2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya ben betayı yüksek görebilmek için bekledim biraz fazladan düşük görüp yükselmesini beklemek beni strese sokacaktı, inşallah bu hayırlısıdır yarın göreceğim nasipse
Ay en iyisi ben 5 gün oldu öğreneli sanki 3 aydır bekliyormuşum gibi hissediyorum

Gözünaydın canım inşallah.Hosgeldin aramıza.

Kızlar son betam 2200 kese oluşturmuştur değil mi , takvime göre 6+4’düm. Cuma akşamı gideceğim işk kontrolüme kalp atışınıda duyar mıyım
Ben de Cuma 7+0 olacağım doktorum o gün için çağırdı bebeği görebilmek ve kalp atışı duymak için ,sizin de görünür bu bilgiye göre bence

Merhabalar
Ben de cuma günü inşallah 7+0 olacağım. Ben de yeni öğrendim. Büyük bir süpriz oldu. Daha dogrusu bir mucize gibi. Ilk bebeğime 9. tüp bebek denemesinde kavustum. Minik kızım 2 yaşına girecek yakında inşallah.
Doktorumu aradim bana 3. Ağustos ta randevu verdi. O zamana kadar beklemeyi düşünüyorum.
Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucagimiza versin inşallah.

Merhaba güzel anneler. Ben hamileliğimi bugün öğrendim bata 7 gün var hayalet çizgi gördüm akşamına kan verdim 20.68 çıktı . Inşallah sağlıklı ilerler birbirmize destek olduğumuz haberleştiğimiz güzel bir süreç yaşariz. 2 günde bir artışları takip edeceğim. Doktora 5+3 gibi mi gidiyim daha erken keseyi gören oldu mu ortalama ne zaman gittiniz

Eklentiler

• 20210712_073807.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 36
Aramıza hoşgeldiniz ben tam 5+0'da gördüm keseyi bi arkadaşımız daha erken görmüştü 4 buçuk gibi. Kişiden kişiye değişiyor inşallah hemen görürsünüz içiniz rahat eder

Kızlar son betam 2200 kese oluşturmuştur değil mi , takvime göre 6+4’düm. Cuma akşamı gideceğim işk kontrolüme kalp atışınıda duyar mıyım
yavrum benim 2300 lerdeydi beta sabahına doktora gittim keseyi gördü alttan baktı ama karından denemedi. 3 gün daha geçti bugün öğlen yine gidicemm senin de görünür büyük ihtimall

Maşallah
Hiç böyle görüp öğrenmedim 3.de de acaba var mı silik ama diyerek tereddütle kan verdğmHayırlı olsun

Hayırlı olsun. Ben bat tan 4 gün sonra kan testi için gittim ama önce ultrason da baktı doktorum keseyi gördü. Beta tahlilim 2720 çıktı. Beta 2000 üzerine çıkınca görünüyor kese genelde.

Kese çoktan oluşmuştur ben 1971 beta ile gördüm. İns kalp atışını bile görme durumun var hayırlısıyla hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun mucizem Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.bes haftalık ideal kese için

Kızlar 20lik dişimin temas ettiği yanağım ciddi bir ağrıyla yokluyor beni
Var mı doğal çözüm bilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…