Merhabalar yemek yememe sıkıntısı bizde de var.Mrb herkese. Benim oğlum 13 aylık. Bir gün iyi yiyorsa 3 gün yediremiyorum .surekli emmek istiyor süt az olduğundan da doymuyor haliyle. Mama ya da süt verince onları içiyor muz da yiyor ama başka bisey yemiyor gün içinde. Kilosu da bugün doktora gittik menenjit aşısı için orda 10.5 çıktı. O yemeyince moralim bozuluyor iyice. Başkaları da zayıf deyince kendimi suçluyorum 6 yaşinda da kızım var onla da yemek sorunumuz var o da herseyi yemiyor daha tadına bakmadan ben onu yemem diyor. İkisi de böyle olunca sorun bende herhalde diyorum. Sizler gün içinde neler yediriyorsunuz?
Valla 10,5 kilo olması gereken sınırlardaMrb herkese. Benim oğlum 13 aylık. Bir gün iyi yiyorsa 3 gün yediremiyorum .surekli emmek istiyor süt az olduğundan da doymuyor haliyle. Mama ya da süt verince onları içiyor muz da yiyor ama başka bisey yemiyor gün içinde. Kilosu da bugün doktora gittik menenjit aşısı için orda 10.5 çıktı. O yemeyince moralim bozuluyor iyice. Başkaları da zayıf deyince kendimi suçluyorum 6 yaşinda da kızım var onla da yemek sorunumuz var o da herseyi yemiyor daha tadına bakmadan ben onu yemem diyor. İkisi de böyle olunca sorun bende herhalde diyorum. Sizler gün içinde neler yediriyorsunuz?
Anlamıyorken deldirin derim hafif aglıyo o anlık sonra gevıyo kızıma öyle yapmıştım.anladıklarında daha zor oluyor korkuyorlar vsBende istiyorum kulak deldirmek ama hem acir diye korkuyorum hemde babasi kendi istiyince deldir kulak gelisimine zarari olur diyor. Kararsızım
Yaa aynen benimkide sahura kalkıyo artık uyutmayıp bırakıyorum sinir krizi geçiriyorum artık .baktım sahur saati gecıyo bırakıyorum uyutmayı naparsa yapsın diye oda sahur yapıyo bizimleBiz hastalıktı dişti derken gece 12-1 sabah 10 du uyanması. Gündüz uykusunu 11 aylıkken tek uykuya düşürmüştü. 1 saat uyuyordu. Şimdi gece 10 da yatıyor sabah 8.30 9 da kalkıyor. Bilmiyorum düzelir mi. Yani hangi bebek 12 de 1 de uyurki. Uyuyup kalksa anlayacak. Yok uyumamak için direniyor ağlıyor odaya götüremiyorum. 2-3 gündür de sahura kalkıyor
Bende uyutmadım zaten uyutmaya çalışsam sahur yapamazdım. Aldım geldim sofraya oturduk. 3. Gün mamma diye kalktı sahur vakti mutfağı göstererek.Yaa aynen benimkide sahura kalkıyo artık uyutmayıp bırakıyorum sinir krizi geçiriyorum artık .baktım sahur saati gecıyo bırakıyorum uyutmayı naparsa yapsın diye oda sahur yapıyo bizimle
Oo işi çözmüşBende uyutmadım zaten uyutmaya çalışsam sahur yapamazdım. Aldım geldim sofraya oturduk. 3. Gün mamma diye kalktı sahur vakti mutfağı göstererek.
Aynen. Hayır keşke yese mutlu bile olurum hahahshs. Yemiyor atraksiyonunu sahurun havasını sevdi heraldeOo işi çözmüş
Ben aldım, şu meşhur pandalı olanlardan. Çok memnunum. Onu aldığımdan beri parka, kapı önüne hep onunla iniyoruz. müzikli de ayrıca. Oğlan oynayıp duruyorKızlar yaz geliyor malum ebeveyn konturollu bisiklet alıcam.kararsızım. ogullarim 3 yasına kadar kullsnmistı. Alan var mi?
Kaca aldin mavisi 520 diger renkler 600.Ben aldım, şu meşhur pandalı olanlardan. Çok memnunum. Onu aldığımdan beri parka, kapı önüne hep onunla iniyoruz. müzikli de ayrıca. Oğlan oynayıp duruyor
Bunun koyu mavisi 520 pembe fln 600
Benim adam garanticidir Biraz. Görüp aldık, o sebeple ebebek tercih ettik. Bir de kurulumu çok zor diyorlardı, biz mağazada kurdurup aldık. Memnunum şimdilik.Bunun koyu mavisi 520 pembe fln 600
Bize d günü hediyesi olarak geldi çok güzel ama tam dik oturamiyor daha bebeğim o yüzden bir kaç ay daha beklicem gibi. Ebeveyn kontrolü rahat oluyor mu yolda sağ sol donmesinde
Başta zor geldi ama sonra alıştım Kullanmaya. Tabii bebek arabası gibi şak şak dönmüyor hemen, dönmek için önceden çevirmen lazım ki dönebilsin hahahahBize d günü hediyesi olarak geldi çok güzel ama tam dik oturamiyor daha bebeğim o yüzden bir kaç ay daha beklicem gibi. Ebeveyn kontrolü rahat oluyor mu yolda sağ sol donmesinde