Başınız sağolsun kardeşinize ayrıca sabır diliyorumSelam canım .aslında okuyorum genelde .Pek tadımız tuzumuz yok bizim. 4 ay önce kız kardeşimin eşini trafik kaybettik .uzun yoldan dönüşte uyuyakalmis.yaninda da 10 yaşında bir çocuk ,iki tane kadın vardı .o iki kadın bizim uzaktan akrabamız ama neredeyse annemin her gün gördüğü kişiler . onların elinde büyüdüm desem yalan olmaz .maalesef 4 kişi de hayatını kaybetti .kardeşim daha 23 yaşında 11 aylık bebeği vardı eşini kaybettiğinde .eside 33 yaşındaydı .yani anlayacagin hayatımız alt üst oldu .uzun yola giderken kardeşim ve annemle kavga etmişti kardeşimin eşi .normalde annem ve kardeşim de gidicekti o uzun yola .kavga ettiği için gitmemişti eşi de bize bırakmıştı onları .bnde tavirliydim biraz ona .yola cikarken son konusmamismzda Asel sana emanet dedi .dönüş yolunda da o lanet kaza oldu. Kaza haberini bizim evde aldık .biz yaralıdır falan derken haberlere çoktan çıkmıştı öldükleri Allah'ım çok çok çok kötü gunkerdi .hatta buraya da yazdim upuzun sonra kimse üzülmesin diye geri sildim yazdığımı .yavaştan yeni hayatimiza adapte olmaya çalışıyoruz .kardeşim ve yeğenim iki hafta bizde iki hafta annemde kalıyor .aslında evini bozmadı ama orda kalmak istemiyor hiç .
Poyrazda ne yapsın bu karmaşa da büyüyüp gidiyor .bazen bakiyirum ne ara bu kadar zamn gecti diyorum. İki ay sonra yaşına giricek .hiç disimiz yok daha .koltuktan tutunup kalkıyor sıralıyor emwkliyor.herjesin yaşadığı gbi uykularimiz pert .gündüz alarm çalmış gbi uarim saatte uyanıyor bı daha uyumuyor .su anada da hasta 5 gündür ateş var burnu akıyor sesi kısık .babasını bekliyoruz işten gelicek hastaneye goturucez.
Benİyiyim çok şükür kiz yerinde durmuyor emekleme tutunup kalkma çekmeceleri boşaltır yerinde şimdi hiç durmuyor
Hala ben regl olmadım benim gibi olan var mı ki
Bende de ne gelen var ne gideeen olmadım hiçç ne zaman olcaksakİyiyim çok şükür kiz yerinde durmuyor emekleme tutunup kalkma çekmeceleri boşaltır yerinde şimdi hiç durmuyor
Öyle oluyor gerçekten. Anne olmak çok garip birsey.kızlar, ben bugün keseyi gördümsanki yüzyıl geçmiş oğlum doğalı. sil baştan bir heyecan
Ayyy gözün aydın ya bebekle beraber bu heyecanlar nasıl seninki duruldu mu azıcıkkızlar, ben bugün keseyi gördümsanki yüzyıl geçmiş oğlum doğalı. sil baştan bir heyecan
Yaaa sana dönüş ne zor olur bebişlere de kalabalıktan sonra ev boş gelir onlara ay zor hayatlar gurbetlik Allah yardımcınız olsunÖyle oluyor gerçekten. Anne olmak çok garip birsey.
En zor geçen hamilelik ve doğum bile özleniyor.
Sağlıkla al kucağına inşallah.
2 aydır annemlerin yanındayım. Sürekli yanımda olsalar 3. Bebek bile düşünürdüm. Ama uzaktayım yalnızım. Hamileliklerim cok zor geciyor.
İlk kızımın okul eğitimine destek olamam
İkincisine haksızlık etmiş olurum diye vaz gectim.
