2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım benim mesaji geçen gün gördüm ama bebekoyla bi türlü yazamadım fırsat bulup malum deli duman hepsi. Başınız sağolsun kardeşinin doğum yaptığını falan yazdığını çok net hatırlıyorum daha biz hamileyken. Allahım başta ona sonra sizlere sabır versin bu arada pişik konuşmussunuz kızlar bişey sorucam pişik boyle poponun pütür pütür olması mı yoksa mesela popo deliği kıpkırmızı oluyor bizim oğlanın kaka yaptıktan sonra ıkındığı için falan diye düşündüm ama bilmiyorum pişik mi ki acaba

Kırmızı ve sivilce gibi noktalar vardı bizde ya

bizim oğlanın deliği değil de deliğin etrafı yani bezle sildiğimiz kısım pembe oluyordu boylu boyunca. Geçen gün ilk defa nokta nokta oldu bu son doktorun verdiği kremlerden sonra. Ben de onları bıraktım, travazol, trosyd, hametan sürmeye devam ettim. o noktalar geçti gibi. tabii korfizonlu krem devamlı kullanmamak gerekir. O nedenke 1-2 gün kullanacam travazol ve türevlerini.

bu arada ben trendyoldan Minoris pişik önleyici sprey ve sulasil mendil aldım. Spreyi instada bi doktorda görmüştüm, yorumlar filan bayağı iyi. mendili de yine instada gördüm, onun da yorumları iyiydi. daha elime ulaşmadılar ama kullanınca yazarım size de.

Sagol canım evet .poyrazla arasında 5 ay var tam yeğenimin .

Yahu kızım uyumuyordu. Şimdi uyusada yerine bırakamıyorum derin uykuda bile yerine yatınca uyanıyor yanımızda uyumak istiyor. Öylede yataktan düşer yada yorgan yastık altında kalır diye korkuyorum. Sabaha kadar nöbet tutuyorum resmen var mı bir çaresi

Kızlar yaaa bebisler uyuyor mu? Retro mu var ne var anlamadım. Zaten zırt pırt uyanuyirdu şimdi hiç uyumuyor dün gece 23.30 da uyudu saat başı kalktı. 3 te tam uyanış yaptı ve bir daha uyku muyku yok . Sıpa gayet dinç oyun oynamak istiyor ben bitkin

Birtel ben böyleyim sanıyordum, en son anason çayı bile verdim gene de asla uyumak istemedi, ağlaya ağlaya devam ettik geceye bize yazık olmasına yazık da kendilerine de yazık artık çok üzülüyorum inşallah her ne varsa çocukların uyumasını engelleyen bian çnce gider…

Var .bizde aynısını yaşıyoruz .odasina koyunca uyaniyir .şimdi şöyle yapiyosun .yatak odasında yatağın bı tarafina yastık yorgan ne olursa baraj yapiyosun. Diğer tarafına da eşini yatırıp sen salonda mışıl mışıl uyuyorsun .kalkınca da o ilgileniyor .Sabah eşim ise giderken de görevi ben devraliyorum.yani biz bir aydır falan böyle yatiyoruz çok nadir üçümüz bir arada uyuyoruz .hatta bazen buyugu de geliyor bı bakıyorum ucu bir yatakta yatmış

Aynısından bizde de var bi tane
Artık olağan karşılamaya başladım alıştı bünyem salak gibi gezmeye evin içinde tüm gün

Biz de oyle yatıyorduk gece babasi bakiyodu ama horlayinca korkuyo o yuzden gece babayi gorunce bile agliyo artik horlucak diye 10 gundur filan benimle yatiyor daha az uyaniyor uyaninca ciglik atmiyor kolay sakinlesiyor ama yorucu tabi buna sukur napalim. Babayla durdugu surelerin keyfini cikart birden bizim gibi terse donebiliyor

1 yaş doğum günü geliyor bile bebelerin yaa. Doğum günü planlamaya basladim çoktaaan seker hamurundan pasta yapiyim diyorum balonlar vs renkleri kafamda oluşturmuştum bugün de toptancı denk geldi malzemeleri aldim. Insallah guzel içesine bi dogum gunu olur ilk dogum gununu hatirlamayacak tabiki ama fotograflar hatira kalir sonraki yillarda da çocukların en eglendigi şeylerden biri dogum gunleri, yılbaşı vs. Uzun guzel ömürleri olsun insallah sizler neler yapmayi düşünüyorsunuz

Bizimkine babasının horlamasi ninni geliyor .bazen sesine ben salondan kalkıp gidiyorum yastığını düzeltiyorum horlamasi diye ama poyrazda tık yok .bazen poyrazda horluyor ikisi birlikte harika bı senfoni çıkartıyor

Ben direkt kafede ya da pastanede organizasyon yapmayı düşünüyorum, 20-30 kişilik en fazla. Evde diş buğdayı yaptım, evde bi şeyler yapma merakımı aldım burnumdan geldi uykusu yüzünden servis mi yapayım, oğlanla mı ilgileneyim, uykusunu mü takip edeyim… ı ıhıh almayım başka evde kutlama

Evde minik bi pastayı ablasıyla beraber üfletmeyi planlıyorum

Vala ben oyle disarda vs bisey yaptirmicam. Ama foto cekimi yaptırmak istiyorum hem ona vesikalık hemde ailecek ve onun tek olucak şekilde. Onun disinda evde aile arasinda bi pasta ufleriz

Vala ben oyle disarda vs bisey yaptirmicam. Ama foto cekimi yaptırmak istiyorum hem ona vesikalık hemde ailecek ve onun tek olucak şekilde. Onun disinda evde aile arasinda bi pasta ufleriz
Biz de fotoğraf çektirmek istiyoruz özellikle ablası çok istiyor
Sağlıkla gelsin yeni yaşları inşallah

Bende hem ilk vesikaligini çektirmek istiyoru, her yeni yaşında yapacağım inşallah, bende evde küçük birşey yapacağım. Anane babanne dedeler kardeslerimiz tamam. Yaz ayi olsaydı hobi bahçesi var orda yapardım ama ne yazık ki hemde ramazana denk geliyor bizimki, evdeyiz o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…