Tebrik ederim canim masallah darisi basima benimde 16:40 ta randevum var.Hanımlar ben de doktordan döndüm biraz önce kalp atışını dinledik çok şükür elhamdülillah, 7+3'üm aslında ama ultrasonda 7+1 gözüktü,her şey normal dedi doktor bir ay sonra gelebilirsin 12. Haftada ikili tarama testi yapabiliriz dedi ama ben pek yaptırmayı düşünmüyorum zaten memlekette olacağız o sırada. 10.10 mm olmuş şimdi
İnsallah güzel haberlerle döneceksin canımKizlar benimde aksamustu randevum var. Kalp atisi icin. Cok gerginim gece de kotu bi ruya gordum. Bugune kadar hep rahattim ama bugun gerginim biraz. Daha onceki 5 gebeligimde kismet olmadi. Insallah bu sefer yanilirimda doktor kapisindan mutluluk gozyaslari icinde cikarim. Bana dua eder misiniz lutfen. Cok ihtiyacim var. Okumadigim dua kalmadi rahatlamak icin.
etmez miyiim o pıt pıtıı telefon müzik sesin yapcaksıııın eminiiiz güzel haber bekliyoruzzKizlar benimde aksamustu randevum var. Kalp atisi icin. Cok gerginim gece de kotu bi ruya gordum. Bugune kadar hep rahattim ama bugun gerginim biraz. Daha onceki 5 gebeligimde kismet olmadi. Insallah bu sefer yanilirimda doktor kapisindan mutluluk gozyaslari icinde cikarim. Bana dua eder misiniz lutfen. Cok ihtiyacim var. Okumadigim dua kalmadi rahatlamak icin.
Bol bol inşirah oku, salavat çek, derin derin nefes egzersizi yap, ALLAH'ın ya Selâm ismi esenlik verir gözlerini kapatıp karnına elini koyup ya Selâm ismini söyleyebilirsin, benim de ilk gebeliğim kürtajla bitmişti ve psikoloğum içerideki bir türbeyle yaşayamazsın, üstelik yeni bir bebek de senin rahat hissetmediğin bir rahimde durmak istemez demişti, o yüzden rahmini önce sen güvenli bir yer olarak kabullenmelisin,Kizlar benimde aksamustu randevum var. Kalp atisi icin. Cok gerginim gece de kotu bi ruya gordum. Bugune kadar hep rahattim ama bugun gerginim biraz. Daha onceki 5 gebeligimde kismet olmadi. Insallah bu sefer yanilirimda doktor kapisindan mutluluk gozyaslari icinde cikarim. Bana dua eder misiniz lutfen. Cok ihtiyacim var. Okumadigim dua kalmadi rahatlamak icinin
Anladım canım29 Mayıs son adet tarihim
Guzel düşün herşey güzel olsun canım.Senin gerginliğin de etkilemiş bilinçaltını biraz.Allah 'ın izniyle güzel haberle geleceksin inşallah.Kizlar benimde aksamustu randevum var. Kalp atisi icin. Cok gerginim gece de kotu bi ruya gordum. Bugune kadar hep rahattim ama bugun gerginim biraz. Daha onceki 5 gebeligimde kismet olmadi. Insallah bu sefer yanilirimda doktor kapisindan mutluluk gozyaslari icinde cikarim. Bana dua eder misiniz lutfen. Cok ihtiyacim var. Okumadigim dua kalmadi rahatlamak icin.
Merhaba, ne güzel demiş psikoloğunBol bol inşirah oku, salavat çek, derin derin nefes egzersizi yap, ALLAH'ın ya Selâm ismi esenlik verir gözlerini kapatıp karnına elini koyup ya Selâm ismini söyleyebilirsin, benim de ilk gebeliğim kürtajla bitmişti ve psikoloğum içerideki bir türbeyle yaşayamazsın, üstelik yeni bir bebek de senin rahat hissetmediğin bir rahimde durmak istemez demişti, o yüzden rahmini önce sen güvenli bir yer olarak kabullenmelisin,güzel düşün içimiz ferahlasın
İnşallah çok güzel haberlerle gelKizlar benimde aksamustu randevum var. Kalp atisi icin. Cok gerginim gece de kotu bi ruya gordum. Bugune kadar hep rahattim ama bugun gerginim biraz. Daha onceki 5 gebeligimde kismet olmadi. Insallah bu sefer yanilirimda doktor kapisindan mutluluk gozyaslari icinde cikarim. Bana dua eder misiniz lutfen. Cok ihtiyacim var. Okumadigim dua kalmadi rahatlamak icin.
