2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Tişkür ederim inşallah geçer ya Can sıkıcı çünkü:(

Zor kuzum ya:( hiç uyumuyosa suya sokuyorum öyle zorla artık bayılıyor anca eğer denemediysen uyumayinca çok suya sok belki işe yarar biraz 🫠
Sabah babasi ise giderken bebisi yikadik ona ragmen uyumuyor. Napcam bilmiyorum bugun beşigini oyle bi sallamışımki kırılcakti nerdeyse o derece kafa gitti artk

Mama kullanan anneler, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz aptamil conformil kullanıyorduk çocuk baya koyu kıvamda kaka yapıyordu yaramadı sanırım. Şimdi sma comfort aldım daha sulu kıvamda yapıyor ama sanki doymuyor bu mamayla da. Meme de veriyorun -ki eskiye nazaran sütüm de daha fazla. 🤷‍♀️
Sağımda süt yetmezse Hip combiotic kullanıyorum

HEm üst hem alt gazini aliyorum. Kakasinida yapiyor. Derdi ney anlamiorum. Zaten normaldede cok uyumuyor gunduzleri. Bugun hic uyumadi. Biran once uykularinin duzene girdigi gunler gelsin yaa😭
Atak olabilir canım, belli haftalarda oluyor ama her bebek farkli sonuçta, günleri günlerini tutmuyor.. bir gün çok sakin ertesi gün canavar.. 🥹🥹🥹

Bu bebekler neden uyumuyor yaa kafayi yicem 😭 sabah 5 ten beri uyumazmi bir bebek. Ne yaptiysam uyumadi ya meme istiyor ya kucak çıldırmak üzereyim. Artik gucumun kalmadigini hissediyorum😰😰
Canım benim inan ben de öyleyim .Bir buçuk gibi uyandı saat başı uyandı ama zaten uyurken ıkınıp ağlıyor .Hala uyusun da yatayım diyorum .Eşim şimdi girdi eve ,yarın da nöbetçi .Nr yapsam binemiyorum ben de 🥲yoruldum çok

Kız yok ne saatlerce emmesi, Max 15 dk o da dürte dürte, hemen uyuyor, memelerin ucu emmesine uygun değil hemen yumuşuyor emmeye başlatınca o da bırakıyor.. biraz silikonla biraz silikonsuz emzirmeye çalışıyorum ama işte canım doymuyor ki, sütüm de çok az 🥹🥹🥹
Silikon uc beni mahvetmisti wee baby almış eşim kocamandi öyle bir uç olamaz ve sürekli kipirdadikca memeden kayıyordu her kayma bir ciglik kıyametti takmadım birkac seferden sonra pilates topunu kesfedene kadar oda ayrı bir olay da neyse 😞 benimde öyle 5 15 dk. Arası kafasina göre iki kere yarım saat kalmıştı benimki biberonun kolaylıgindan yapıyor bence meme ağzından kacti mi bir daha almiyor aç birakicam diyorum eşime alsın diye ama tabi kıyamıyorum veriyorum biberonu ana olma da köpek ol sözünü anlamış olmam..

Bugün tam 20 günlük gece biberon vermek açıkçası kolayima geliyor benim sayıca azaltıp memeyle karışık gece biberon veriyorum gündüz komple meme olsun istiyorum ama her memenin peşine doydumu diye denemek için biberon veriyorum yine cak cak emiyor az cc lerde olsada.. aranızda meme vermek için benim kadar cebellesen biri daha var mı
Ben maalesef memeyi gazi varsa uykusu varsa almiyor gece zaten gozlerini acmadan mama yiyor memeyi hic bulamiyor gece ancak gunduz emziriyorumaksamda sagdigim sutten veriyorum gunduzleri morali iyiyse emiyor enteresan bir cocuk surekli inatlasiyoruz bazen o kadsr agliyor ki almamak icin inadima veriyorum memeyi

Mama kullanan anneler, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Biz aptamil conformil kullanıyorduk çocuk baya koyu kıvamda kaka yapıyordu yaramadı sanırım. Şimdi sma comfort aldım daha sulu kıvamda yapıyor ama sanki doymuyor bu mamayla da. Meme de veriyorun -ki eskiye nazaran sütüm de daha fazla. 🤷‍♀️
Sma comfortkullaniyorum canim ben de aptamil kullandim ancak kabiz yapti daha bu aksam cocuk o kadar agladi ki esim hemen sma almaya gitti mama degistirmistim belki daha iyidir aptamil diye ama yok en iyisi sma

Senin eşinle aynı davranışları sergileyen benim eşim 😡😡😡 ben banyo yapacak vakti bulamıyorum, adam gitmiş açılmamış kolilerden masaüstü bilgisayarı kurmuş oyun oynuyor 😡😡 o kadar sinirlendim ki sende baba olacak olgunluk yokmuş görememişim dedim alındı hemen babası gibi 😂😂😂malum kp de ellerini yıka dedim diye çekip gitmişti 😡😡😡 yeni yeni sanki oturuyor taşlar yerine.. çok yoruldum, hapis gibiyim evde, bahar gelmiş pembe beyaz açan ağaçları bile görmeden yaşıyorum resmen🥹🥹 yürümek ne büyük lüksmüş meğer 🥹🥹
Valla kuzum yapanları tenzih ederek söylüyorum erkekler gerçekten çok düşüncesizler.Allah bızlere kolaylık versın.🌸

