2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Mama kullanan anneler, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz aptamil conformil kullanıyorduk çocuk baya koyu kıvamda kaka yapıyordu yaramadı sanırım. Şimdi sma comfort aldım daha sulu kıvamda yapıyor ama sanki doymuyor bu mamayla da. Meme de veriyorun -ki eskiye nazaran sütüm de daha fazla. 🤷‍♀️
Hıpp kullanıyorum ben

Ayy kızlar benım aşırı iştahım açıldı,emzırdıkce acıkıyorum,bugun hayatımda yemedıgım kadar yedım🫣🤭nedense abur cubur hamur ısıde dahıl herseyı yıyesım gelıyor ozellıkle tatlı seylerı🥹
Aynı şekildeyim ve kilo almışım 3kg 😁😁😁😁
Mama kullanan anneler, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz aptamil conformil kullanıyorduk çocuk baya koyu kıvamda kaka yapıyordu yaramadı sanırım. Şimdi sma comfort aldım daha sulu kıvamda yapıyor ama sanki doymuyor bu mamayla da. Meme de veriyorun -ki eskiye nazaran sütüm de daha fazla. 🤷‍♀️
Hipp ve sma optipro var bende

Hipp combiotic kullanıyorum canım bende.ıkı dr da onu onerdı anne sutune en yakın dedıler.
Valla Allah sonumuzu hayır etsın😀
Benim de çok açık sürekli bir şeyler yemek istiyorum.
Aynı şekildeyim ve kilo almışım 3kg 😁😁😁😁

Hipp ve sma optipro var bende
Demek hepimizde var🤭😁yapacak bırsey yok ozaman bebeler için yemeye devamke🫠😀

Kizlar b.jörn muadili olan ana kucagindan almıştım ama su an bebegi ona koyabilir miyim siz koyuyor musunuz? sanki yamuk yumuk duruyor boynu katlaniyor gibi

Canım ben hipp 1 kullandım. Araştırdığımda anne sütüne en yakın ve gaz yapmayan mamalardan biri olduğunu öğrendim, 2 kutu kullandım sonra da bıraktım

Burayabher gelişimde bu mevzuyu yazdigim icin sori ama makatı iyileşmeyen var mi vajinal dogurup :( her wc sonrası büyük tuvalet zaten iskence bi de botikslu öpücük gibi oluyor, sonra iniyor diğer wc gidişimde kadar ama klozet kan içinde kaldı bu sefer..... Bi de basur dediğim şey kanadi kotlptu mu bilmiyorum bı parca geldi minicik ama tuvalete benzemiyo :( doktora gitmeye korkuyorum napcam ya geçiyor mu bu :(

Ya kızlar benım esım bebege bakmayı hıc beceremıyor,bırakın mama falan vermeyı bazen mutfaga gıdıyorum aksam aglatma sakın cocugu yoksa hıc susmuyor dıyorum.kucagına almayı hala beceremedıgınden hemen aglatıyor.varya bu bebek süreci bana sadece eş anlamında zor geldı aşırı batıyor hareketlerı,ben kendımı adamıs durumdayım,o ps oynama peşinde dizi izleme peşinde.lohusa filmi vardıya aynen o durumdayım ya ironi degılmıs gupse ozayın filmi😩😃kocamı bosamadan umarım atlatırım bu surecı

Canım onlarda emme refleksinden kaynaklı bu durum, ben de saatlerce emzireyim ama biberonla verdiğimde deli gibi emiyor.. biberondan sonra emziği bile almıyor demek ki diyorum meme istediği gibi tam doyum sağlamıyor, doyup doymadığını asla anlayamıyorum memede.. sabahları yine memeler dolmuş oluyor ama akşama doğru süt azaldığı için deli gibi ağlıyor doymadığı için.. ben de gün içinde sağdığım sütü veriyorum mecburen.. yani 3-4 aydan sonra çene kasları daha da kuvvetlendiği için daha güçlü emecekler memeyi ve sinirleri uyardığı için daha fazla süt üretecek memeler.. ama işte o zamana kadar memeyi unutturmamak ve biberonu da minimumda tutmak çok önemli.. tamam gün içinde sağıyoruz ama eğer bebek emmezse sütün kesilme ihtimali de var, ben de en çok bundan korkuyorum.. güne gün ekliyorum bugün de sağabildim emzirebildim diye.. çok zorlanıyorum ama vazgeçme şansım yok, çok az kaldı biliyorum hepimiz mutlu günlere gidiyoruz 🥰🥰🥰
MasAllah ne kadar güzel saatlerce emmesi benim bir ya da ikidir yarım saat emmişti böyle kısa kısa alması da çok zor memeler doluyor manuel sagiyorum ama yinede agriyo böyle giderse ne olur bilmiyorum 20 günde bitti pilim 😑

Ayy kızlar benım aşırı iştahım açıldı,emzırdıkce acıkıyorum,bugun hayatımda yemedıgım kadar yedım🫣🤭nedense abur cubur hamur ısıde dahıl herseyı yıyesım gelıyor ozellıkle tatlı seylerı🥹
Ben de sürekli açım kg aldım
Ben de bunu sormaya gelmiştim. Aptamil prematil kullanıyoruz kokudan öleceğiz hepimiz. Doktor artık 1 numaraya geçebilirsiniz dedi.
Benim de çok açık sürekli bir şeyler yemek istiyorum.
Benim de benim de göbeğim kocaman oldu