Emzirmeden dolayı sanırım aktif emzirme devam ediyorsa sıklığı 4 saatten az olmuyorsa olmayabiliyor diye duydum ama şaşırdım çocuk yaşına girecek rahatlık var iyi böyle amaBende de ne gelen var ne gideeen olmadım hiçç ne zaman olcaksak
Sağ ol canım. durulmadı hiç.Ayyy gözün aydın ya bebekle beraber bu heyecanlar nasıl seninki duruldu mu azıcık
öyle gerçekten.Yaaa sana dönüş ne zor olur bebişlere de kalabalıktan sonra ev boş gelir onlara ay zor hayatlar gurbetlik Allah yardımcınız olsun
Eşim top patlasa uyanmaz güvenip asla bırakamam eşimin koltukta yatması lazımVar .bizde aynısını yaşıyoruz .odasina koyunca uyaniyir .şimdi şöyle yapiyosun .yatak odasında yatağın bı tarafina yastık yorgan ne olursa baraj yapiyosun. Diğer tarafına da eşini yatırıp sen salonda mışıl mışıl uyuyorsun .kalkınca da o ilgileniyor.Sabah eşim ise giderken de görevi ben devraliyorum.yani biz bir aydır falan böyle yatiyoruz çok nadir üçümüz bir arada uyuyoruz .hatta bazen buyugu de geliyor bı bakıyorum ucu bir yatakta yatmış
Ben evde anane babanne dedeler yeterli bir küçük kutlama düşünüyorum.1 yaş doğum günü geliyor bile bebelerin yaa. Doğum günü planlamaya basladim çoktaaanseker hamurundan pasta yapiyim diyorum balonlar vs renkleri kafamda oluşturmuştum bugün de toptancı denk geldi malzemeleri aldim. Insallah guzel içesine bi dogum gunu olur ilk dogum gununu hatirlamayacak tabiki ama fotograflar hatira kalir sonraki yillarda da çocukların en eglendigi şeylerden biri dogum gunleri, yılbaşı vs. Uzun guzel ömürleri olsun insallah sizler neler yapmayi düşünüyorsunuz
Bende hala olmadımİyiyim çok şükür kiz yerinde durmuyor emekleme tutunup kalkma çekmeceleri boşaltır yerinde şimdi hiç durmuyor
Benim 40'ım çıktığı gibi her ay olmam pekiEmzirmeden dolayı sanırım aktif emzirme devam ediyorsa sıklığı 4 saatten az olmuyorsa olmayabiliyor diye duydum ama şaşırdım çocuk yaşına girecek rahatlık var iyi böyle ama
Ay aynenn kız bebe tam 60 günlüktü olduğumda o gün bugündür günü gününe oluyorum . Bir yandan iyi oluyor gerçi yumurtlamayı filan takip edebiliyorumBenim 40'ım çıktığı gibi her ay olmam peki
Yumurta denemeye başladık bugün 3. Günümüz 5 gün daha deneyeceğiiiz geçersek yeni liste gelecek heralde 13 14 aylıkken bitircez bu illetiöyle gerçekten.
Memlekette son bir haftamız.
İnsallah sağlık sıhhatle yine gelmek nasip olur.
Sen nasilsin Uraz in alerjisi nasil oldu?
Heee devam devam bazen saat başı emiyor ek gıda da düzenli almadığından heraldeEmzirmeden dolayı sanırım aktif emzirme devam ediyorsa sıklığı 4 saatten az olmuyorsa olmayabiliyor diye duydum ama şaşırdım çocuk yaşına girecek rahatlık var iyi böyle ama
Ben azar azar yumurta beyazı veriyorum.Yumurta denemeye başladık bugün 3. Günümüz 5 gün daha deneyeceğiiiz geçersek yeni liste gelecek heralde 13 14 aylıkken bitircez bu illeti
Bizim alerjici beyazı da denetiyor ya erken tanıştırayım alışsın diye sizler beyazını veriyor musunuz
2 gün 1 tam yumurta yiyecekmiş bundan urazın haberi var mı acaba ben zor yiyorum
Biz de ek gıdayı az yiyoruz. Yarim yumurta yemiyor. Bazen çeyrek bile yemiyor. Ikisini birden veriyorum ben. Bazen temas alerjisi oluyorYumurta denemeye başladık bugün 3. Günümüz 5 gün daha deneyeceğiiiz geçersek yeni liste gelecek heralde 13 14 aylıkken bitircez bu illeti
Bizim alerjici beyazı da denetiyor ya erken tanıştırayım alışsın diye sizler beyazını veriyor musunuz
2 gün 1 tam yumurta yiyecekmiş bundan urazın haberi var mı acaba ben zor yiyorum
Bizim doktor 9. Ay itibariyle başlattı beyazına 1 yaşını beklemeye gerek yok dedi.bende allah ne verdiyse veriyorum çünkü keroş zaten çok az şeyi severek yiyo bunlardan biri de yumurta o yüzden hergün yediriyorum. Ama asla 1 yumurta yemedi yani yiyemez mümkün değil şuandaYumurta denemeye başladık bugün 3. Günümüz 5 gün daha deneyeceğiiiz geçersek yeni liste gelecek heralde 13 14 aylıkken bitircez bu illeti