Canım benim mesaji geçen gün gördüm ama bebekoyla bi türlü yazamadım fırsat bulup malum deli duman hepsi. Başınız sağolsun kardeşinin doğum yaptığını falan yazdığını çok net hatırlıyorum daha biz hamileyken. Allahım başta ona sonra sizlere sabır versinSelam canım .aslında okuyorum genelde .Pek tadımız tuzumuz yok bizim. 4 ay önce kız kardeşimin eşini trafik kaybettik .uzun yoldan dönüşte uyuyakalmis.yaninda da 10 yaşında bir çocuk ,iki tane kadın vardı .o iki kadın bizim uzaktan akrabamız ama neredeyse annemin her gün gördüğü kişiler . onların elinde büyüdüm desem yalan olmaz .maalesef 4 kişi de hayatını kaybetti .kardeşim daha 23 yaşında 11 aylık bebeği vardı eşini kaybettiğinde .eside 33 yaşındaydı .yani anlayacagin hayatımız alt üst oldu .uzun yola giderken kardeşim ve annemle kavga etmişti kardeşimin eşi .normalde annem ve kardeşim de gidicekti o uzun yola .kavga ettiği için gitmemişti eşi de bize bırakmıştı onları .bnde tavirliydim biraz ona .yola cikarken son konusmamismzda Asel sana emanet dedi .dönüş yolunda da o lanet kaza oldu. Kaza haberini bizim evde aldık .biz yaralıdır falan derken haberlere çoktan çıkmıştı öldükleri Allah'ım çok çok çok kötü gunkerdi .hatta buraya da yazdim upuzun sonra kimse üzülmesin diye geri sildim yazdığımı .yavaştan yeni hayatimiza adapte olmaya çalışıyoruz .kardeşim ve yeğenim iki hafta bizde iki hafta annemde kalıyor .aslında evini bozmadı ama orda kalmak istemiyor hiç .
Poyrazda ne yapsın bu karmaşa da büyüyüp gidiyor .bazen bakiyirum ne ara bu kadar zamn gecti diyorum. İki ay sonra yaşına giricek .hiç disimiz yok daha .koltuktan tutunup kalkıyor sıralıyor emwkliyor.herjesin yaşadığı gbi uykularimiz pert .gündüz alarm çalmış gbi uarim saatte uyanıyor bı daha uyumuyor .su anada da hasta 5 gündür ateş var burnu akıyor sesi kısık .babasını bekliyoruz işten gelicek hastaneye goturucez.
Kırmızı ve sivilce gibi noktalar vardı bizde yaCanım benim mesaji geçen gün gördüm ama bebekoyla bi türlü yazamadım fırsat bulup malum deli duman hepsi. Başınız sağolsun kardeşinin doğum yaptığını falan yazdığını çok net hatırlıyorum daha biz hamileyken. Allahım başta ona sonra sizlere sabır versinbu arada pişik konuşmussunuz kızlar bişey sorucam pişik boyle poponun pütür pütür olması mı yoksa mesela popo deliği kıpkırmızı oluyor bizim oğlanın kaka yaptıktan sonra ıkındığı için falan diye düşündüm ama bilmiyorum pişik mi ki acaba
Yok öyle degil canım ama delik komple kırmızı oluyo kabiz olup ıkındığı için zorlandığını düşünüyorum ben yani pişik mi acaba bilemedim yaa. Bebek bakmak ne kadar zor yaKırmızı ve sivilce gibi noktalar vardı bizde ya
bizim oğlanın deliği değil de deliğin etrafı yani bezle sildiğimiz kısım pembe oluyordu boylu boyunca. Geçen gün ilk defa nokta nokta oldu bu son doktorun verdiği kremlerden sonra. Ben de onları bıraktım, travazol, trosyd, hametan sürmeye devam ettim. o noktalar geçti gibi. tabii korfizonlu krem devamlı kullanmamak gerekir. O nedenke 1-2 gün kullanacam travazol ve türevlerini.bu arada pişik konuşmussunuz kızlar bişey sorucam pişik boyle poponun pütür pütür olması mı yoksa mesela popo deliği kıpkırmızı oluyor bizim oğlanın kaka yaptıktan sonra ıkındığı için falan diye düşündüm ama bilmiyorum pişik mi ki acaba
Sagol canım evet .poyrazla arasında 5 ay var tam yeğenimin .Canım benim mesaji geçen gün gördüm ama bebekoyla bi türlü yazamadım fırsat bulup malum deli duman hepsi. Başınız sağolsun kardeşinin doğum yaptığını falan yazdığını çok net hatırlıyorum daha biz hamileyken. Allahım başta ona sonra sizlere sabır versinbu arada pişik konuşmussunuz kızlar bişey sorucam pişik boyle poponun pütür pütür olması mı yoksa mesela popo deliği kıpkırmızı oluyor bizim oğlanın kaka yaptıktan sonra ıkındığı için falan diye düşündüm ama bilmiyorum pişik mi ki acaba
Var .bizde aynısını yaşıyoruz .odasina koyunca uyaniyir .şimdi şöyle yapiyosun .yatak odasında yatağın bı tarafina yastık yorgan ne olursa baraj yapiyosun. Diğer tarafına da eşini yatırıp sen salonda mışıl mışıl uyuyorsun .kalkınca da o ilgileniyorYahu kızım uyumuyordu. Şimdi uyusada yerine bırakamıyorum derin uykuda bile yerine yatınca uyanıyor yanımızda uyumak istiyor. Öylede yataktan düşer yada yorgan yastık altında kalır diye korkuyorum. Sabaha kadar nöbet tutuyorum resmen var mı bir çaresi
