2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay az önce buradan öğrendim ultrason için erken olmadığını:)))) pek acele etmedim testi yapmak için bat 6temmuzdu, ancak adapte olucam sanırım. Sizin de hayırlı uğurlu sağlıklı olsuuuun
Maşallah ne güzel. Ben de baya sabrettim ilk kontrol için ama beklemek zor geliyor insan hemen öğrenmek istiyor😊

Merhaba güzel anneler. Ben hamileliğimi bugün öğrendim bata 7 gün var hayalet çizgi gördüm akşamına kan verdim 20.68 çıktı 🧿. Inşallah sağlıklı ilerler birbirmize destek olduğumuz haberleştiğimiz güzel bir süreç yaşariz. 2 günde bir artışları takip edeceğim. Doktora 5+3 gibi mi gidiyim daha erken keseyi gören oldu mu ortalama ne zaman gittiniz
hayırlı olsun bhcg 5000 civarinda iken karindan gözüküyor daha öncesinde şikayetin olmazsa öyle git

benim doktor randevum da cuma 🤗. kalp atışı görülecek inşallah. ama sabredemiyorum ki arayıp daha erkene mi alsam diyorum doktor 15 gün sonea gel demişti cuma bile 13 gün ediyor.... cuma günü 6+4 ama aşılama oldugu için yumurtlama gününü biliyorum aslinda 7+0 olacak.

benim doktor randevum da cuma 🤗. kalp atışı görülecek inşallah. ama sabredemiyorum ki arayıp daha erkene mi alsam diyorum doktor 15 gün sonea gel demişti cuma bile 13 gün ediyor.... cuma günü 6+4 ama aşılama oldugu için yumurtlama gününü biliyorum aslinda 7+0 olacak.
güzel haberler alırsınız inşallahh

Hayırlı olsun rabbim biz avazda sağlıkla kucağınıza versin😍 nasipse ben de mart annesi olucam🤩 sat 4 hazirana yakın mı acaba(benim 4hazda o yüzden soruyorum), gitsem kese, kalp atışı VS görebilir miyim acaba ben çok yeni öğrendim de daha kan verecektim
Amin canım darısı bunu bekleyen herkese inşallah 😍 sat 31 mayıstı canım bilmiyorum ki gözükür mü ben garanti olsun diye 6.haftanın bitmesini bekledim öyle gittim benimkini karından gördü belki seninki karından görünmezse vajinal ultrasonla görünebilir

13.30da da benim randevum var bugüün 10mm olmuş mu diye bakacak :KK70: inş karından bakar bu sefer öf vajinal ultrasona alışsam da karından görünmüyor mu ki diye endişe ediyorum cuma 2300 lerdeydi beta bugüne kudurmuştur :KK70:

13.30da da benim randevum var bugüün 10mm olmuş mu diye bakacak :KK70: inş karından bakar bu sefer öf vajinal ultrasona alışsam da karından görünmüyor mu ki diye endişe ediyorum cuma 2300 lerdeydi beta bugüne kudurmuştur :KK70:
Bi süredir buradaki mesajları takip edemedim senin kese falan göründü mü 😍

Bi süredir buradaki mesajları takip edemedim senin kese falan göründü mü 😍
göründü kuzuum cumartesi 4mm öyle takılıyo boş boş ahahah :KK70: bayram sonu kalp atışını dinlemeye çağırdı da salı günü de gel bakalım tekrar dedi bi de tahlil sonuçları falan ilaç komasına sokacak beni :KK70:

Hanımlar ben de doktordan döndüm biraz önce kalp atışını dinledik çok şükür elhamdülillah, 7+3'üm aslında ama ultrasonda 7+1 gözüktü,:emir_bebek: her şey normal dedi doktor bir ay sonra gelebilirsin 12. Haftada ikili tarama testi yapabiliriz dedi ama ben pek yaptırmayı düşünmüyorum zaten memlekette olacağız o sırada. 10.10 mm olmuş şimdi :anne:

Hanımlar ben de doktordan döndüm biraz önce kalp atışını dinledik çok şükür elhamdülillah, 7+3'üm aslında ama ultrasonda 7+1 gözüktü,:emir_bebek: her şey normal dedi doktor bir ay sonra gelebilirsin 12. Haftada ikili tarama testi yapabiliriz dedi ama ben pek yaptırmayı düşünmüyorum zaten memlekette olacağız o sırada. 10.10 mm olmuş şimdi :anne:
Yaaa maşallah maşallah ♥️😍

X