Canim gecmis olsun. Dirençli pişikler mantar kaynakli olabiliyormuş. Beyaz pütürler varsa mantarla karisik pisik olabilir doktor o durumda trivazol yazdi bize bir iki kere sürünce geçti. Fazla kullanilmasi iyi degilmis mantar kremlerinin ama o kültür bozulunca çok hızlı iyileşmişti. Bir danış istersen doktorunaYa kızlar benim oğlanın poposu da çok pişik. Ek gıdaya geçmeden önce 5. Ay gibi 1 kez molfix bağladım çocuğuma. O bezden sonra pişik başladı Ve 4 aydır geçmiyor. 1 gün geçiyorsa 6 gün kırmızı çocuğun poposu. Denemsdiğimz krem kalmadı. Hiçbir şeye alerjisi yok. Zaten olsa da anlamam mümkün değil çünkü nazar değmesin, her şeyi yiyor. Domates, yumurta ya da atıyorum patates yaptı diyemem Yani. Geçen gün öksürüyor diye doktora görürdüm, pişğini de söyledim. Mantar olmuş poposu dedi şok geçirdim. Onun verdiği kremlerle daha da kötü oldu sanki poposu. Bilmiyorum ne yapıcam. ne tavsite edersiniz? Kantaron yağı da sürdüm fayda vermedi.
Merhabaa Ataşehir medicanada yaptımmMerhaba doğumu da kadıköy medicana da mi yaptınız acaba?
Benimki hep gün içinde iki üç kez yapardı nasıl olduysa kokusuz gece yarısı yapmış uyumuştuYa bizim hiç kakalı da kalmadı biliyor musun… çocuğun kaka yaptığını anlıyorum ben, çömelme pozisyonu aldırtıp yaptırıyorum kakasını sonra hemen anında açıyorum bezini. Kıçında bok durmuyor yani. Neden böyle oldu anlamıyorum. Sadece kırmızıydı bi ara, bu son kremlerle sanki daha da kötü oldu. Yavrum poposunu elletmiyor artık, bezini değiştirirken kaçıp duruyor.
Benimm kızım da aynı şekilde olduYa bizim hiç kakalı da kalmadı biliyor musun… çocuğun kaka yaptığını anlıyorum ben, çömelme pozisyonu aldırtıp yaptırıyorum kakasını sonra hemen anında açıyorum bezini. Kıçında bok durmuyor yani. Neden böyle oldu anlamıyorum. Sadece kırmızıydı bi ara, bu son kremlerle sanki daha da kötü oldu. Yavrum poposunu elletmiyor artık, bezini değiştirirken kaçıp duruyor.
Ay travazol, trosyd kullan kullan çocuğun derisi incelecek artık. kortizonlu ya, biz neredeyse aylardır ara ara kullanıyoruz bu kremleri.Canim gecmis olsun. Dirençli pişikler mantar kaynakli olabiliyormuş. Beyaz pütürler varsa mantarla karisik pisik olabilir doktor o durumda trivazol yazdi bize bir iki kere sürünce geçti. Fazla kullanilmasi iyi degilmis mantar kremlerinin ama o kültür bozulunca çok hızlı iyileşmişti. Bir danış istersen doktoruna
Benimki de beyaz tenli. Kolunu tutsam iz kalıyor. Eşim gibi Aynı. Eşime de pöf desen vücudunda iz kalırBenimm kızım da aynı şekilde oldudediğiniz gibi pis de kalmıyor hiç altı, dermatolojiye 2 kez götürdüm kortizonlu bi krem karışımı bile verdi ama 1 hafta oldu nerdeyse yok geçmedi o kıpkırmızılık ( tekrar götüreceğim ben de, birsürü krem var ama yaramıyor anlamadım gitti..