Insallah cnm haber vericem mutlakaİnsallah güzel haberlerle döneceksin canımBize de haber ver mutlaka
Insallah cnm haber vericem mutlakaİnsallah güzel haberlerle döneceksin canımBize de haber ver mutlaka
Insallah dakikalari saymamak icin uyuyorum progestani koyupGuzel düşün herşey güzel olsun canım.Senin gerginliğin de etkilemiş bilinçaltını biraz.Allah 'ın izniyle güzel haberle geleceksin inşallah.
Bende aynen boyleyim valla. Amin cnm ins.İnşallah çok güzel haberlerle gelKaygını endişeni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de aynı tedirginlikle geçiriyorum günlerimi, bazen rahatım ne gelirse Allahtan o en iyisini bilir diyorum, bazen içime sıkıntılar basıyor nefes alamıyorum sanki. Sağlıkla gelsin evlatlarımız, kucağımıza sağlıkla alalım canım
Her sabah yasin enbiya ve 7 tane insirah okuyorum. Esmaul husnalar cekiyorum. Dusuk olmamasi icin ya mubdiu cekiyorum. Salavat ve estagfirullah cekiyorum. Youtube da bi dua var 1 saatlik tekrarlayan dusukler icin okunuyo onu dinleyerek uyuyorum her gece. Daha da neler neler okuyorum her gun kendime ve tum hamilelere. Insallah hepimiz sag salim kolayca kavusuruz bebeklerimize.Bol bol inşirah oku, salavat çek, derin derin nefes egzersizi yap, ALLAH'ın ya Selâm ismi esenlik verir gözlerini kapatıp karnına elini koyup ya Selâm ismini söyleyebilirsin, benim de ilk gebeliğim kürtajla bitmişti ve psikoloğum içerideki bir türbeyle yaşayamazsın, üstelik yeni bir bebek de senin rahat hissetmediğin bir rahimde durmak istemez demişti, o yüzden rahmini önce sen güvenli bir yer olarak kabullenmelisin,güzel düşün içimiz ferahlasın
Maşallah gözünüz aydın inşaallah en kısa zaman da bebeğiniz ve kendiniz içim sigarayı bırakır ve rahat nefes alırsınızBizde 6+3 üz bugün kalp atışlarını dinledikgöğüslerim çok hassas birde kasık ağrılarım oluyor doktorum normal dedi onun dışında hiçbir farklılık hissetmiyorum ay ne zormuş ilk hamileliğim hiç böyle tahmin etmezdim sürekli panik halindeyim ya bişey olursa diye birde sigara mevzusu var tabiki bir paket içiyordum günde 5-6 taneye düşürdüm ama bırakmam lazım çok zorlanıyorum sigarayi bırakan varmı aramızda nasıl bir yol izlemeliyim..
Sigarayi akupunkturla birakmani oneririm hem de hamileligin minimum stresle gecer. Bi doktor demsitiki her sigara ictiginde bebeginin bogazini siktiklarini dusun demisti tovbe yarabbim o yuzden bir an once birakmaha calis. Akupunktur istanbuk gata da geleneksel tamamlayici tip bolumunde yapiliyor seans basi 50 tl karsiliginda hatta ozon tedavisi de yapiyolarBizde 6+3 üz bugün kalp atışlarını dinledikgöğüslerim çok hassas birde kasık ağrılarım oluyor doktorum normal dedi onun dışında hiçbir farklılık hissetmiyorum ay ne zormuş ilk hamileliğim hiç böyle tahmin etmezdim sürekli panik halindeyim ya bişey olursa diye birde sigara mevzusu var tabiki bir paket içiyordum günde 5-6 taneye düşürdüm ama bırakmam lazım çok zorlanıyorum sigarayi bırakan varmı aramızda nasıl bir yol izlemeliyim..