2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar yaşayan bilen var mı köpek dişinin orda böyle bişey çıkmış. Daha hiç diş çıkartmadı. Damaklarına bakarken gördüm bugün bu sivilcemsi şeyi. Doktora attım henüz cevap vermedi. Pamukçuk değil heralde umarım mikrop filan kapmamıştır. Zira ne bulsa ağzında yetişemiyorum artık.

Eklentiler

• P_20230112_125155_1.jpg
    P_20230112_125155_1.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar yaşayan bilen var mı köpek dişinin orda böyle bişey çıkmış. Daha hiç diş çıkartmadı. Damaklarına bakarken gördüm bugün bu sivilcemsi şeyi. Doktora attım henüz cevap vermedi. Pamukçuk değil heralde umarım mikrop filan kapmamıştır. Zira ne bulsa ağzında yetişemiyorum artık.
İltihap gibi sanki 🤔 geçmiş olsun. biz yaşamadık, tamamen tahminde bulunuyorum.

Ne dedi doktor bak bizde de böyle bişey oldu birazdan götürcem

Eklentiler

• IMG_20230111_114517.jpg
    IMG_20230111_114517.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 68
Ne dedi doktor bak bizde de böyle bişey oldu birazdan götürcem
Daha cevap vermedi cevap vermesse yarın yanına götürürüm artık. Ben ağzının okadarniçini imkanı yok göremiyorum. Başka bir yerde var mı diye bakacaktım göstermedi

Dün kızımın bütün gün nerdeyse gözünde sapaklanma oldu, siliyorum yine yine. Ilık su pamukla sildim ne fayda. Bugun sabah bir uyandık sağ gözü açılmıyor, uyku sersemi önce anlamadım yanlış mi gördüm diye ama aman allah öyle bi korktum ki. İyiki annem bizdeydi, hemen salona götürdüm gösterdim 🤦🙁 ılık su pamuk ile silince açıldı.
Doktor enfeksiyon dedi damla verdi ama o sabahki şoku asla unutamam 😔

Dün kızımın bütün gün nerdeyse gözünde sapaklanma oldu, siliyorum yine yine. Ilık su pamukla sildim ne fayda. Bugun sabah bir uyandık sağ gözü açılmıyor, uyku sersemi önce anlamadım yanlış mi gördüm diye ama aman allah öyle bi korktum ki. İyiki annem bizdeydi, hemen salona götürdüm gösterdim 🤦🙁 ılık su pamuk ile silince açıldı.
Doktor enfeksiyon dedi damla verdi ama o sabahki şoku asla unutamam 😔
Geçmiş olsun. Doktorun ilacının yanında istersen serum fizyolojik ile de silin.

X