Bana doktor atopik bi vücudu var , mantara çok yatkın olur böyle tenler, dönem dönem olacaktır, siz temkinli davranın hep dedi. Islak mendil yok, bazen havalansın popo biraz bırakın, nemlendirin sürekli gibi önerilerde bulundu.. benim de canım acaip sıkkın bu konuda
Kesinliklee alt değiştirmek iyice zorlaştı, ben değiştirmeden hemen önce ıslak mendillerinden alıp suyun altında iyice yıkıyorum ılık suyla, yumuşacıklar zaten onla temizliyorum, diğer türlü tek başıma çok zorlanıyorum bezlerle falan.. özellikle mantara bi çözüm bulursanız yazar mısınız, beni de psikolojik olarak çok yordu o görüntü artıkAy travazol, trosyd kullan kullan çocuğun derisi incelecek artık. kortizonlu ya, biz neredeyse aylardır ara ara kullanıyoruz bu kremleri.
Benimki de beyaz tenli. Kolunu tutsam iz kalıyor. Eşim gibi Aynı. Eşime de pöf desen vücudunda iz kalırıslak mendil kullanmadan kakayı temizlemek de çok zor yaaa. pamuklu peçetleri ıslatıp temizlemek çok zor iş çüNKÜ çocuklar artık çok hareketli. Altını alırken 3 kişi başındayız resmen Kaçmasın diye
Mutlaka yazarım. Siz de bana yazınKesinliklee alt değiştirmek iyice zorlaştı, ben değiştirmeden hemen önce ıslak mendillerinden alıp suyun altında iyice yıkıyorum ılık suyla, yumuşacıklar zaten onla temizliyorum, diğer türlü tek başıma çok zorlanıyorum bezlerle falan.. özellikle mantara bi çözüm bulursanız yazar mısınız, beni de psikolojik olarak çok yordu o görüntü artık
Siyah Çayi demleyip suyu ile ile hergün yika. Bir arkadaş önermişti cok iyi geliyormuş.Ya bizim hiç kakalı da kalmadı biliyor musun… çocuğun kaka yaptığını anlıyorum ben, çömelme pozisyonu aldırtıp yaptırıyorum kakasını sonra hemen anında açıyorum bezini. Kıçında bok durmuyor yani. Neden böyle oldu anlamıyorum. Sadece kırmızıydı bi ara, bu son kremlerle sanki daha da kötü oldu. Yavrum poposunu elletmiyor artık, bezini değiştirirken kaçıp duruyor.
Ya ben bunu geç görüyorum ve şoktayım sen daha yeni adet olmaya başlamamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorumKızlar bu Arada ben hamile olduğumu öğrendim
Bunu deneyeceğim, teşekkür ederim canımSiyah Çayi demleyip suyu ile ile hergün yika. Bir arkadaş önermişti cok iyi geliyormuş.
Evet, geçen ay ilk defa adet olmuştum (kasımda). Aralıkta adet olmadım, 1 gün geçti kan testim negatifti Ama içimde hep bir şüphe vardı. Bu ay yumurtlama akıntısını geç gördüm çünkü. Israrla test yapmaya devam ettimYa ben bunu geç görüyorum ve şoktayım sen daha yeni adet olmaya başlamamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorumHayırlı olsun Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Bekliyor muydun peki? Yani ben hiç cesaret edemem herhalde kızım çünkü uykusuzluğuyla beni mahvetti artık büyüsün uyuyayım ve rahatlayayım istiyorum ondan sonra beeeelki ikinciyi düşünürüz
Kızz senin işle bebek bakımı nasıl gidiyoYa ben bunu geç görüyorum ve şoktayım sen daha yeni adet olmaya başlamamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorumHayırlı olsun Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Bekliyor muydun peki? Yani ben hiç cesaret edemem herhalde kızım çünkü uykusuzluğuyla beni mahvetti artık büyüsün uyuyayım ve rahatlayayım istiyorum ondan sonra beeeelki ikinciyi düşünürüz
