2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biraz daha bekleyin hatta tek doktorla hareket etmeyin derim belki bebek gerçekten geç gelişecektir, inşallah hayırlı güzel haberlerinizi alırız

Herkese günaydınlar bebisleri, keseleri, kalp atışlarını duyan tüm annislerin gözü aydın. Sadece bir arkadaşı gördüm o da üzülmesin hayırlısı ile cumartesi duyacaktır.darisi tüm bekleyen içinde bana da inşallah. Bu arada mide bulantısı bende de artık varım diyor. Sabahları işe gelirken çok zorlanıyorum

Canım kesen kaç mmdi

Doktor bana dün bi ilaç verdi mide bulantısı için işe yaradı diyebilirim ama iştahım hala yok maalesef ne yesem de midemi kaldırmasa diye düşünüyorum

Kızlar bugün bende doktora gittim kese gözüktü kalp atışı için erken dedi USG 6 hafta 1 günlük çıktı yalnız doktora kesenin içindedir demi sıkıntı yok dimi diye soramadım oda bilgi vermedi

Kızlar bugün bende doktora gittim kese gözüktü kalp atışı için erken dedi USG 6 hafta 1 günlük çıktı yalnız doktora kesenin içindedir demi sıkıntı yok dimi diye soramadım oda bilgi vermedi
ultrason görüntünüzde belli olur, fotoğrafını iletin bakalım isterseniz

Keşke sorsaydiniz. Benimde yarın 6+1 oluyor ve kontrolüm var kalp atışı için heyacan yapmayayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…