Bu bebekler neden uyumuyor yaa kafayi yicem 😭 sabah 5 ten beri uyumazmi bir bebek. Ne yaptiysam uyumadi ya meme istiyor ya kucak çıldırmak üzereyim. Artik gucumun kalmadigini hissediyorum😰😰
Canım kolay gelsın üzülme gececek inşallah bu günlerde.hıcbı bebek bir olmuyor az once aşagı komşu geldi aramızda 2 hafta var onunla,dedıkı bana sana üzülüyoruz gece ne zaman uyansak poyrazın aglama sesı gelıyor dedı.onların bebegı bı uyuyomus 23.30 da sabah 5 te uyanıyormus bir kez.mama yıyo gerı uyuyormus.canları sagolsun yeterkı mutlu olsunlar saglıklı buyusunler bı bakmısız bu gunlerde bitmiş.uykusuzlugun dıbındeyım bende,yorgunluktan artık bogazlarım agrıyor vucut dırencım tukendı ama yapacak bişey yok,eş destegı onemlı bence bende o yok sende varsa eşinle sırt sırta verıp dönüşümlü bakın canım gecelerı

Bugun emzirme danismaniyla gorusmem vardi, reflusu oldugunu ve cok gazli oldugunu soyledim, dil ve damak bagi da buna neden olabilirmis , annenin ilac kullanimi da. Ben 20 gune yakin mastit yuzunden antibiyotik kullandim:( emin olmak icin bir disciye de goturecegim simdi, kontrol etsin diye. Azcik dil bağı varmis zaten ama buna yol acacak kadar mi diye ogrenelim dedik

Kızlar nerdeyse tüm hamileleigim boyunca ramazanda sahur dahi eşime hep kalkıp kendim yemeğini vs hazilardim doğum yaptım hiç lohusa kafasına girmedim hatta kayınvalidem gelin bizimle yiyin dedi yok ben evde daha iyiyim.dedim kendi işimi kendim gördüm eşim de yardımcı oldu anlayislidir ama.sinir oldum bugün sanırım güçlü olmak iyi bişey değil bugün eşime karnıyarık pilav çocuklara patates köfte kizarttim 3 çocukla.gorumcemde bizde deidm ki bak 3 çocukla.ayri ayrı menü yaptım hepinize dedim görümcem de diyor ki 3 çocuk beş çocuk farketmez mecbur yapacaksın diyor gülerek güya espiri yapıyor annemde yapıyordu diyor eşim de diyor ki artık senin agzindan düşmez 3 çocuk dedi öyle sinir oldum ki nankör bu insanoğlu cidden ya.

5+6 haftadayım. Kese göründü ancak doktor kesenin iç yapısının biraz karışık göründüğünü söyledi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

Ben maalesef memeyi gazi varsa uykusu varsa almiyor gece zaten gozlerini acmadan mama yiyor memeyi hic bulamiyor gece ancak gunduz emziriyorumaksamda sagdigim sutten veriyorum gunduzleri morali iyiyse emiyor enteresan bir cocuk surekli inatlasiyoruz bazen o kadsr agliyor ki almamak icin inadima veriyorum memeyi
Aynı biz ben bir inat o bir inat gidiyoruz hoplaya hoplaya pilates topunda sizinde erkek mi bebeginiz erkek bebekler emme konusunda daha zorluyomus çene yapıları kızlara göre daha güçsüzmüş doktor söyledi

Burayabher gelişimde bu mevzuyu yazdigim icin sori ama makatı iyileşmeyen var mi vajinal dogurup :( her wc sonrası büyük tuvalet zaten iskence bi de botikslu öpücük gibi oluyor, sonra iniyor diğer wc gidişimde kadar ama klozet kan içinde kaldı bu sefer..... Bi de basur dediğim şey kanadi kotlptu mu bilmiyorum bı parca geldi minicik ama tuvalete benzemiyo :( doktora gitmeye korkuyorum napcam ya geçiyor mu bu :(
Of ben aynı durumdayım Büşra 🥺🥺🥺 afedersin gaitada kan geliyor artık diyorum ya içerde de çatlama varsa. Tuvaletimi yaparken sanki doğum yaşıyorum öyle bir ıkınma geliyor ağlayacak hale geliyorum . Ya ben daha kadın doğuma gidemedim doğurduğumdan beri kontrole korkumdan . Buna nasıl gidicem bilmiyorum. Burda bir arkadaşımız f*to krem ( reklam değil ) sürün iyi geliyor demişti onu sürdüm bakalım iyi gelecek mi 🥺🥺🥺
Ay ben bile bile ikinciyi yaptım 🥹🤣
Gerçekten tebrik ederim 😄 ben eşimi yanıma yaklaştırmıyorum uzak dur travmam oldu diye 😂😂😂😂😂

