2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Teşekkür ederim cok güzel yazmissin.
Hamile olduguma hala inanamiyorum. Rabbimin bana mucizesi oldu. Ilk bebeğim icin tam 7 yıl caba gösterdik.
Yarin için tüp bebek merkezin den randevu almistik. Emzirmeyi yeni biraktim adet im gecikince hormanlardan dir dedim.
Sonra testim pozitif cikti şükürler olsun.
Ben daha çok ikinci bebek için yeterli dinlenemiyorum ona birsey olur diye tedirginim.
Ama yazdigin gibi iyi düsünelim iyi olsun inşallah.

Aşlah sağ.salim bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşalşah benimde bi düşüğüm var bugün dr gittim karından bebek göremedi vajinalden baktı kese güzel 7 haftalık dedi bebek çok küçük keseye göre 6+1 gözüküyo dedi kalp atışı yok dedi olsa azda olsa görmem lazımdı dedi1 cumartesi gel tekrar bakıcaz dedi yarın başka bi dr gidicem ama çok kötü oldum sabahtan beri ağlıyorum öyle kötü ki rabbim kalp sesini duymayı sağlıkla almayı nasip etsin ne zor ya rab beterinden koru

Kızlar bende çok ciddi mide yanması ve gazdan dolayı ara ara karın ağrısı var. Sizde de oluyor mu bunlar öneriniz var mı

Merhaba acaba iğneye gebe kalır kalmaz mı başladınız.. Yoksa kese göründükten sonra mı Bendede kan pıhtılaşması varda
Günaydın, ben dün başladım ilk kez keseyi gördük dün sonrasında başladım. Hamile kalana kadar her gün bir tane coraspin kullandım, coraspine de devam ediyorum

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar kaçlık kullanıyor doz olarak, bir de coraspine devam ediyor musunuz ? Doktor iğne dozunu neye göre ayarladı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…