Zor tabiki ama şöyle en azından iş yerinde biraz rahatlıyorum kafamı dinliyorum jfkfkd mızmızlığı da canıma tak etti çünküKızz senin işle bebek bakımı nasıl gidiyo
Bu dönem bebelerin özelliği heralde alerji uykusuzluk hayattan bezdirme
Kesinlikle katılıyorum ve boyle insanlara aşırı sinir oluyorum. Kocaman insanlarla küçücük çocuğun bağışıklığı bir mi ya. Ben hasta değilim bisey olmaz diye diye dolaniyorlar birde etrafta tamamen uyuz oluyorum.Sağol canım .amin inşallah
Doğum yaptığım hastaneye götürdük poyrazi .bu çevrede en uygun hastane olmasına rağmen fiyatlar uçmuş gitmiş . -800 lira antibiyotik ve havayla döndük eve .hastaneler çocuk kaynıyor .çok dikkat etmemize rağmen bizde hasta olduk. Aslında görümcem sağolsun hasta hasta bizi evine çağırdı ve biz irya gittikten sonra söyledi hasta olduğunu .şuan kızım oğlum yeğenim annem ve iki arkadaşı hasta onlar yüzünden .biraz hasta gibiyiz diyolar o emli girmuyolar sonra böyle patlak veriyor hastalık işte .keşke herkes bizim düşündüğümüz gbi düşünse .biz hasta oluyiruz en az üç hafta kimseyle görüşmüyoruz kimseye bişey bulasturmayalim diye
Zeytinyağı denedin mi? Belki işe yararYa kızlar benim oğlanın poposu da çok pişik. Ek gıdaya geçmeden önce 5. Ay gibi 1 kez molfix bağladım çocuğuma. O bezden sonra pişik başladı Ve 4 aydır geçmiyor. 1 gün geçiyorsa 6 gün kırmızı çocuğun poposu. Denemsdiğimz krem kalmadı. Hiçbir şeye alerjisi yok. Zaten olsa da anlamam mümkün değil çünkü nazar değmesin, her şeyi yiyor. Domates, yumurta ya da atıyorum patates yaptı diyemem Yani. Geçen gün öksürüyor diye doktora görürdüm, pişğini de söyledim. Mantar olmuş poposu dedi şok geçirdim. Onun verdiği kremlerle daha da kötü oldu sanki poposu. Bilmiyorum ne yapıcam. ne tavsite edersiniz? Kantaron yağı da sürdüm fayda vermedi.
Denedik canım onu da denedik bi dönem. Geçirmedi. Hakiki z.yağ sürdük hem de, market yağı değil.Kesinlikle katılıyorum ve boyle insanlara aşırı sinir oluyorum. Kocaman insanlarla küçücük çocuğun bağışıklığı bir mi ya. Ben hasta değilim bisey olmaz diye diye dolaniyorlar birde etrafta tamamen uyuz oluyorum.
Zeytinyağı denedin mi? Belki işe yarar
Benim kız ishal olduğunda doktor muz, haşlanmış patates ve yoğurt önermişti sen ilk ikisini tüketmişsin zaten bi de yoğurdu dene istersenYa kızlar bu arada, eşim ishaldi iki gündür. ilaç, serum filan derken toparlanmıyor adam. Yatakları ayırdık 3 gece evvel, oğlanı severken maskeyle seviyor. bu gece ben de ishal gibiyim, karnım ağrıyor, tam ishal gibi olmasam da yumuşak kıvamlı çıkıyorum tuvalete. Ne içeyim de geçsin? Malum gebelikten ilaç içemiyotum. Nişastalı su içtim, kahve limon yaptım, muz yedim. sabaha patates yicem. Başka?
Tamam canım. Teşekkürler.Benim kız ishal olduğunda doktor muz, haşlanmış patates ve yoğurt önermişti sen ilk ikisini tüketmişsin zaten bi de yoğurdu dene istersen
Evet hakiki ise yariyor diyorlardi ama demek ki iyi gelmediDenedik canım onu da denedik bi dönem. Geçirmedi. Hakiki z.yağ sürdük hem de, market yağı değil.
Amin amin inşallahEvet hakiki ise yariyor diyorlardi ama demek ki iyi gelmediinşallah hemen geçer kuzum eşin sen bebis ailecek toparlanın inşallah