Kizlar b.jörn muadili olan ana kucagindan almıştım ama su an bebegi ona koyabilir miyim siz koyuyor musunuz? sanki yamuk yumuk duruyor boynu katlaniyor gibi
Mammayi kastediyorsaniz ben koyuyorum ama altına pikeli müslini katlayıp o şekilde destekle çok uzun kalmıyor zaten daha küçük oldukları için diye düşünüyorum

MasAllah ne kadar güzel saatlerce emmesi benim bir ya da ikidir yarım saat emmişti böyle kısa kısa alması da çok zor memeler doluyor manuel sagiyorum ama yinede agriyo böyle giderse ne olur bilmiyorum 20 günde bitti pilim 😑
Kız yok ne saatlerce emmesi, Max 15 dk o da dürte dürte, hemen uyuyor, memelerin ucu emmesine uygun değil hemen yumuşuyor emmeye başlatınca o da bırakıyor.. biraz silikonla biraz silikonsuz emzirmeye çalışıyorum ama işte canım doymuyor ki, sütüm de çok az 🥹🥹🥹

Çok zormuş ya valla ben bu kadar beklemiyordum 😅

2 yaş diyoooollaaaaa😅😅😅

Ben aldım benim oğlan çok kucakçı kahvaltı hazırlarken uyandı aldım önüme taktım ben hareket ettikçe hoşuna gitti orda uyudu kaldı ama işte meme istediğinde onu çözmekle uğraştım gerçi kolayı varmış ama henüz bakmaya zamanım olmadı kısacası benim hoşuma gitti kanguru için 3 ay sonrası diyorlar
Ay ben bile bile ikinciyi yaptım 🥹🤣

Burayabher gelişimde bu mevzuyu yazdigim icin sori ama makatı iyileşmeyen var mi vajinal dogurup :( her wc sonrası büyük tuvalet zaten iskence bi de botikslu öpücük gibi oluyor, sonra iniyor diğer wc gidişimde kadar ama klozet kan içinde kaldı bu sefer..... Bi de basur dediğim şey kanadi kotlptu mu bilmiyorum bı parca geldi minicik ama tuvalete benzemiyo :( doktora gitmeye korkuyorum napcam ya geçiyor mu bu :(
Ayyy canım benim geçmiş olsun 💐 Allah yardımcın olsun

Ya kızlar benım esım bebege bakmayı hıc beceremıyor,bırakın mama falan vermeyı bazen mutfaga gıdıyorum aksam aglatma sakın cocugu yoksa hıc susmuyor dıyorum.kucagına almayı hala beceremedıgınden hemen aglatıyor.varya bu bebek süreci bana sadece eş anlamında zor geldı aşırı batıyor hareketlerı,ben kendımı adamıs durumdayım,o ps oynama peşinde dizi izleme peşinde.lohusa filmi vardıya aynen o durumdayım ya ironi degılmıs gupse ozayın filmi😩😃kocamı bosamadan umarım atlatırım bu surecı
Senin eşinle aynı davranışları sergileyen benim eşim 😡😡😡 ben banyo yapacak vakti bulamıyorum, adam gitmiş açılmamış kolilerden masaüstü bilgisayarı kurmuş oyun oynuyor 😡😡 o kadar sinirlendim ki sende baba olacak olgunluk yokmuş görememişim dedim alındı hemen babası gibi 😂😂😂malum kp de ellerini yıka dedim diye çekip gitmişti 😡😡😡 yeni yeni sanki oturuyor taşlar yerine.. çok yoruldum, hapis gibiyim evde, bahar gelmiş pembe beyaz açan ağaçları bile görmeden yaşıyorum resmen🥹🥹 yürümek ne büyük lüksmüş meğer 🥹🥹

Ay ben bile bile ikinciyi yaptım 🥹🤣
Benim kızımın iki kaşının arasında minik bir yeşil damar görünüyor, bizim oralarda o damarı belirginse arkası erkek derler 😂😂 kızkardeşimde de vardı, arkasından erkek kardeşim doğmuş 🥰🥰 ben de saf gibi bunun devamı gelirse arkası erkek dedim aman allahm kedi gibi peşimde dolanıyor 2. Ne zaman diye 😂😂😂

Benim kızımın iki kaşının arasında minik bir yeşil damar görünüyor, bizim oralarda o damarı belirginse arkası erkek derler 😂😂 kızkardeşimde de vardı, arkasından erkek kardeşim doğmuş 🥰🥰 ben de saf gibi bunun devamı gelirse arkası erkek dedim aman allahm kedi gibi peşimde dolanıyor 2. Ne zaman diye 😂😂😂
Ahaha çok iyi ya 😅🤭ilk kez duydum .Dur sen de ortalık karışık deseydin 🤣

Ayyy canım benim geçmiş olsun 💐 Allah yardımcın olsun
Tişkür ederim inşallah geçer ya Can sıkıcı çünkü:(
Bu bebekler neden uyumuyor yaa kafayi yicem 😭 sabah 5 ten beri uyumazmi bir bebek. Ne yaptiysam uyumadi ya meme istiyor ya kucak çıldırmak üzereyim. Artik gucumun kalmadigini hissediyorum😰😰
Zor kuzum ya:( hiç uyumuyosa suya sokuyorum öyle zorla artık bayılıyor anca eğer denemediysen uyumayinca çok suya sok belki işe yarar biraz 🫠

Back
X