Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
Günaydın ayy etkisinden çıkamadım yazını okuyunca anlatayım hemen. benim de rüyamda gelmişti suyum.. Allah'ım tam bir olaydı. Evde tekim suyum gelmiş. Giyinmeye çalışıylrum. Doktoruma telefonla ulaşamıyorum. Komşuyu aradım gelmedi bi türlü.Kendi kendimi telkin ediyorum. Giyinmeye çalışıylrum. Makyaj malz almam lazım diyorum. Allahımmm Hastaneye gidiyoruz. Acilde ayaktayım görevli hastaneyi bilmiyor. zorla sedye buldum. Personel düşürecek beni sedyeden. Kocam sıraya kayıt sırasına girmiş . Ben hastanede kaybolmuşum. Annemler geliyor. Kadın doğumu arıyoruZ. İmdat butonuna basıyorum. En son inlerken eşim uyandırmış. Off dedim neden erken uyandırmadın🥺🤭
Yaa artik nasil stres yaptiysaniz ruyaniza bu sekilde yansimis 🥲

Günaydın :) yemin ederim ayni aynı 😅 her gece yatmadan belki suyum gelir belki sancim gelir bu gece dogururum diye yatiyorum yine hamile uyaniyorum
Hahaha demek ki hepimiz ayniyiz 😅 bugun dusta sicak suyla gogsume masaj yaptim sari renkli sut geldi belki dogumu baslatmaya yardimci olur 😅

Elimde yok ama ayağımda var sadece yine de sorun olur mu
Ben el ve ayakta oje olmayacak diye biliyorum. Herhangi bir olumsuz durumda tırnaklarda morarma var mı diye bakılıyor.
Elimizin işaret parmağına takılan medikal cihazlar var onun için kimi doktorlar sadece işaret parmağınızı silseniz yeterli diyorlar. Ama ne bileyim ayak için çekimser kaldım. Hastaneyi arayıp sorsanıza bir hemen.

Hanımlar, bebeklere kundak için ne aldınız?
Yenidoğan tulum kundaklar var veya müslim battaniye olanlar. Var mı öneriniz?

Bende de aynı şey oldu. Çok teşekkür ederim yazdığınız için duymak iyi geldi aynı şeyleri yaşayan birinin deneyimlerini.

İlk gün hastanede baya ağladı. Eşim doymuyor falan dedi hemşire geldi topuktan kan alıp baktı normal bi insan gibi tok dedi. Şeker 85 çıktı. O gece hep ağladı ağladıkça verdim meme. Ertesi gün eve çıktık. Pek ağlaması yoktu hep uyudu bir sürü kaka yaptı pek çiş yoktu yani 8 10 kere kala yaptıysa 2 kere falan ancak çiş yapmıştır. Dün gelenler biraz sarı olduğunu farketti yüzünde. Doymuyor falan dediler. Sonra Avent süt sağma makinası ile sağdım biraz 30 cc falan ancak süt geldi iki memeden. Sarıydı daha ağız sütü bitmemiş normalde 48 saat içinde bitmesi lazım dediler. Öyle olunca doğmuyor doğmayınca uyanmıyor dediler. Uyanıp ağlamıyordu bile hiç hep uyuyordu. Mama verdim. Tahin, hurma yedim hoşaf çorba içtim 3 tl su içemeye çalışıyorum dünden beri. Birazdan tekrar sağacağım sütümde bi artış var mı diye
Mama vermek inanın dünyanın sonu değil, biberonla mı veriyorsunuz bilmiyorum doktor bize şırınga önerdi böylece anne memesinden de uzaklaşmamış oluyor çok şükür. Bir günleri bir günlerine uymuyor gittikçe daha iyi oluyor Allahın izniyle. İçinizi ferah tutun her durumun bir çözümü var kötü hastalıklardan korusun Rabbim

Ben el ve ayakta oje olmayacak diye biliyorum. Herhangi bir olumsuz durumda tırnaklarda morarma var mı diye bakılıyor.
Elimizin işaret parmağına takılan medikal cihazlar var onun için kimi doktorlar sadece işaret parmağınızı silseniz yeterli diyorlar. Ama ne bileyim ayak için çekimser kaldım. Hastaneyi arayıp sorsanıza bir hemen.
Salı kontrole gitcem o zaman sorayım doktora en iyisi

Bize de yaranamıyor bu çocuklar hareketsiz olsalar şikayet hareket etseler yine şikayet 🤣🤣🤣
Ay gerçekten öyle ama bu sefer fazlaca canım yanıyor doğacak sanki
Hareketleri artık benim de canımı yakıyor hele kaburgaya tekmeleri 🤣 bazen diyorum bir an önce doğsun bazen de bu günleri özler miyim diyorum
Valla nefes alamıyorum böyle olunca. Hele mesaneme vurunca 🙈 biraz dolap düzelttim delirdi resmen karnımda durulmuyor. Sanırım pozisyon değiştiriyor. Ay aşağı inmesin da daha 10 gün var normal doğum olmayacak sonuçta.

Ay gerçekten öyle ama bu sefer fazlaca canım yanıyor doğacak sanki

Valla nefes alamıyorum böyle olunca. Hele mesaneme vurunca 🙈 biraz dolap düzelttim delirdi resmen karnımda durulmuyor. Sanırım pozisyon değiştiriyor. Ay aşağı inmesin da daha 10 gün var normal doğum olmayacak sonuçta.
Benimki iyice baş aşağı ortalamaya çalışıyor kendini doğuma hazırlığa başladı galiba🤣

Kizlar bu dogum parasi icin basvurucak olanlar vardi yapan var mi. Nasil yaptiniz aldiniz mi ilk parayi. Bazi kisiler erken basvurmus sanirim 300 almis oyle olmasin diye teyit edeyim dedim

Back
X