2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Nasıl açıyorsunuz yumurtayı bana doktor ilk kek sonra haşlanmış yumurta dedi dahasını anlatmadı sağolsun

Nasıl açıyorsunuz yumurtayı bana doktor ilk kek sonra haşlanmış yumurta dedi dahasını anlatmadı sağolsun
Önce bende açtık kuzu çeyrek sarı, yarım sarı, tam sarı, çeyrek yumurta, yarım yumurta, tam yumurta 20 gün sonra hemen hemen urazda açmaya başladık aynı şekilde
Hep haşlanmış denetti bugün beyazına geçiyoruz bakalım nolcakk

Ee ne var ne yok burda yazismayali baya oldu
İkinciye hamile olan biri var onu gördüm kimdi unuttum hayırlı uğurlu olsun
Devamı da gelir ,:)))

Kıza tonla oyuncak bitti sanki oyuncak yaptım nette gördüm elinden düşmüyor anlıyorum ki parasız da bebekler mutlu olur herşey sevgi emek ve vakit ayırmak

Eklentiler

• IMG_20230109_152519.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 67
İlk kekle denemediniz mi? Ben baya hızlı açtım o yüzden mi tepki verdi acaba ben direk yedim bir yumurta

İlk kekle denemediniz mi? Ben baya hızlı açtım o yüzden mi tepki verdi acaba ben direk yedim bir yumurta
Yok aşkım kekle denemedik böyle dediğim gibi miimumdan haşlanmış başladıkk

Sütü kekle denicezz o da çeyrek dilimden 2 dilime kadar sürcekmişş

selam. F Fiden bir konu açmış, kızı yemişler. kıyamam üyelik iptali yapmış. o konuda bilerek yazmadım çünkü klavye bayındın atıp tutmak kolay oluyor bazılarına.

F Fiden eğer geri gelirsen benim mesajımı oku lütfen. evet, haklısın konunda. sonuçta evde iki yetişkin var. kp çocuğu yarım saat oyalarken kv o sırada ocağa bir çorba atabilir. madem evinize gelmişler onlar da yemek yiyecek, ayrıca kp sürekli yemek durumunda, o zaman kv kocasını da düşünmeli. bir de çocuklar ek gıdaya geçeli çok oldu, evde yemek yoksa sen gelene kadar çocuk ne yiyor yemek yokken?

bakıcı tut diyenler olmuş, bakamayacağın çocuğu doğurma diyenler olmuş. ne yani çalışıyor olmak suç mu? çocuklar biraz büyüyüp kreşe gidene kadar anneanne, babaanne baksa ne olur? hastalıklarında bizden yardım bekleyecekler onlar da. bu işler karşılıklı değil tabii ki ama sonuçta başkasının değil, kendi torunu.

daha yazacaktım ama öğlen arasına çıkacağım için kısa kesiyorum.

Ya bu dişler ne zor cikiyomus ya daha 2. Dişi cikariyo bebikim yine ağzıma düttt bir gün geçirdim yemin ederim o agliyo ben ağlıyorum gözlerim şişti. 32 diş böyle çıkacaksa vay halimize

A
Aaa şimdi baktım herkese de tek tek cevap vermiş yaa umarım geri döner buralara o kadar haklı ki derdinde yorumlara şaştım F Fiden

Ya bu dişler ne zor cikiyomus ya daha 2. Dişi cikariyo bebikim yine ağzıma düttt bir gün geçirdim yemin ederim o agliyo ben ağlıyorum gözlerim şişti. 32 diş böyle çıkacaksa vay halimize
Anamı ağlattı 8 tane çıkardı galiba azı çıkıyo şimdi syahlık vardı damağında beyaz uç gördüm yanlış görmediysem deliriyo gece gündüüüz

Bencede geri gel takılma mikroplara.
Keşke bize yazsaydın.
Herkesin ağzı torba dolmuş vallahi anlamadan dinlemeden biz burda en azından 9 aylık sürecimizi her şeyimizi biliyoruz yani keşke bizle paylaşsaydı dediğin gibi ama 3 4 kişi kaldık diye kapsamlı fikir edinmek istedi heralde

F Fiden bir de açıklamaları sabrı güçlü bir kadın öf zor geçmiştir dün kendini anlatamayarak milletin yorumlarını okudukça krize girer insan 10. Sayfaya kadar anca dayandım da kapadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…