- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 26
Ay en iyisi ben 5 gün oldu öğreneli sanki 3 aydır bekliyormuşum gibi hissediyorumYa ben betayı yüksek görebilmek için bekledim biraz fazladandüşük görüp yükselmesini beklemek beni strese sokacaktı, inşallah bu hayırlısıdır yarın göreceğim nasipse
Herkese iyi akşamlar. Nasipse aranıza ben de katılıyorum. Bugün ilk kez kontrole gittimnim de belirtilerim aynıbende biraz tansiyon düşüklüğü de oluyor sanırım aniden elim ayağım kesiliyor falan normaldir heralde
Kaçtan başladı betanızAy en iyisi ben 5 gün oldu öğreneli sanki 3 aydır bekliyormuşum gibi hissediyorum
Gözünaydın canım inşallah.Hosgeldin aramıza.Herkese iyi akşamlar. Nasipse aranıza ben de katılıyorum. Bugün ilk kez kontrole gittim. 6+3 hamileyim. Karından haftayla uyumlu keseyi ve bebeği gördük. Kalp atışını duyduk çok şükür. Gögüste hassasiyet ve gaz dışında belirtim yok.
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
327’den 5 günde 2220 olduKaçtan başladı betanız
Ben de Cuma 7+0 olacağım doktorum o gün için çağırdı bebeği görebilmek ve kalp atışı duymak için ,sizin de görünür bu bilgiye göre benceKızlar son betam 2200 kese oluşturmuştur değil mi , takvime göre 6+4’düm. Cuma akşamı gideceğim işk kontrolüme kalp atışınıda duyar mıyım
Ay aynı gün Allah izin versinde güzel haberleri beraber verelim burayaBen de Cuma 7+0 olacağım doktorum o gün için çağırdı bebeği görebilmek ve kalp atışı duymak için ,sizin de görünür bu bilgiye göre bence
Ben de cuma kalp atışı için gideceğim. 6+5 oluyorum. Umarım duyarımBen de Cuma 7+0 olacağım doktorum o gün için çağırdı bebeği görebilmek ve kalp atışı duymak için ,sizin de görünür bu bilgiye göre bence
Ay inşAllah aynı anda aynı heycanları yaşamak çok güzelBen de cuma kalp atışı için gideceğim. 6+5 oluyorum. Umarım duyarım
Aramıza hoşgeldinizMerhaba güzel anneler. Ben hamileliğimi bugün öğrendim bata 7 gün var hayalet çizgi gördüm akşamına kan verdim 20.68 çıktı. Inşallah sağlıklı ilerler birbirmize destek olduğumuz haberleştiğimiz güzel bir süreç yaşariz. 2 günde bir artışları takip edeceğim. Doktora 5+3 gibi mi gidiyim daha erken keseyi gören oldu mu ortalama ne zaman gittiniz
yavrum benim 2300 lerdeydi beta sabahına doktora gittim keseyi gördü alttan baktı ama karından denemedi. 3 gün daha geçti bugün öğlen yine gidicemm senin de görünür büyük ihtimallKızlar son betam 2200 kese oluşturmuştur değil mi , takvime göre 6+4’düm. Cuma akşamı gideceğim işk kontrolüme kalp atışınıda duyar mıyım
MaşallahMerhaba taze anneler:) ben de bugün test ile öğrendim yarın sabah kan veriyorum nasipse. Çok bilgisiz ve tecrübesizim bu konuda, heyecanlı ve biraz da korkuluyum, rabbim hayırlı bir süreç yaşatsın bizlere Eki Görüntüle 2887562
Hayırlı olsun. Ben bat tan 4 gün sonra kan testi için gittim ama önce ultrason da baktı doktorum keseyi gördü. Beta tahlilim 2720 çıktı. Beta 2000 üzerine çıkınca görünüyor kese genelde.Merhaba güzel anneler. Ben hamileliğimi bugün öğrendim bata 7 gün var hayalet çizgi gördüm akşamına kan verdim 20.68 çıktı. Inşallah sağlıklı ilerler birbirmize destek olduğumuz haberleştiğimiz güzel bir süreç yaşariz. 2 günde bir artışları takip edeceğim. Doktora 5+3 gibi mi gidiyim daha erken keseyi gören oldu mu ortalama ne zaman gittiniz
Sağolasın teşekkür ederim. Ben ilişkiden on gün sonra öğrendiğim için erken hareket etmiş oldumYa maşallah siz görmüşsünüz darısı başıma, yarın işi ele alıyorum hayırlısıyla hızlanmak lazım anladığım kadarıyla
Kese çoktan oluşmuştur ben 1971 beta ile gördüm. İns kalp atışını bile görme durumun var hayırlısıyla hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar son betam 2200 kese oluşturmuştur değil mi , takvime göre 6+4’düm. Cuma akşamı gideceğim işk kontrolüme kalp atışınıda duyar mıyım
Hayırlı olsun mucizem Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar
Ben de cuma günü inşallah 7+0 olacağım. Ben de yeni öğrendim. Büyük bir süpriz oldu. Daha dogrusu bir mucize gibi. Ilk bebeğime 9. tüp bebek denemesinde kavustum. Minik kızım 2 yaşına girecek yakında inşallah.
Doktorumu aradim bana 3. Ağustos ta randevu verdi. O zamana kadar beklemeyi düşünüyorum.
Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucagimiza versin inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.bes haftalık ideal kese içinMerhaba güzel anneler. Ben hamileliğimi bugün öğrendim bata 7 gün var hayalet çizgi gördüm akşamına kan verdim 20.68 çıktı. Inşallah sağlıklı ilerler birbirmize destek olduğumuz haberleştiğimiz güzel bir süreç yaşariz. 2 günde bir artışları takip edeceğim. Doktora 5+3 gibi mi gidiyim daha erken keseyi gören oldu mu ortalama ne zaman gittiniz
HoşbuldumGözünaydın canım inşallah.Hosgeldin aramıza.