2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün tüm gün benim minige bayramlık alışverişi falan baya yoruldum.Disarda ilk defa bisey yedim.Gunlerdir hiçbişey yemiyodum evde bulantidan.

Herkese iyi akşamlar. Nasipse aranıza ben de katılıyorum. Bugün ilk kez kontrole gittim. 6+3 hamileyim. Karından haftayla uyumlu keseyi ve bebeği gördük. Kalp atışını duyduk çok şükür. Gögüste hassasiyet ve gaz dışında belirtim yok.
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun rabbim biz avazda sağlıkla kucağınıza versin nasipse ben de mart annesi olucam sat 4 hazirana yakın mı acaba(benim 4hazda o yüzden soruyorum), gitsem kese, kalp atışı VS görebilir miyim acaba ben çok yeni öğrendim de daha kan verecektim

Hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun. Salah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun. Kan testinden ziyade direk muayene olabilirsiniz. Kese görünür büyük ihtimal ama kalp atışı biraz daha sonra olur. Benimde sat 2 Haziran belki persembe günü olan kontrolumde görürüm. 4+3 ye minik bir kese görünmüştü

Hayırlı olsun Korkular kaygılar hepimizde var sanırım. Ultrasonda bile görünebilir bence haftasıyla uyumluysa

Hayırlı olsun Korkular kaygılar hepimizde var sanırım. Ultrasonda bile görünebilir bence haftasıyla uyumluysa
Ay az önce buradan öğrendim ultrason için erken olmadığını:)))) pek acele etmedim testi yapmak için bat 6temmuzdu, ancak adapte olucam sanırım. Sizin de hayırlı uğurlu sağlıklı olsuuuun

Ya maşallah siz görmüşsünüz darısı başıma, yarın işi ele alıyorum hayırlısıyla hızlanmak lazım anladığım kadarıyla

Kızlar son betam 2200 kese oluşturmuştur değil mi , takvime göre 6+4’düm. Cuma akşamı gideceğim işk kontrolüme kalp atışınıda duyar mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…