- 20 Haziran 2012
- 4.821
- 4.000
- 448
Benim de aklımda müslim battaniye var. Size de danışayım dedim. Çook teşekkürlerBen müslin battaniye ile kundak yapmayı planlıyorum. Hava sıcaklıkları arttığı için diğer kundaklar çok sıcak olabilir diye düşündüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aklımda müslim battaniye var. Size de danışayım dedim. Çook teşekkürlerBen müslin battaniye ile kundak yapmayı planlıyorum. Hava sıcaklıkları arttığı için diğer kundaklar çok sıcak olabilir diye düşündüm
Ayagimdakileri de sildilerElimde yok ama ayağımda var sadece yine de sorun olur mu
Olabilir de doktorum pek taraftar değil ben de yavaş yavaş sezaryene kaymaya başladım normal doğumdaki belirsizlik bazen korkutuyorSenin normal doğum olabilir dimi? Benim ilki sezaryen o yüzden bu da öyle olacak. Öyle hareketler yapıyor ki içimde sanki karnım delinecek
O zaman çıkarttırayım silemezler çünkü kalıcı ojeyiAyagimdakileri de sildiler
Önceki doğumumda 5 litre içiyordum yetmiyordu bunda okadar dikkat edemiyorum 2 lt içebiliyorum ancak emzirirken çok susuyorumBi şirkette muhasebe ik müdürüyüm mecbur dönmem gerekiyor. Şuan da uzaktan çalışıyorum zaten 6 ay boyunca bu şekilde olacak. Uzaktan tam zamanlı değil ama kontrol etmem gereken işler vs olunca uzaktan bağlanıp yapmam gerekiyor. Benim işler biraz karışık yani zaten 37ye kadar da çalıştım 39+3 de doğum yaptım
İlk çocuk ilk deneyim zorlanıyorum valla ya ne yapıcam bilmiyorum sarılık mı oldu sütüm mü az üşüttü mü iyice dağıldım. Bu arada günde ne kadar su içiyorsunuz ? Ben suyu biraz ihmal ettim bu ara. Sezaryen sonrası tuvalete çıkamayınca yeme içme düzenim aşırı bozuldu
Hamileyken gelmeyebilir çok normal bebeğin çektikçe gelecektirBende yapiyorum ama benden gelmiyor![]()
Sizdede mi sünnet düğünü varEvet benimki de erkekSalı günü belli olacak doktorum sezaryen diyor daha gün vermedi. Bende yapayım aradan çıksın kafasındayım aklı kesmeden sonra düğününü yaparız
![]()
Günaydın hanımlar bende doğurdum. 2 nisanda sezeryan oldum 3 ünde taburcu olduk çok şükür 38+4 3300 kg dogdu kızım. İkinci sezeryanim ilkinden daha rahat geçti diyebilirim doğum yaptığınız yerde çok önemliymiş gerçekten ben agri kesici istemeden gelip yaptılar sürekli ilki 5 yıl önceydi tam hatirlayamiyorum ama agri kesici hiç yapmadılar galiba diyorum çünkü sürekli aci çekmistim kalkip yurumek iskenceydi resmen iki kisi koluma girip yurutuyordu ilk gunler. Bunda da ağrılarım oldu illaki ama daha iyi gecti çok şükür![]()
İnce penye battaniyeler ile kundak güzel oluyor müslinle de olur ama ben penye battaniyeyle yapınca bebek daha eahat oluyor sanıyorum hafif esneme payı var yaBen müslin battaniye ile kundak yapmayı planlıyorum. Hava sıcaklıkları arttığı için diğer kundaklar çok sıcak olabilir diye düşündüm
Ya biz 2023 nisan annelerinde beraber değilmiydik:)) gerçekleşti mi ikinci doğum gözün aydın sağlıkla büyütKizlar bu dogum parasi icin basvurucak olanlar vardi yapan var mi. Nasil yaptiniz aldiniz mi ilk parayi. Bazi kisiler erken basvurmus sanirim 300 almis oyle olmasin diye teyit edeyim dedim
Hayırlısı neyse o olsun inşallahOlabilir de doktorum pek taraftar değil ben de yavaş yavaş sezaryene kaymaya başladım normal doğumdaki belirsizlik bazen korkutuyor
Ne güzel daha rahat, sağlıkla kucağınıza almışsınız yavrunuzuGünaydın hanımlar bende doğurdum. 2 nisanda sezeryan oldum 3 ünde taburcu olduk çok şükür 38+4 3300 kg dogdu kızım. İkinci sezeryanim ilkinden daha rahat geçti diyebilirim doğum yaptığınız yerde çok önemliymiş gerçekten ben agri kesici istemeden gelip yaptılar sürekli ilki 5 yıl önceydi tam hatirlayamiyorum ama agri kesici hiç yapmadılar galiba diyorum çünkü sürekli aci çekmistim kalkip yurumek iskenceydi resmen iki kisi koluma girip yurutuyordu ilk gunler. Bunda da ağrılarım oldu illaki ama daha iyi gecti çok şükür![]()
