- 7 Şubat 2022
- 784
- 1.198
- 33
Damla baya rahatlatıyor çok şükür ki sesi bile çıkmıyor damlatirken. İlk gune göre daha iyi ayy o sabah neydi oyle teşekkür ederiz kuzumGeçmiş olsun. Doktorun ilacının yanında istersen serum fizyolojik ile de silin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damla baya rahatlatıyor çok şükür ki sesi bile çıkmıyor damlatirken. İlk gune göre daha iyi ayy o sabah neydi oyle teşekkür ederiz kuzumGeçmiş olsun. Doktorun ilacının yanında istersen serum fizyolojik ile de silin.
çok geçmiş olsun en kötüsü herhalde çocuk hastayken annenin de hasta olması bebekle ilgilenememekOğlanin da atesi cikti 38,4 ilk defa böyle ateşleniyor. Aşı oldugunda 37 lere cikmisti bir kere sadece. Hic uyumadik boğazı ağrıyor öğürüyor
Benimki de asla baktırmıyor diş yerlerinde kabarma vs olsa göremem büyük ihtimalle, dişlerden anca çıkınca haberim oluyorSize de çok geçmiş olsun.
Benim kız asla ağzının içine baktirmiyor. Ne var ne yok hiç bilmiyorum.
Iki dişimiz var bizim de
Çok geçmiş olsun. Geçer inşallah.Bize diş kisti dendi ya diş çıkarken geçmesini umuyorlarmış yoksa kesi atılcakmış
Ben yaptıramadım. 9. Ayda sürekli hataydı bide zaten alerjiden ötürü aşı sıkıntılıydı. 1 yaşa kaldı mecburenKızlar 9.ay aşısını yaptırdınız mı? Kızımda aşıdan 10gün sonra aşı yeri kızardı bayaa, doktor günde 4kez limon kolonyalı pamukla silin hafifçe bastırarark dedi ama tedirgin etti ya 10 gün bişe olmayıp şimdi olnca
Kızamık diyosun dimi canım. Yaptirmadık biz 12. Ayda yaptırıcazKızlar 9.ay aşısını yaptırdınız mı? Kızımda aşıdan 10gün sonra aşı yeri kızardı bayaa, doktor günde 4kez limon kolonyalı pamukla silin hafifçe bastırarark dedi ama tedirgin etti ya 10 gün bişe olmayıp şimdi olnca
Cok erken gidiyorsunuz siz Türkiye de.Kızlar, Bebekleri kaçıncı haftada görmüştüK hatırlayan var mı? Ben oğlanı bugün kontrole götürmüşken bi kadın doğuma çıktım, çok üstünkörü baktı. herhalde içerde 5 dk kalmamışımdır. Her neyse, kese gayet düzgün, bebek pırıltısı var ama bebek daha oluşmamış dedi. Anlayamadım yani. Ne demek bebek parıltısı var? bu kadar, 2 hafta sonra yine gel dedi çıktı gitti.
10. Haftada görmüştük biz ilk ultrason resmi o zamandan heralde. 13. Haftada da cinsiyetini öğrendik.Kızlar, Bebekleri kaçıncı haftada görmüştüK hatırlayan var mı? Ben oğlanı bugün kontrole götürmüşken bi kadın doğuma çıktım, çok üstünkörü baktı. herhalde içerde 5 dk kalmamışımdır. Her neyse, kese gayet düzgün, bebek pırıltısı var ama bebek daha oluşmamış dedi. Anlayamadım yani. Ne demek bebek parıltısı var? bu kadar, 2 hafta sonra yine gel dedi çıktı gitti.
İnşallah Kendi doktorum 7. Haftada çağırdı beni, yani 21 ocakta ama bir kasık ağrım var 2 gündür. çok umursamak istemesem de içime bi kurt düştü, hazır oğlanı götürmüşken ben de çıkayım dedim. zaten geç yumurtlama ve geç döllenme, bunu biliyorum Ama kanama alanı da vardı geç döllenme sebebiyle. dedim belki onunla da ilgili bi şey söyler, yok. Şurda size yazdığım kadar durmadım içerdeCok erken gidiyorsunuz siz Türkiye de.
Bizim burda ilk randevuyu 7-8 haftadan itibaren veriyorlar. O zaman da kalb atışı vs. Hepsi oluşmuş oluyor. Kan bile daha önce bakılmıyor.
Tedirgin oldun şimdi sen. Gerek yok. Iki hafta sonra bebeğini hem göreceksin hem duyacaksın inşallah.
Ben sanki oğlanı 6 ya da 7’de görmüştüm ama emin olamadım. Ultrason görüntüleri yatak odasında, bakmaya kalsam oğlan uyanacak.10. Haftada görmüştük biz ilk ultrason resmi o zamandan heralde. 13. Haftada da cinsiyetini öğrendik.