Of ben aynı durumdayım Büşra 🥺🥺🥺 afedersin gaitada kan geliyor artık diyorum ya içerde de çatlama varsa. Tuvaletimi yaparken sanki doğum yaşıyorum öyle bir ıkınma geliyor ağlayacak hale geliyorum . Ya ben daha kadın doğuma gidemedim doğurduğumdan beri kontrole korkumdan . Buna nasıl gidicem bilmiyorum. Burda bir arkadaşımız f*to krem ( reklam değil ) sürün iyi geliyor demişti onu sürdüm bakalım iyi gelecek mi 🥺🥺🥺

Gerçekten tebrik ederim 😄 ben eşimi yanıma yaklaştırmıyorum uzak dur travmam oldu diye 😂😂😂😂😂
O krem yaraya mi iyi geliyor yoksa vajinal doğumda ikinmaktan kaynaklı bu hale gelen makat bölgesine iyi mi geliyor :( zaten asıl sorun bu, bu çözülürse kan da gelmez yara da olmaz. Yani ne zaman geçiyor tahminen :( herkes vajinal çok güzel hemen iyilesiyosun eskisi gibi oluyor cabuk vs diyor da kimse bundan bahsetmiyo :( on numaraymis gibi anlatiyorlar. Herkeste olmuyordur belki ama bir çözümü olmalı:( o bölge eski haline gelse geçecek zaten... İçerde bir sorunum yok gakiba ama tam çıkış yerine yakın iç kısımda basurlar oluştu demekki diyorum her wc seansinda çıkıyor ortaya afedersin.... Az önce baktım aynayla yine kac tane ise artık o kanayan dışta duruyor hala diğerleri geri inmiş mesela :( krem yakıyor mu bu arada yarayı :( iyi gelirse ben de süreyim🫠 ben de geçen gidişim çok kötüydü ağladım resmen dedim tekrar doğurmayi cidden tercih ederdim :(

Benimde sabah 5 den aksam 19:00 a kadar uyumadı. Kontrolümüz vardı sabah dr a 23 saatte en fazla 7 saat uyuyor normal mi dedim. Yenidoğan beneğin günde 18 saat uyuması lazım diyor benim ki o kadar uyanık kalıyor resmen. 😔 Dr bebeğimin çok korkak olduğunu dış dünyaya adapte olamadığını o yüzden böyle olduğunu söyledi. Zaten uykusu oluyor ama resmen dalamıyor asker gibi sürekli tetikte. Tek gözü açık yatağa bıraktığın an kıyamet kopuyor. Yarım kundak ya da uyku tulumu önerdi. Sen kullanıyor musun? Ben yarım kundak yapamıyorum kollarını açıyor hep yarın uyku tulumu alacağım 0,5 tog kolları kapalı olanlardan olsun dedi.

Benimde sabah 5 den aksam 19:00 a kadar uyumadı. Kontrolümüz vardı sabah dr a 23 saatte en fazla 7 saat uyuyor normal mi dedim. Yenidoğan beneğin günde 18 saat uyuması lazım diyor benim ki o kadar uyanık kalıyor resmen. 😔 Dr bebeğimin çok korkak olduğunu dış dünyaya adapte olamadığını o yüzden böyle olduğunu söyledi. Zaten uykusu oluyor ama resmen dalamıyor asker gibi sürekli tetikte. Tek gözü açık yatağa bıraktığın an kıyamet kopuyor. Yarım kundak ya da uyku tulumu önerdi. Sen kullanıyor musun? Ben yarım kundak yapamıyorum kollarını açıyor hep yarın uyku tulumu alacağım 0,5 tog kolları kapalı olanlardan olsun dedi.
Benimkide ayni. Gunde 7 yada 8 saat anca uyuyor :( ben kundak yapiorum cnm yoksa 5 dk da bir uyaniyor malesef bende uyku tulumu almayi dusunuyorum daha rahat olur sanirm

Valla kuzum yapanları tenzih ederek söylüyorum erkekler gerçekten çok düşüncesizler.Allah bızlere kolaylık versın.🌸

Canım kolay gelsın üzülme gececek inşallah bu günlerde.hıcbı bebek bir olmuyor az once aşagı komşu geldi aramızda 2 hafta var onunla,dedıkı bana sana üzülüyoruz gece ne zaman uyansak poyrazın aglama sesı gelıyor dedı.onların bebegı bı uyuyomus 23.30 da sabah 5 te uyanıyormus bir kez.mama yıyo gerı uyuyormus.canları sagolsun yeterkı mutlu olsunlar saglıklı buyusunler bı bakmısız bu gunlerde bitmiş.uykusuzlugun dıbındeyım bende,yorgunluktan artık bogazlarım agrıyor vucut dırencım tukendı ama yapacak bişey yok,eş destegı onemlı bence bende o yok sende varsa eşinle sırt sırta verıp dönüşümlü bakın canım gecelerı
Eşim destek ama geceleri kalksada fayda etmez cunku direk emmek istiyor mecbur sadece ben kalkiyorum :( akıl sagligim bozulmadan bu sureci atlatirim insallh allah yardimcimz olsun

Back
X