz aynı🤩 inşallah ben de bugün göreceğim. Biraz stres oldum, güzel haber almam için görenler dua edebilir miiii🥺

Ben de güncelleme yapayım daha yeni şiddetli bir bulantı vurdu geçti 🥴 bel ağrım da sabah oluyor uykudan kaldırıyor yatamiyorum sonra bir iki saat içinde geçiyor. Yüz üstü yatarsam kasığımda batma oluyor bunun için çok erken değil mi ya 😁😁😁 belirti olunca böyle oluyorum belirti olmayınca da acaba bir sikinti mi var niye ses etmiyor diyorum 😵
Ben de bel ağrısı için çok erken diye düşündüm ama ara ara bende de oluyor🤷‍♀️ benim genelde mide bulantısı, aşırı göğüs hassasiyeti, halsizlik var

Ben de bel ağrısı için çok erken diye düşündüm ama ara ara bende de oluyor🤷‍♀️ benim genelde mide bulantısı, aşırı göğüs hassasiyeti, halsizlik var
Bilemedim ben de 😐 doktorum şiddetli ağrı ya da kanama olursa acile gel onun dışında tekrar tekrar kan vermene gerek yok demisti. Yarın kontrole gideceğim belki keseyi görebiliriz dedi çok stresliyim 😐

muhtemelen boş gebelik diye moralini bozması peki.... emin olmadan nasıl böyle etiketleyebiliyorlar direkt çıldırıyorum ya güya stres olmamamız lazım
Kesinlikle ,zaten orda yattigim yerde ağlamaya başladım ya istemeseydim vajinal muayene o zaman kendimi yiyip bitirecektim .Genelleme yapmayı sevmiyorum ama devlet hastanesi doktorlarınin çoğu böyle duyarsız dan diye söylüyorlar her şeyi

Kizlar takvimde ki kac haftaliksa dogrumu takvim olayı nasil oluyor
Bazen bebek önde gidebiliyor ama gelişimini tamamlayıp geliyor o yüzden çokta referans almamak lazım. Adet tarihi daha doğru.
Kızım 41. Haftayı bitirip doğmuştu. Ultrasonda hep önde idi gelişimi.

Herkese günaydınlar bebisleri, keseleri, kalp atışlarını duyan tüm annislerin gözü aydın. Sadece bir arkadaşı gördüm o da üzülmesin hayırlısı ile cumartesi duyacaktır.darisi tüm bekleyen içinde bana da inşallah. Bu arada mide bulantısı bende de artık varım diyor. Sabahları işe gelirken çok zorlanıyorum 😒
Üzerime alındım ☺️. Cumartesi kanama alanının geçmiş olduğunu ve bebeğin kalp atışlarıyla bize merhaba demesi için duacıyım 🙏.
teşekkürler

Kızlar Selam,
Hepinize bir sorum var bilen/yaşayan birileri cevap verirse çok sevinirim. 28 Haziranda yumurtlama gördüm 29 unda çatladı. Normalde 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu hamilelik yoksa ama 2 gün geçti hala olmadım. erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım sonuç negatif. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var bir kaç gündür,göğüs hassasiyetim falanda vardı ama o geçti. Yumurtlama günümü bilmeme rağmen bu adet gecikmesi neden olur? Zaten hamilelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Forumda araştırıyorum ama pek bişey bulamadım. Hala pozitife dönme şansı var mı?
Merhaba,
Benim geçen ay 13 gün gecikmişti ve hiçbirsey demedi doktor.
Bazen olabiliyor dedi. Genel olarak düzenli olduğu için..
Gebelik olsaydı çıkardı idrarda adet gününde .

Dün akşam aşırı böbrek ağrısı ile hastaneye koştuk.Neyseki serum kendime getirdi.Ve bugün kontrolüm vardı.6+3 görünüyor.Kalp.atışını duyduk çok şükür.Okadar rahatladimki
Dün akşam aşırı böbrek ağrısı ile hastaneye koştuk.Neyseki serum kendime getirdi.Ve bugün kontrolüm vardı.6+3 görünüyor.Kalp.atışını duyduk çok şükür.Okadar rahatladimki.
Hem geçmiş olsun hem de gözünüz aydın 🥰 kalp atışını karından mi duydunuz ben 6+5 bugün karından görülmedi vajinal bakıp gördü hala endişeliyim de

Bilemedim ben de 😐 doktorum şiddetli ağrı ya da kanama olursa acile gel onun dışında tekrar tekrar kan vermene gerek yok demisti. Yarın kontrole gideceğim belki keseyi görebiliriz dedi çok stresliyim 😐
Aynı stres bende de var, rabbim güzel sonuclar görmeyi nasip etsin içimize de ferahlık versin

merhaba hanımlarr nasılsınız💙 bugün tam 7. Haftayı dolduruyorum bir aksilik yoksa inşallah. Ağrılarım geçti derken bugün bel ağrısı geri geldi. Cuma günü kalp atışı kontrolüm var. İnşallah hayırlısıyla bir duysam sanki hastaneden zıplaya zıplaya çıkcam gibi geliyor sevinçten 🙈😂😂😂

Gözünüz aydın bende boşsa diye endişe ediyorum kese var ama bebek ile igli bilgi almadım sizin gibi hayır haberler alırım umarım

Hem geçmiş olsun hem de gözünüz aydın 🥰 kalp atışını karından mi duydunuz ben 6+5 bugün karından görülmedi vajinal bakıp gördü hala endişeliyim de
Canım muhtemelen erken döllenme benimki.O yüzde duyuldu.Cok teşekkürler.

X