Ben 7. Haftada kalp atışı için gitmiştim. Sadece keseyi gördü doktor. Ondada kalp atışını zar zor bulup beni korkutmuştu devlet hastanesindeydi. Ama kasık ağrısı için normal diyebilirim. Zira aynı sıkıntıyı yaşamıştım doktorda bu ağrıların normal olduğunu rahmin büyüdüğünü hormonların değiştiğini söylemişti.İnşallah Kendi doktorum 7. Haftada çağırdı beni, yani 21 ocakta ama bir kasık ağrım var 2 gündür. çok umursamak istemesem de içime bi kurt düştü, hazır oğlanı götürmüşken ben de çıkayım dedim. zaten geç yumurtlama ve geç döllenme, bunu biliyorum Ama kanama alanı da vardı geç döllenme sebebiyle. dedim belki onunla da ilgili bi şey söyler, yok. Şurda size yazdığım kadar durmadım içerde
Ben sanki oğlanı 6 ya da 7’de görmüştüm ama emin olamadım. Ultrason görüntüleri yatak odasında, bakmaya kalsam oğlan uyanacak.
Sanki her şeyi unutmuşum, sanki 100 yıl önce doğurmuşumBen 7. Haftada kalp atışı için gitmiştim. Sadece keseyi gördü doktor. Ondada kalp atışını zar zor bulup beni korkutmuştu devlet hastanesindeydi. Ama kasık ağrısı için normal diyebilirim. Zira aynı sıkıntıyı yaşamıştım doktorda bu ağrıların normal olduğunu rahmin büyüdüğünü hormonların değiştiğini söylemişti.
Yeni heyecanlar hafızayı tazeliyor demekkiSanki her şeyi unutmuşum, sanki 100 yıl önce doğurmuşum
5+3 te keseyi gordu 10 gun sonra kalp atisi duyulmuştuKızlar, Bebekleri kaçıncı haftada görmüştüK hatırlayan var mı? Ben oğlanı bugün kontrole götürmüşken bi kadın doğuma çıktım, çok üstünkörü baktı. herhalde içerde 5 dk kalmamışımdır. Her neyse, kese gayet düzgün, bebek pırıltısı var ama bebek daha oluşmamış dedi. Anlayamadım yani. Ne demek bebek parıltısı var? bu kadar, 2 hafta sonra yine gel dedi çıktı gitti.
Ben de 5+2’de keseyi gördüm. 21’inde kalp atışı gidicem5+3 te keseyi gordu 10 gun sonra kalp atisi duyulmuştu
Ben de cok istiyorum. En son 2020 yazın gitmiştik. O zaman da başıma gelmeyen kalmamıştı. Korona testim positif çıkmıştı. Karantinaya alındım büyük kızım o zaman 15 aylık ti. Eşim almanya ya geri dönmesi gerekiyor du. Biz yalnız kaldık. Resmen rezillik korku telas içinde günlerdi.Kızların bu sene tatil planı yapan var mı? Erken rezervasyon indirimi vs diyorlar ama fiyatlar uçmuş, biz balayindan beri evdeyiz. Korona girdi araya sonra hamilelik e geçen sene de küçüktü kızım. Şöyle 3/4 gun herşey dahil biseyler istiyorum dinlenebilmek adına da ama maddi olarak uçuk herşey ya. Sizin düşünceniz nedir var mı planlar
Biz geçen sene 2 gecelik gittik daha uzun cesaret edemedik bebekle iyi ki de etmemisiz. Gittigimiz otelde direkt havuza açılan odalar vardi hemen hemen hepsinde çocuklu aileler kaliyordu. Biz normal üst katlardaki odadaydik elimizde bebek çantası, bebek simidi, bebek arabasi, bizim çantalar bi ton eşya ordan oraya mahvolduk. Şezlonlarda güneş gelir habire şemsiye korumaz etmez çok zor oldu. Bu sene ayni otelde havuza çıkan odalardan tutmayi düşünüyoruz. Öğlen uykusuna odada uyut, kendi banyonda yıka, güneşten koru, eşya taşıma derdi yok bu anlamda çok iyi. Anne baba da tatilden bişey anlayabiliyor yoruculuğu az oluyor. Sadece deniz seviyorsaniz bilemem ama havuz da kullanacaksaniz mutlaka boyle otellere öncelik ver canim bizim gittigimiz kuşadasindaydi foto da ekliyimKızların bu sene tatil planı yapan var mı? Erken rezervasyon indirimi vs diyorlar ama fiyatlar uçmuş, biz balayindan beri evdeyiz. Korona girdi araya sonra hamilelik e geçen sene de küçüktü kızım. Şöyle 3/4 gun herşey dahil biseyler istiyorum dinlenebilmek adına da ama maddi olarak uçuk herşey ya. Sizin düşünceniz nedir var mı planlar