Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz gece 22 30 birde sabaha doğru 6 gibi emiyoruz.Kızlar emzirme durumlariniz nasıl, ben geceleri vermiyorum artık bı süredir güneş gelince memeler de uyanacak diyorum, sabah 7/730 ilk o zaman veriyorum.
Güle güle meme kitabını aldım hem anne hem bebek gözünden güzel anlatıyor açıkcası yavaş yavaş başta gece emmesi olmak üzere bitirmek istiyorum. Belki gerçekten de uykusuna etki eden odur, sanmıyorum ama.
Gün içinde de her istediğinde veriyordum ama ona da bir sınırlama gelecek geceyi tamamen yola koyunca. Bakalım.
Sizde durumlar ne
Valla bütün gün bir kere baksın babalar bebeklere, o zaman anlarlar durumun ne olduğunu. Hiç kolay bişey değil bebek bakmak hele ki hakkıyla bakmak çok çok zor. Ha yoksa aç tv ver eline telefon ohh çocuk bakılır, sürekli etkinlik ilgilenme oyun oynama sabah ayrı öğle ayrı akşam ayrı yemek yapma birde ev işleri. Kimse kusura bakmasın kardeşim bizde insanız. Gerçekten asla kendini kötü hissetme. Keşke bı imkan olsa 24 saat baksa babalar, o zaman görürüm ben onlarıKızlar alakasızca dalıyorum konuya yine. Bu akşam çok tuhaf bişey oldu. Eşim ben ve oğluş odasında oyun oynuyoduk neyse bizim oğlan saçmalıyor ama ne oyuncak oynuyo ne kitap bakıyor böyle bos bos gidiyo geliyo herseyo fırlatıp atiyo. 2 gündür de su cırt cırtlı hikaye kitapları varya. Onların cırtlı kısımlarını eline alıp kırıyor iste ne biliyim kitapları ters çevirip kırıyor falan. Bende sürekli uyarıyorum yapma annecim.cici lütfen falan diye. Akşam otururken artık yine kitaplara zarar verince bi hısım elinden aldım yeter ama ya diye bağırdım. Ben bağırınca çocuk ağladı tabi direk ama cidden yani 30 defa söyledim yani. Daha öncede bu bağırma konusu ile ilgili dert tanımıştım size hatırlarsınız belki. Neyse günümüzde kötüydü bugün cok huzursuz hicbisey yememeler sürekli mizmizlanip aglamalar vardı zaten patladım. Gel gelelim eşim kişisi ne dede begenirsiniz. Bence sen bi balkona çık ya da araban aşağıda arabayla çık dolas dedi. Bende bastım çıktım gittim aksam 9.30 da. Ya kocam istiyo ki oğlan yanlis bisey yapsin ama biz sürekli yapma annecim etme annecim diyelim hiç sesimiz yükselmesin. Ya bende böyle bir sabır yok açıkçası ve ayrıca ben bunu doğru da bulmuyorum. Yanlışı bilsin, yoktan anlasın istiyorum. Yani ben ona sesimi yükseltince böyle sanki kötü bi anne oluyorum sürekli ona bağırıyorum gibi bi hissiyat oluşturuyo eşim ve cidden bu durum beni bunalttı. Yani 7/24 çocukla bir fiil ilgilenen ben ve günün sonunda bişeyi yapmasın diye kızdım diye kötü polis ben oluyorum. Bu durum artık kocamla aramizda da sorun olmaya başladı. Ve sonunda da çocuğun uykusu gelmiş uyutamamis nerdesin gel diyo bana.
Yani tam olarak hissettiklerim bu gerçekten de. Kendisi sakinlessin diye telefondan foto gösteriyor. Ben yanında telefona bakmiyorumtv açmıyorum yemek yemedi uyku uyumadi sürekli agladi e patliyosun sonunda yani. Pazar günü o baksın ben cikicam bakalim ne kadar dayancak dun gece 1 saat duramado agliyo uykusu geldi gel diyeValla bütün gün bir kere baksın babalar bebeklere, o zaman anlarlar durumun ne olduğunu. Hiç kolay bişey değil bebek bakmak hele ki hakkıyla bakmak çok çok zor. Ha yoksa aç tv ver eline telefon ohh çocuk bakılır, sürekli etkinlik ilgilenme oyun oynama sabah ayrı öğle ayrı akşam ayrı yemek yapma birde ev işleri. Kimse kusura bakmasın kardeşim bizde insanız. Gerçekten asla kendini kötü hissetme. Keşke bı imkan olsa 24 saat baksa babalar, o zaman görürüm ben onları
Kesinlikle sürekli annecim annecim anlamiyo yani Instagramdaki gibi cocuk yetismiyo yani hayatta her zaman gülmek değil. Yanlışı bilsin bende bu şekilde yetişmesi gerektiğini düşünüyorumValla bende tatlı sert bi anneyim . Sürekli annecim babacım olmuyor o işler . Çocuğun her dediğini yapamam olmaması gerekeni bilmeli .
