- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
bende ki pıhtılaşma biraz fazla sanırım ondan coraspine de devam ediyorum0.4 lük .coraspini bıraktırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ki pıhtılaşma biraz fazla sanırım ondan coraspine de devam ediyorum0.4 lük .coraspini bıraktırdı.
Takvim olayı son adet tarihinin başlangıç gününe göre hesaplanıyor, yumurtlama gününü bilsen bile tahmini doğum takvimini buna göre ayarlıyor doktorlarKizlar takvimde ki kac haftaliksa dogrumu takvim olayı nasil oluyor
Biraz daha bekleyin hatta tek doktorla hareket etmeyin derim belki bebek gerçekten geç gelişecektir, inşallah hayırlı güzel haberlerinizi alırızAşlah sağ.salim bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşalşah benimde bi düşüğüm var bugün dr gittim karından bebek göremedi vajinalden baktı kese güzel 7 haftalık dedi bebek çok küçük keseye göre 6+1 gözüküyo dedi kalp atışı yok dedi olsa azda olsa görmem lazımdı dedi1 cumartesi gel tekrar bakıcaz dedi yarın başka bi dr gidicem ama çok kötü oldum sabahtan beri ağlıyorum öyle kötü ki rabbim kalp sesini duymayı sağlıkla almayı nasip etsin ne zor ya rab beterinden koru
Canım kesen kaç mmdiAşlah sağ.salim bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşalşah benimde bi düşüğüm var bugün dr gittim karından bebek göremedi vajinalden baktı kese güzel 7 haftalık dedi bebek çok küçük keseye göre 6+1 gözüküyo dedi kalp atışı yok dedi olsa azda olsa görmem lazımdı dedi1 cumartesi gel tekrar bakıcaz dedi yarın başka bi dr gidicem ama çok kötü oldum sabahtan beri ağlıyorum öyle kötü ki rabbim kalp sesini duymayı sağlıkla almayı nasip etsin ne zor ya rab beterinden koru
Doktor bana dün bi ilaç verdi mide bulantısı için işe yaradı diyebilirim ama iştahım hala yok maalesef ne yesem de midemi kaldırmasa diye düşünüyorumHerkese günaydınlar bebisleri, keseleri, kalp atışlarını duyan tüm annislerin gözü aydın. Sadece bir arkadaşı gördüm o da üzülmesin hayırlısı ile cumartesi duyacaktır.darisi tüm bekleyen içinde bana da inşallah. Bu arada mide bulantısı bende de artık varım diyor. Sabahları işe gelirken çok zorlanıyorum
çubuk kraker :))Doktor bana dün bi ilaç verdi mide bulantısı için işe yaradı diyebilirim ama iştahım hala yok maalesef ne yesem de midemi kaldırmasa diye düşünüyorum
Ohh maşallah bende güzel uyuyordum sıcaklar beni mahvettigünaydınnn, yeni güncelleme geldi bana da uykuu dün 8 de uyudum sabaha kadar....
ultrason görüntünüzde belli olur, fotoğrafını iletin bakalım istersenizKızlar bugün bende doktora gittim kese gözüktü kalp atışı için erken dedi USG 6 hafta 1 günlük çıktı yalnız doktora kesenin içindedir demi sıkıntı yok dimi diye soramadım oda bilgi vermedi
Bende de azalıp azalıp geri geliyoBenim göğüs hassasiyetim biraz azaldı sıkıntı olmaz dimi
Keşke sorsaydiniz. Benimde yarın 6+1 oluyor ve kontrolüm var kalp atışı için heyacan yapmayayım o zamanKızlar bugün bende doktora gittim kese gözüktü kalp atışı için erken dedi USG 6 hafta 1 günlük çıktı yalnız doktora kesenin içindedir demi sıkıntı yok dimi diye soramadım oda bilgi vermedi
aynı azalmıştı ne güzel sabah bir kalktım tövbeler olsun tır geçmiş üstünden sanki bir zonklama sızlama yüzüstü yatamıyorum vallaBende de azalıp azalıp geri geliyo
Sorsaydın keşke ya da daha hiç birşey sormadan herşeyi söyleyen doktorlarımız olsun inşAllahKızlar bugün bende doktora gittim kese gözüktü kalp atışı için erken dedi USG 6 hafta 1 günlük çıktı yalnız doktora kesenin içindedir demi sıkıntı yok dimi diye soramadım oda bilgi vermedi
Ahhaha evet böyle oluyor kocam dokununca Bana tekmeleyesim geliyoaynı azalmıştı ne güzel sabah bir kalktım tövbeler olsun tır geçmiş üstünden sanki bir zonklama sızlama yüzüstü yatamıyorum valla
Bayram sonrası gel dediKeşke sorsaydiniz. Benimde yarın 6+1 oluyor ve kontrolüm var kalp atışı için heyacan yapmayayım o zaman
Ben kendim bile dokunmaya korkuyordum bugün bi azalma var ama dediğiniz gibi bazen artıp bazen azalıyor sanırımAhhaha evet böyle oluyor kocam dokununca Bana tekmeleyesim geliyo
ultrason görüntünüzde belli olur, fotoğrafını iletin bakalım isterseniz
ultrason görüntünüzde belli olur, fotoğrafını iletin bakalım isterseniz