2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar okuduğunuz dualar çektiğiniz tesbihleri yazar mısınız eksiklerim varsa tamamlamak istiyorum
Rivayetlere göre, 70 bin “Subhanellahi ve bihamdihi'' okunursa çocuk salih olur, ilk dört ay içinde okunması tavsiye edilir. Araf suresinin 189. ayeti farz namazlardan sonra okunabilir. Güzel ahlaklı olması için her gün Enbiya suresi okunabilir. Yine hayırlı bir evlat için günde 1 defa Yasin-i şerif okunabilir. Günlük olarak 1 defa Meryem, İbrahim ve Al-i İmran suresi okunabilir. Ayrıca tesbih olarak 70 bin kelime-i tevhid okunabilir.

Vicdanı çok kötü gerçekten izmirde oturuyorum araştırayım mutlaka buradada vardır çok teşekkür ederim

Yarin sabah kontrolümüz var.Kalp atışı için.Cok korkuyorum.Allah 'ın izniyle bi duysak.Daha önce kalbi durduğu için kürtaj olmuştum bebegimin.
sen ferah tut içini hem okuduğuma göre stres bebişide etkilermiş sağlıkla al kucağına inşallah hersey yolunda gitsin

Yarin sabah kontrolümüz var.Kalp atışı için.Cok korkuyorum.Allah 'ın izniyle bi duysak.Daha önce kalbi durduğu için kürtaj olmuştum bebegimin.
Merhaba, hayırlı sağlıklı bir hamilelik diliyorum size, yaranızı deşmek istemem ama önceki kaybınız kaçıncı haftadaydı, bir belirtiniz olmuş muydu kanama ağrı vs gibi. Ben kalp atışını duydum ama bir düşüğüm var daha önce, şimdi çok tedirginim, bir daha kontrole gittiğimde doktor kalbi durdu diyecek diye çok korkuyorum. İnşallah sorunsuz sıkıntısız alalım bebeklerimizi kucağımıza

Kizlar çıktım doktordan 5+5 olması lazimken 5+1 çıktı . Keseyi ve yolk gördük bebisi vajinal da baksak göremeyiz dedi haftaya pztsi gidicem tekrar .kese gayet iyi 10 mm dedi
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin, günlere çok takılmayın, hamilelik ilerledikçe haftasını buluyor hatta geçiyor bile İnşallah bi dahaki kontrolde kalp atışı pıt pıt

sen ferah tut içini hem okuduğuma göre stres bebişide etkilermiş sağlıkla al kucağına inşallah hersey yolunda gitsin
Evet bunu biliyorum ama o dr.un odasına girerken çok korkuyorum.Sadece dua edebiliyorum.Bi de sakın olmak zorundayım galiba.

13haftalikti.Ne kanama ne de ağrı olmamıştı.Zaten 3bucuk hafta önce durmuş kalbi.Oyle karnimda kalmış.Ama zehirlenmiş gibi bi bulantim vardı.Bi anda 4kg vermiştim ve karnım hiç büyümedi çünkü bebek gelişmemiş.Hatta içine girmişti karnim sanki.Cok zordu.Rabbim kimseye göstermesin.

amin canım Allah tekrar yaşatmasın. hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.

Ahh çok çok üzgünüm, özür dilerim canını acıttıysam inşallah şimdi sağlıkla kucağına almak nasip olsun Çektiğin tüm acıları unuttursun kokusu, gülüşü içinde çiçekler açtırsın canım.

Özür dileme canım benim.Naptinki sen.Insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim.Burda hep güzel şeyler paylaşalım.Acilarimizi da unutalım beraber.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

merhaba, ben de hamile olduğumu yeni öğrendim. ikinci hamileliğim. doktor olarak kime gidiyorsunuz? ben doktor arayışındayım. özel hastane veya muayanesi olanlara bakıyorum.

Kizlar çıktım doktordan 5+5 olması lazimken 5+1 çıktı . Keseyi ve yolk gördük bebisi vajinal da baksak göremeyiz dedi haftaya pztsi gidicem tekrar .kese gayet iyi 10 mm dedi
Oy maşallah, sağlıkla ilerlesin inşallah:) ben de yarın gidicem nasipse görmeye. Erdem hstde kime gittiniz memnun kaldınız mı? ben ilk sefer için ümran tıpa gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…