Selam canım .aslında okuyorum genelde .Pek tadımız tuzumuz yok bizim. 4 ay önce kız kardeşimin eşini trafik kaybettik .uzun yoldan dönüşte uyuyakalmis.yaninda da 10 yaşında bir çocuk ,iki tane kadın vardı .o iki kadın bizim uzaktan akrabamız ama neredeyse annemin her gün gördüğü kişiler . onların elinde büyüdüm desem yalan olmaz .maalesef 4 kişi de hayatını kaybetti .kardeşim daha 23 yaşında 11 aylık bebeği vardı eşini kaybettiğinde .eside 33 yaşındaydı .yani anlayacagin hayatımız alt üst oldu .uzun yola giderken kardeşim ve annemle kavga etmişti kardeşimin eşi .normalde annem ve kardeşim de gidicekti o uzun yola .kavga ettiği için gitmemişti eşi de bize bırakmıştı onları .bnde tavirliydim biraz ona .yola cikarken son konusmamismzda Asel sana emanet dedi .
dönüş yolunda da o lanet kaza oldu. Kaza haberini bizim evde aldık .biz yaralıdır falan derken haberlere çoktan çıkmıştı öldükleri
Allah'ım çok çok çok kötü gunkerdi .hatta buraya da yazdim upuzun sonra kimse üzülmesin diye geri sildim yazdığımı .yavaştan yeni hayatimiza adapte olmaya çalışıyoruz .kardeşim ve yeğenim iki hafta bizde iki hafta annemde kalıyor .aslında evini bozmadı ama orda kalmak istemiyor hiç .
Poyrazda ne yapsın bu karmaşa da büyüyüp gidiyor .bazen bakiyirum ne ara bu kadar zamn gecti diyorum. İki ay sonra yaşına giricek .hiç disimiz yok daha .koltuktan tutunup kalkıyor sıralıyor emwkliyor.herjesin yaşadığı gbi uykularimiz pert .gündüz alarm çalmış gbi uarim saatte uyanıyor bı daha uyumuyor .su anada da hasta 5 gündür ateş var burnu akıyor sesi kısık .babasını bekliyoruz işten gelicek hastaneye goturucez.