2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canim gecmis olsun. Dirençli pişikler mantar kaynakli olabiliyormuş. Beyaz pütürler varsa mantarla karisik pisik olabilir doktor o durumda trivazol yazdi bize bir iki kere sürünce geçti. Fazla kullanilmasi iyi degilmis mantar kremlerinin ama o kültür bozulunca çok hızlı iyileşmişti. Bir danış istersen doktoruna

Benimki hep gün içinde iki üç kez yapardı nasıl olduysa kokusuz gece yarısı yapmış uyumuştu
Ama o krem çok iyi gelmişti

Benimm kızım da aynı şekilde oldu dediğiniz gibi pis de kalmıyor hiç altı, dermatolojiye 2 kez götürdüm kortizonlu bi krem karışımı bile verdi ama 1 hafta oldu nerdeyse yok geçmedi o kıpkırmızılık( tekrar götüreceğim ben de, birsürü krem var ama yaramıyor anlamadım gitti..
Bana doktor atopik bi vücudu var , mantara çok yatkın olur böyle tenler, dönem dönem olacaktır, siz temkinli davranın hep dedi. Islak mendil yok, bazen havalansın popo biraz bırakın, nemlendirin sürekli gibi önerilerde bulundu.. benim de canım acaip sıkkın bu konuda

Ay travazol, trosyd kullan kullan çocuğun derisi incelecek artık. kortizonlu ya, biz neredeyse aylardır ara ara kullanıyoruz bu kremleri.
Benimki de beyaz tenli. Kolunu tutsam iz kalıyor. Eşim gibi Aynı. Eşime de pöf desen vücudunda iz kalır ıslak mendil kullanmadan kakayı temizlemek de çok zor yaaa. pamuklu peçetleri ıslatıp temizlemek çok zor iş çüNKÜ çocuklar artık çok hareketli. Altını alırken 3 kişi başındayız resmen Kaçmasın diye

Kesinliklee alt değiştirmek iyice zorlaştı, ben değiştirmeden hemen önce ıslak mendillerinden alıp suyun altında iyice yıkıyorum ılık suyla, yumuşacıklar zaten onla temizliyorum, diğer türlü tek başıma çok zorlanıyorum bezlerle falan.. özellikle mantara bi çözüm bulursanız yazar mısınız, beni de psikolojik olarak çok yordu o görüntü artık

Mutlaka yazarım. Siz de bana yazın

Siyah Çayi demleyip suyu ile ile hergün yika. Bir arkadaş önermişti cok iyi geliyormuş.

Kızlar bu Arada ben hamile olduğumu öğrendim
Ya ben bunu geç görüyorum ve şoktayım sen daha yeni adet olmaya başlamamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum Hayırlı olsun Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Bekliyor muydun peki? Yani ben hiç cesaret edemem herhalde kızım çünkü uykusuzluğuyla beni mahvetti artık büyüsün uyuyayım ve rahatlayayım istiyorum ondan sonra beeeelki ikinciyi düşünürüz

Siyah Çayi demleyip suyu ile ile hergün yika. Bir arkadaş önermişti cok iyi geliyormuş.
Bunu deneyeceğim, teşekkür ederim canım
Evet, geçen ay ilk defa adet olmuştum (kasımda). Aralıkta adet olmadım, 1 gün geçti kan testim negatifti Ama içimde hep bir şüphe vardı. Bu ay yumurtlama akıntısını geç gördüm çünkü. Israrla test yapmaya devam ettim dün de son kez kan verdim, 653.5 çıktı. Cumartesi doktoruma gideceğim. Bakalım durum ne

Kızz senin işle bebek bakımı nasıl gidiyo
Bu dönem bebelerin özelliği heralde alerji uykusuzluk hayattan bezdirme

Kızz senin işle bebek bakımı nasıl gidiyo
Bu dönem bebelerin özelliği heralde alerji uykusuzluk hayattan bezdirme
Zor tabiki ama şöyle en azından iş yerinde biraz rahatlıyorum kafamı dinliyorum jfkfkd mızmızlığı da canıma tak etti çünkü
Bi de benim yavrukuşum da seninki gibi hala emeklemiyor o biraz üzüyor beni instagramda falan emekleyen çocuk gördükçe içim gidiyor. Neyse ki bu aralar tutunup kalkmayı öğrendi koltuk kenarından da yürüyor en azından onunla avunuyorum

Kesinlikle katılıyorum ve boyle insanlara aşırı sinir oluyorum. Kocaman insanlarla küçücük çocuğun bağışıklığı bir mi ya. Ben hasta değilim bisey olmaz diye diye dolaniyorlar birde etrafta tamamen uyuz oluyorum.
Zeytinyağı denedin mi? Belki işe yarar

Denedik canım onu da denedik bi dönem. Geçirmedi. Hakiki z.yağ sürdük hem de, market yağı değil.

Ya kızlar bu arada, eşim ishaldi iki gündür. ilaç, serum filan derken toparlanmıyor adam. Yatakları ayırdık 3 gece evvel, oğlanı severken maskeyle seviyor. bu gece ben de ishal gibiyim, karnım ağrıyor, tam ishal gibi olmasam da yumuşak kıvamlı çıkıyorum tuvalete. Ne içeyim de geçsin? Malum gebelikten ilaç içemiyotum. Nişastalı su içtim, kahve limon yaptım, muz yedim. sabaha patates yicem. Başka?

Benim kız ishal olduğunda doktor muz, haşlanmış patates ve yoğurt önermişti sen ilk ikisini tüketmişsin zaten bi de yoğurdu dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…