Aynısından bizde de var bi taneKızlar yaaa bebisler uyuyor mu? Retro mu var ne var anlamadım. Zaten zırt pırt uyanuyirdu şimdi hiç uyumuyor dün gece 23.30 da uyudu saat başı kalktı. 3 te tam uyanış yaptı ve bir daha uyku muyku yok . Sıpa gayet dinç oyun oynamak istiyor ben bitkin
Biz de oyle yatıyorduk gece babasi bakiyodu ama horlayinca korkuyo o yuzden gece babayi gorunce bile agliyo artik horlucak diyeVar .bizde aynısını yaşıyoruz .odasina koyunca uyaniyir .şimdi şöyle yapiyosun .yatak odasında yatağın bı tarafina yastık yorgan ne olursa baraj yapiyosun. Diğer tarafına da eşini yatırıp sen salonda mışıl mışıl uyuyorsun .kalkınca da o ilgileniyor.Sabah eşim ise giderken de görevi ben devraliyorum.yani biz bir aydır falan böyle yatiyoruz çok nadir üçümüz bir arada uyuyoruz .hatta bazen buyugu de geliyor bı bakıyorum ucu bir yatakta yatmış
Biz de oyle yatıyorduk gece babasi bakiyodu ama horlayinca korkuyo o yuzden gece babayi gorunce bile agliyo artik horlucak diye10 gundur filan benimle yatiyor daha az uyaniyor uyaninca ciglik atmiyor kolay sakinlesiyor ama yorucu tabi buna sukur napalim. Babayla durdugu surelerin keyfini cikart birden bizim gibi terse donebiliyor
Ben direkt kafede ya da pastanede organizasyon yapmayı düşünüyorum, 20-30 kişilik en fazla. Evde diş buğdayı yaptım, evde bi şeyler yapma merakımı aldım1 yaş doğum günü geliyor bile bebelerin yaa. Doğum günü planlamaya basladim çoktaaanseker hamurundan pasta yapiyim diyorum balonlar vs renkleri kafamda oluşturmuştum bugün de toptancı denk geldi malzemeleri aldim. Insallah guzel içesine bi dogum gunu olur ilk dogum gununu hatirlamayacak tabiki ama fotograflar hatira kalir sonraki yillarda da çocukların en eglendigi şeylerden biri dogum gunleri, yılbaşı vs. Uzun guzel ömürleri olsun insallah sizler neler yapmayi düşünüyorsunuz
Evde minik bi pastayı ablasıyla beraber üfletmeyi planlıyorum1 yaş doğum günü geliyor bile bebelerin yaa. Doğum günü planlamaya basladim çoktaaanseker hamurundan pasta yapiyim diyorum balonlar vs renkleri kafamda oluşturmuştum bugün de toptancı denk geldi malzemeleri aldim. Insallah guzel içesine bi dogum gunu olur ilk dogum gununu hatirlamayacak tabiki ama fotograflar hatira kalir sonraki yillarda da çocukların en eglendigi şeylerden biri dogum gunleri, yılbaşı vs. Uzun guzel ömürleri olsun insallah sizler neler yapmayi düşünüyorsunuz
Vala ben oyle disarda vs bisey yaptirmicam. Ama foto cekimi yaptırmak istiyorum hem ona vesikalık hemde ailecek ve onun tek olucak şekilde. Onun disinda evde aile arasinda bi pasta ufleriz1 yaş doğum günü geliyor bile bebelerin yaa. Doğum günü planlamaya basladim çoktaaanseker hamurundan pasta yapiyim diyorum balonlar vs renkleri kafamda oluşturmuştum bugün de toptancı denk geldi malzemeleri aldim. Insallah guzel içesine bi dogum gunu olur ilk dogum gununu hatirlamayacak tabiki ama fotograflar hatira kalir sonraki yillarda da çocukların en eglendigi şeylerden biri dogum gunleri, yılbaşı vs. Uzun guzel ömürleri olsun insallah sizler neler yapmayi düşünüyorsunuz
Biz de fotoğraf çektirmek istiyoruz özellikle ablası çok istiyorVala ben oyle disarda vs bisey yaptirmicam. Ama foto cekimi yaptırmak istiyorum hem ona vesikalık hemde ailecek ve onun tek olucak şekilde. Onun disinda evde aile arasinda bi pasta ufleriz
Bende hem ilk vesikaligini çektirmek istiyoru, her yeni yaşında yapacağım inşallah, bende evde küçük birşey yapacağım. Anane babanne dedeler kardeslerimiz tamam. Yaz ayi olsaydı hobi bahçesi var orda yapardım ama ne yazık ki hemde ramazana denk geliyor bizimki, evdeyiz o yüzden1 yaş doğum günü geliyor bile bebelerin yaa. Doğum günü planlamaya basladim çoktaaanseker hamurundan pasta yapiyim diyorum balonlar vs renkleri kafamda oluşturmuştum bugün de toptancı denk geldi malzemeleri aldim. Insallah guzel içesine bi dogum gunu olur ilk dogum gununu hatirlamayacak tabiki ama fotograflar hatira kalir sonraki yillarda da çocukların en eglendigi şeylerden biri dogum gunleri, yılbaşı vs. Uzun guzel ömürleri olsun insallah sizler neler yapmayi düşünüyorsunuz
İyiyim çok şükür kiz yerinde durmuyor emekleme tutunup kalkma çekmeceleri boşaltır yerinde şimdi hiç durmuyor