Bende öyle diyordum hala da diyorum ama gece uyumamalar artık dayanilmaz hale geldi. Kimle konuşsam memeyi kesince düzelecek diyor. En azından gece emmesini bitirmeye çalışıyorum bendeBen emme isini bi problem olmadıktan sonra 2 yasa kadar devam ettircem.
Ben de 2 yaşına kadar emziricem ama günde 8 kere değil tabii, dediğim gibi 1 ya da 2 sefere indirmeye çalışıyorum.Bende öyle diyordum hala da diyorum ama gece uyumamalar artık dayanilmaz hale geldi. Kimle konuşsam memeyi kesince düzelecek diyor. En azından gece emmesini bitirmeye çalışıyorum bende
Ben uykusuzluga alistim sanirim erken kalkmasi zor geliyir ama kalkip birseyler yaparsam ayiliyorum. Benim.ortanca oglum krese gidene kadar gece hep uyanirdi aglardi bu ona nazaran iyi oldugundan sanirim idmanlıyim benBende öyle diyordum hala da diyorum ama gece uyumamalar artık dayanilmaz hale geldi. Kimle konuşsam memeyi kesince düzelecek diyor. En azından gece emmesini bitirmeye çalışıyorum bende
Kuzum nerdeyse hiç deliksiz uyumuyor gerçekten artık napcagimi şaşırdım. En fazla bir saat ya, bir saat sonra yeniden yeniden mız mız dalamiyor oylee iğrenç bir döngü ki. Cidden napcagimi şaşırdımBen uykusuzluga alistim sanirim erken kalkmasi zor geliyir ama kalkip birseyler yaparsam ayiliyorum. Benim.ortanca oglum krese gidene kadar gece hep uyanirdi aglardi bu ona nazaran iyi oldugundan sanirim idmanlıyim ben
Benim kızın tamamen huyu böyle. Herşeyi denedim, herşeye dikkat de ediyorum sıcaklık tokluk yorgunluk vs vs ama yok huyu böyle çünkü uykusuzluk çekmiyor uyandığında. Olan tamamen bana oluyor çünkü gece eşimi de istemiyor. Yarın okula başlayacağız bakalım oyun grubuna. Belki bı ihtimal diyordum ama denizde tatilde bile uyumayinca benim bütün umutlarım söndüUyku meselesi şans işi ve bebeğe göre değişiyor maalesef . Benim oğlan 1 yaşına gelene kadar hep emdiği için uyanuyor zannediyordum ama sonrasında huyu değişti . Hala daha memede uyuyor ve emmek için uyanıyor ama eskisi gibi değil. Zaten 12-18 aylık bebeklerin gece 1-3 kez uyanması normalmiş ayrılık kaygısından dolayı ama daha fazla uyanıyorsa mutlaka başka bir nedeni vardır diyor doktor
Diş,alerji, sıcaklık vs gibi nedenler . Ayrılık kaygısı da çok etkiliyor. Biz depremden beri birlikte yatıyoruz belki o düzeltmistir uykularını
Benim kızımda öyleydi. Ben bittik haldeydim.Benim kızın tamamen huyu böyle. Herşeyi denedim, herşeye dikkat de ediyorum sıcaklık tokluk yorgunluk vs vs ama yok huyu böyle çünkü uykusuzluk çekmiyor uyandığında. Olan tamamen bana oluyor çünkü gece eşimi de istemiyor. Yarın okula başlayacağız bakalım oyun grubuna. Belki bı ihtimal diyordum ama denizde tatilde bile uyumayinca benim bütün umutlarım söndü
Kiz daha dün seni düşündüm.merhaba kızlarr nasılsınız herkesler iyi miii bebişler nasılll
biz hala uyumuyoruz 14 dişi çoldu onlar çıldırttı alerji de devam ya kurtulamadık
Akışına bırakıp bu süre gecici bir süre sonra bol bol uyuyacagız diye kendimizi motive edicez.Kuzum nerdeyse hiç deliksiz uyumuyor gerçekten artık napcagimi şaşırdım. En fazla bir saat ya, bir saat sonra yeniden yeniden mız mız dalamiyor oylee iğrenç bir döngü ki. Cidden napcagimi şaşırdım
Ya yine şifre uygulama problemi oldu çalışırken ne güzeldi diyorum bilgisayardan hep açıktı full buradaydımmKiz daha dün seni düşündüm.
Bizim grubun anası bir gitti sesi soluğu yok oldu dedim.
Maşallah size. Bizim hala 8 diş
Uykularimiz daha iyi şükür.