Ben doğumdan bir hafta önce her gün dereotu yemeye, humana süt çayı içmeye, kuru meyve ve hurma yemeye ve bestlak damla kullanmaya başladım ama şu an süt fazlalığı problemi yaşıyorum bebek emmeden önce yumuşasın da emsin diye sağıyorum emiyor sonra kalanı sağıyorum ama yine de çabucak sert oluyor fazlası da sorun yani. Ama humana çay ve dereotu başlanabilirKızlar selamlar doğum yapan arkadaşlara Allah analı babalı büyütsün diyorum. Zamanı gelenlere de kolaylıkla sağ Salim güzel doğumlar olsun
Doğum yapmış anneler ya da yapacak olan anneler sütünüzün hemen inmesi için doğum sonrası neler yapıyorsunuz ya da yaptınız. Benim ilk çocuğumda sütüm geç gelmişti bunda riske atmak istemiyorum açıkçası. Neler yapmıştınız ya da yapıyorsunuz
Ay hayırlı olsuun senin bebişte doğmuşBen doğumdan bir hafta önce her gün dereotu yemeye, humana süt çayı içmeye, kuru meyve ve hurma yemeye ve bestlak damla kullanmaya başladım ama şu an süt fazlalığı problemi yaşıyorum bebek emmeden önce yumuşasın da emsin diye sağıyorum emiyor sonra kalanı sağıyorum ama yine de çabucak sert oluyor fazlası da sorun yani. Ama humana çay ve dereotu başlanabilir
evet düzene girer diye düşünüyorum bu çok yorucuAy hayırlı olsuun senin bebişte doğmuş
Başta öyle oluyor da şuan benim ki bebeğe göre ayarlanmaya başladı yavaş yavaş
Aa evet ben o zaman da nisan annelerindeydimm :) Evet ayin 3 unde oldu dogum cok sukur iyiyiz ikimizde. Ilk bebisim kiz di bu bebis de kiz. Yani cok kolay degil ama cok zor da degil suan 2 yasinda ilk kizim o yuzden henuz kiskancliktan pek haberi yok alip sevmek istiyor sadece annem yanimda kaliyor o olmasa cok zorlanirdim cunku tam 2 yas sendrom zamanlarinda :)Ya biz 2023 nisan annelerinde beraber değilmiydik:)) gerçekleşti mi ikinci doğum gözün aydın sağlıkla büyütcinsiyetleri neydi bebişlerin ve ilk günler nasıl geçiyor özellikle ilk çocuğun tepkileri vs nasıl en merak ettiğim şey
Aa sen de hamilesiin simdi farkettim :) senin cinsiyetler nasil henuz kucuk oldugu icin kiskanclik olmaz umarim senin deYa biz 2023 nisan annelerinde beraber değilmiydik:)) gerçekleşti mi ikinci doğum gözün aydın sağlıkla büyütcinsiyetleri neydi bebişlerin ve ilk günler nasıl geçiyor özellikle ilk çocuğun tepkileri vs nasıl en merak ettiğim şey
Arkadaş doğum yaptı gitmiş daha resmi yazı gelmedi demişler bayramdan sonra arayıp teyit edin demişlerKizlar bu dogum parasi icin basvurucak olanlar vardi yapan var mi. Nasil yaptiniz aldiniz mi ilk parayi. Bazi kisiler erken basvurmus sanirim 300 almis oyle olmasin diye teyit edeyim dedim
Emzirme konusunda sizinle haberleşecektik değil mi? Ben hiç denemedim zaten bebek de hiç doğmayacak gibi bir türlü gelmek bilmedi, bebek doğmadıkça acaba mama alsa mıydım diye stres olmaya başladım. Doktora güvenip gerek olmayacağını düşünüyorumBende yapiyorum ama benden gelmiyor![]()
Ay allah size nası sabır vermiş yaaevet düzene girer diye düşünüyorum bu çok yorucu
Neredesin hala kv ile misin ?
Benimki tam fiyasko dün misafirlerle poğaça börek tatlı yaptım bugün de kısır. Akşam da pilav ve yemek yaptım çorba vardı o da sağolsun salata yaptı bir de Allah için bulaşıkları topluyor ama çamaşır ve banyoya karışmıyor
Bugün kısır yaparken elimi kestim abim denk geldi sinirlendi. Hastaneden geldik çorba bile yoktu. Bir de hastaneden geldik çayını bile eşimden istedi. Dün de yemek yapmamış görümceme doğumgününe gitme derdine düştü yemek mi taptın bereye dedim gidemedi yemeği fen yaptım ama gidemedi diye yüzü düştü. Aratanlara da bir anlatıyor o gelmese ölmüştük![]()