2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
A

Aaa şimdi baktım herkese de tek tek cevap vermiş yaa umarım geri döner buralara o kadar haklı ki derdinde yorumlara şaştım @Fiden
ben de bazı yorumlar okudum “bakamayacağın çocuğu doğurma” tarzında. çalışan hiçbir kadın çocuk doğurmasın o zaman 🤷🏻‍♀️ Bakıcı paraları almış uçmuş gitmiş, insan en yakınından tabii ki destek bekler. Parasını da geçtim kim nasıl bakacak diye düşün düşün dert olur insana. Keza ben yaşadım. Kv hamileyken doğur bakıcaz dedi, doğurdum 4 kere geldi. Bir de sizin probleminiz demiş eşime. Kim bakacak, nasıl bakacak, kime emanet edicez daha çok küçük, dövse söyleyemez, aç bıraksa söyleyemez diye düşünmekten Gül hastalığına yakalandım. Annem bakıyor Allah razı olsun. hem de kendi evini bırakıyor, her pazartesi sabah gelip cuma akşam üstü ben işten dönünce gidiyor. Eve bi geliyorum en az 2 çeşit yemek yapmış, ortalığı toplamış Ve evde oğlumla tek başına yani. Başka bir büyük yok. Ne ara yaptın diyorum, çocuk uyurken yaptım diyor. günün kalanında da sadece bebepimle oynuyor, ilgileniyor. Ben geceleri uykusuz kalıyorum, onu mutlaka uyutuyorum. Çocuk uyansa da vermiyorum anneme. öyle olunca dinç oluyor be gün içinde her şeye yetiyor. Ben uykusuz işe gidip geliyorum ama sesimi çıkarmam annemin yaptığının yanında. üstelik severek de yapıyor. demek ki bakıldığı zaman bakılıyormuş. Üstelik annem 62 yaşında. evde babamı ve 40 yaşında abimi bırakıp geliyor bana. Benden evine gittiği 2 gün, evibi düzenleyip yemek bırakıp ger geliyor. Onları da ihmal etmiyor. benim gözümde resmen cennetlik. Hakkını asla ödeyemem.

6 dişi çıktı ama neee zorluklarlaaa. Şimdi 4 tane ayni anda cikiyor gece gunduz delirmece. Cocuk hep panduf giyiyordu ilk defa ayakkabi giydirdim çok korktu kendini sıka sıka ağladı yazik etkisinden cikamadi iki saat balkonda kuşlara kedilere baktik çığlık atıp durdu şimdi hayatta unutmaz korktuğu şeyi. Nasil giydircez bilmiyorum 😄

selam. @Fiden bir konu açmış, kızı yemişler. kıyamam üyelik iptali yapmış. o konuda bilerek yazmadım çünkü klavye bayındın atıp tutmak kolay oluyor bazılarına.

@Fiden eğer geri gelirsen benim mesajımı oku lütfen. evet, haklısın konunda. sonuçta evde iki yetişkin var. kp çocuğu yarım saat oyalarken kv o sırada ocağa bir çorba atabilir. madem evinize gelmişler onlar da yemek yiyecek, ayrıca kp sürekli yemek durumunda, o zaman kv kocasını da düşünmeli. bir de çocuklar ek gıdaya geçeli çok oldu, evde yemek yoksa sen gelene kadar çocuk ne yiyor yemek yokken?

bakıcı tut diyenler olmuş, bakamayacağın çocuğu doğurma diyenler olmuş. ne yani çalışıyor olmak suç mu? çocuklar biraz büyüyüp kreşe gidene kadar anneanne, babaanne baksa ne olur? hastalıklarında bizden yardım bekleyecekler onlar da. bu işler karşılıklı değil tabii ki ama sonuçta başkasının değil, kendi torunu.

daha yazacaktım ama öğlen arasına çıkacağım için kısa kesiyorum.
konuyu bulamadım canım merak ettim nereye açmış

Anamı ağlattı 8 tane çıkardı galiba azı çıkıyo şimdi syahlık vardı damağında beyaz uç gördüm yanlış görmediysem deliriyo gece gündüüüz
bizimki asla ağzının içine baktırmıyor o yüzden huysuzluğu uykusuzluğu dişten mi anlamıyorum ama bi haftadır bizim de anamızı ağlattı sürekli ağlıyor kucak istiyor ama kucakta da ağlıyor uykusunu düzene sokmuştum çok seviniyodum o da yalan oldu

bizimki asla ağzının içine baktırmıyor o yüzden huysuzluğu uykusuzluğu dişten mi anlamıyorum ama bi haftadır bizim de anamızı ağlattı sürekli ağlıyor kucak istiyor ama kucakta da ağlıyor uykusunu düzene sokmuştum çok seviniyodum o da yalan oldu
Uyku muyku hak getire cidden ya 2 saat uyumak bile hayal benim için 10 aydır sağolsun

6 dişi çıktı ama neee zorluklarlaaa. Şimdi 4 tane ayni anda cikiyor gece gunduz delirmece. Cocuk hep panduf giyiyordu ilk defa ayakkabi giydirdim çok korktu kendini sıka sıka ağladı yazik etkisinden cikamadi iki saat balkonda kuşlara kedilere baktik çığlık atıp durdu şimdi hayatta unutmaz korktuğu şeyi. Nasil giydircez bilmiyorum 😄
Alla alla neden korktu ki o kadar ben hep ayakkabiyla cikariyorum hiç öyle ağlaması olmadi ama ayakkabıyı çıkarıyor ayagindan genelde arkamizdan getiriyolar ayakkabi yere düşmüş diye😂😂

Alla alla neden korktu ki o kadar ben hep ayakkabiyla cikariyorum hiç öyle ağlaması olmadi ama ayakkabıyı çıkarıyor ayagindan genelde arkamizdan getiriyolar ayakkabi yere düşmüş diye😂😂
Aynen arkadasim kul kedisi gibi surekli ayaginda ne varsa yollarda düşürüyor 😄 ella bona nın panduflari var çıtçıtlı bi tek onu çıkaramıyor ayagindan ondan hep onla geziyoruz. Butun gun koltuklarda sıralıyor yürümesi yakın gibi ayakkabiya alistirmam lazim

Dün eşim hasta olmuştu bugun bana da gecti yarin oğlan da hasta olursa 😔 maske taksam gece uyurken nasil uyucam maskeyle. Nasil yapsam ya
Bol bol sarımsak tüketip, odayada karanfilli soğan koyun evi sık sık havalandırın. Allah yardımcınız olsun 🥺

Kizlar geçende yazdim ama kimse görmedi sanirim waikiki de indirim kodu olan var mi carki çevirip rica etsem atabilir mi? 750/250 lazim ama 🙁

X