Maşallah canım gözün aydın darısı bizlere de insSelam kızlar bizde bugün doktora gittik çok şükür keseyi gördük kalp atışını çok hafif duyduk inş arefe günü tekrar gidip dinliycez inş sizlerinde kontrolleri güzel geçmiştirEki Görüntüle 2887441
6. Hafta bitti cnm karından gördükTebrik ederimKaçıncı haftasınızda gördünüz kese ve bebeyi acaba alttan mı muayene ile karından mı
Yaa ne güzel Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaaa kesemiz aynı maşallahSelam kızlar bizde bugün doktora gittik çok şükür keseyi gördük kalp atışını çok hafif duyduk inş arefe günü tekrar gidip dinliycez inş sizlerinde kontrolleri güzel geçmiştirEki Görüntüle 2887441
Benim de yarın var kontrolüm 6+3 olacak inşallah biz de duyarız6. Hafta bitti cnm karından gördük
Hayırlı olsun rabbim biz avazda sağlıkla kucağınıza versinMerhaba kızlar bugün sonunda doktora gittim keseyi de bebeği de gördü kalp atışını duydu sata göre tam 6 hafta bitti 6+2 gözüküyor haftanla uyumlu dedi çok şükür
Resim ekledim ama becerebilmiş miyimdir bilmiyorum
Hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun. Salah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHerkese iyi akşamlar. Nasipse aranıza ben de katılıyorum. Bugün ilk kez kontrole gittim. 6+3 hamileyim. Karından haftayla uyumlu keseyi ve bebeği gördük. Kalp atışını duyduk çok şükür. Gögüste hassasiyet ve gaz dışında belirtim yok.
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun. Kan testinden ziyade direk muayene olabilirsiniz. Kese görünür büyük ihtimal ama kalp atışı biraz daha sonra olur. Benimde sat 2 Haziran belki persembe günü olan kontrolumde görürüm. 4+3 ye minik bir kese görünmüştüHayırlı olsun rabbim biz avazda sağlıkla kucağınıza versinnasipse ben de mart annesi olucam sat 4 hazirana yakın mı acaba(benim 4hazda o yüzden soruyorum), gitsem kese, kalp atışı VS görebilir miyim acaba ben çok yeni öğrendim de daha kan verecektim
Son adetiniz neydi 5+3 olabilir misiniz tahmini doğum tarihinize göre.Benim de yarın var kontrolüm 6+3 olacak inşallah biz de duyarız
Amin canım teşekkür ederimHoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun. Salah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsunMerhaba taze anneler:) ben de bugün test ile öğrendim yarın sabah kan veriyorum nasipse. Çok bilgisiz ve tecrübesizim bu konuda, heyecanlı ve biraz da korkuluyum, rabbim hayırlı bir süreç yaşatsın bizlere Eki Görüntüle 2887562
İnş duyarsınBenim de yarın var kontrolüm 6+3 olacak inşallah biz de duyarız
Ay az önce buradan öğrendim ultrason için erken olmadığını:)))) pek acele etmedim testi yapmak için bat 6temmuzdu, ancak adapte olucam sanırım. Sizin de hayırlı uğurlu sağlıklı olsuuuunHayırlı olsunKorkular kaygılar hepimizde var sanırım. Ultrasonda bile görünebilir bence haftasıyla uyumluysa
Ya maşallah siz görmüşsünüz darısı başıma, yarın işi ele alıyorum hayırlısıyla hızlanmak lazım anladığım kadarıylaHayırlı olsun. Kan testinden ziyade direk muayene olabilirsiniz. Kese görünür büyük ihtimal ama kalp atışı biraz daha sonra olur. Benimde sat 2 Haziran belki persembe günü olan kontrolumde görürüm. 4+3 ye minik bir kese görünmüştü
Hayırlı olsun maşAllah çizgi çok belirgin bence betan 500 üstü çıkıcakMerhaba taze anneler:) ben de bugün test ile öğrendim yarın sabah kan veriyorum nasipse. Çok bilgisiz ve tecrübesizim bu konuda, heyecanlı ve biraz da korkuluyum, rabbim hayırlı bir süreç yaşatsın bizlere Eki Görüntüle 2887562
Ya ben betayı yüksek görebilmek için bekledim biraz fazladanHayırlı olsun maşAllah çizgi çok belirgin bence betan 500 üstü çıkıcak