2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oy maşallah, sağlıkla ilerlesin inşallah:) ben de yarın gidicem nasipse görmeye. Erdem hstde kime gittiniz memnun kaldınız mı? ben ilk sefer için ümran tıpa gidiyorum
Canım normalde Bnm doktirum değil bu ben başka bı hastaneye gidicem ama doktorum izinde . Kardeşimin doktoru o da 6.5 aylık hamile gayet memnun . Fatma lütfiye Yigite gittim .doktor gayet iyiydi . Kardeşimde memnun .Çamlıca erdem hastanesi bu

Amin.
Allah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Maaşallah, ben de 1 tabe meryem suresi okuyorum.
70 bin subhanellahi.. Yi ben de yapayım inşallah teşekkürler
Yarin sabah kontrolümüz var.Kalp atışı için.Cok korkuyorum.Allah 'ın izniyle bi duysak.Daha önce kalbi durduğu için kürtaj olmuştum bebegimin.
Kan sulandırıcı kullanıyor musun?

Ben de bugğn doktora gittim 6+0. İlk önce göremiyorum falan dedi. Şok geçiriyordum ki sesi açtı 1 sn kalp atışı. Çok mutlu oldum. Daha önce 2 boş gebeliğim vardı. Kanama alanı var çok dikkat et dedi. İğne ve progestan verdi. Diofol kullanıyordum folbiole geç dedi. 1 tane genim de pıhtılaşma var. Oda folik asitle ilgili. O yüzden b vitamini verdi bir de. Oksapar ve coraspin kullanıyorum. Bide diyet verdi pıhtılaşmam olduğu için.
Benden haberler bu kadar. Kanama alanı biraz moralimi bozdu

ben de bugün gittim 12mm olmuş kese herşey normal görünüyo ama benim bi kaç gündür lekelenmem olduğu için progestan verdi doktor, fitil olarak kullanırsan baş dönmesi yapmaz dedi. sabah akşam bu şekilde kullananlar fitilden sonra ne kadar zaman yatmak gerekiyo acabaa?

İnşallah yüzün gülerek çıkarsın .
bende cumartesiye kadar iğnelerin işe taramasını ummaktan ve dua etmekten başka bir şey yapamıyorum.
Hatta dün doktora randevumun olduğu gece rüyamda peceteye silince kan gördüm.
İçimde nasıl korku var anlatamam..

Bende de kanama alanı gördü ve progesteron iğne verdi iki kutu ama kalçam çok agrıyor.

hemen kalkınca ilaç çamaşıra geliyor çoğu. bi 20 dk falan duruyorum ben. bide çok ileri itemiyorum korkuya

Çok dikkat et kendini yorma canım.Bende oksapar igne kullanıyorum.

O da hayırlısıyla kucağına alsın inşallah:) teşekkür ederim cevabın için

İnsanoğluyuz hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bu duyguları, ne kadar çok iyiyi düşünürsek o kadar çok iyilik başımıza gelir en sonunda beklemediğimiz ya da istemediğimiz bi durum ortaya çıkarsa ancak Allah'a kayıtsız şartsız teslim olarak bu girdaptan kurtulabiliyoruz. Elbette varsa bi sebebi araştırmak ve tedavi olmak görevimiz ama bilmediğimiz bir sebepten ötürü başımıza bunlar geliyorsa bi hayır vardır demek, şerlerin içinden hayır çıkar demek, inancımıza göre insan acelecidir neyde hayır olduğunu bilemeyebilir demek lazım uzun oldu ama şifa olsun

Kizlar çıktım doktordan 5+5 olması lazimken 5+1 çıktı . Keseyi ve yolk gördük bebisi vajinal da baksak göremeyiz dedi haftaya pztsi gidicem tekrar .kese gayet iyi 10 mm dedi
Bir 10 mm burdaaa aynı kese ve yolk var vajinal baktı yine benimkii bayram sonu gidicem kalp atışı içiin duyarız dedii iyi o zaman bende 5 artı 1 im ahahha

Eklentiler

• 1626185918674216534750050185512.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 50
Cok sukur bebek var sorun yok gelisiyo haftaya kalp atisi bekleniyo 6+2yim

Canım nioli yağını hamileler de kullanabiliyor mu riski var mı

Bir 10 mm burdaaa aynı kese ve yolk var vajinal baktı yine benimkii bayram sonu gidicem kalp atışı içiin duyarız dedii iyi o zaman bende 5 artı 1 im ahahha
Aaaa aynı gidiyoruz desene . Maşallah seninkine de demekki bnmki de vajinal baksa goremicekti . Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Merhaba cnm benım 7.gebeliğim inşallah nasip olursa 4. Sağlıklı gebeliğim en küçük kızım 3 bitti benım avantajım ablalarının olması elbette ama kaç yaşında olursa olsun çocuklar ilgi ister önce sen kendini rahatlatacak bir yol bulmalısın insanlar hastalıklarıda sıkıntılarıda bence zihniyle çağırır zira bizlerin (müslümanların) akıllarından bile geçenler dua niyetinde o yüzden napıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyoruz emin ol çok güzel olacak ben hep tek çocuk yapıp ikinci çocugu düşünmeyenlerin ( isteyip olmayanlar ayrı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah )kardeşsiz olan olmak zorunda olan çocuklara çok üzülürüm o yüzden ne güzel çocugunuza bir kardeş gelecek böyle düşünün kardeş öğretmen demek paylaşmayı, birini candan öte çok sevmeyi, kendinden başka biri için üzülmeyi hep kardeşinden öğrenir insan o yüzden önce sen iyi ol geri kalan herşeyde emin ol iyi olur benım ilk kızım 9 aylıktı ikinci bebeğime hamile kaldıgımı öğrendim üzüldüm ama sonra birde baktım ne iyi olmuş ikiz gibi büyüdüler. Vardır hatalarımız yeri geldi yetememişimdir elbette… kusursuz olmaz insan hiç öyle çabalarım olmadı niyet Salih olsun sakın dert etme bence… evladın çok nasipli kardeşi olacak…sende ikinci bir evlada sahip olacaksın…karnında bir can taşıyacaksın. Korkularını bırak… duygularını canlandır o heyecanı yaşamaya bak… herşey çok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…