2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Başınız sağolsun kardeşinize ayrıca sabır diliyorum

İyiyim çok şükür kiz yerinde durmuyor emekleme tutunup kalkma çekmeceleri boşaltır yerinde şimdi hiç durmuyor
Hala ben regl olmadım benim gibi olan var mı ki
Ben Geçen ay oluyor gibi oldum ama hiçbişey olmadı
Aman bu kadar uykusuzluk ve yorgunluğun arasında bide regl çekemicem gelmesin zaten

kızlar, ben bugün keseyi gördüm sanki yüzyıl geçmiş oğlum doğalı. sil baştan bir heyecan
Öyle oluyor gerçekten. Anne olmak çok garip birsey.
En zor geçen hamilelik ve doğum bile özleniyor.
Sağlıkla al kucağına inşallah.
2 aydır annemlerin yanındayım. Sürekli yanımda olsalar 3. Bebek bile düşünürdüm. Ama uzaktayım yalnızım. Hamileliklerim cok zor geciyor.
İlk kızımın okul eğitimine destek olamam
İkincisine haksızlık etmiş olurum diye vaz gectim.

Yaaa sana dönüş ne zor olur bebişlere de kalabalıktan sonra ev boş gelir onlara ay zor hayatlar gurbetlik Allah yardımcınız olsun

Bende de ne gelen var ne gideeen olmadım hiçç ne zaman olcaksak
Emzirmeden dolayı sanırım aktif emzirme devam ediyorsa sıklığı 4 saatten az olmuyorsa olmayabiliyor diye duydum ama şaşırdım çocuk yaşına girecek rahatlık var iyi böyle ama

Yaaa sana dönüş ne zor olur bebişlere de kalabalıktan sonra ev boş gelir onlara ay zor hayatlar gurbetlik Allah yardımcınız olsun
öyle gerçekten.
Memlekette son bir haftamız.
İnsallah sağlık sıhhatle yine gelmek nasip olur.
Sen nasilsin Uraz in alerjisi nasil oldu?

Eşim top patlasa uyanmaz güvenip asla bırakamam eşimin koltukta yatması lazım benim bebe gece uyanınca yatağı turluyor birgün ayağımla oynarken buldum 30 cm ötesi yatağın sonuydu o gin bu gündür korkusu var.

Ben evde anane babanne dedeler yeterli bir küçük kutlama düşünüyorum.

öyle gerçekten.
Memlekette son bir haftamız.
İnsallah sağlık sıhhatle yine gelmek nasip olur.
Sen nasilsin Uraz in alerjisi nasil oldu?
Yumurta denemeye başladık bugün 3. Günümüz 5 gün daha deneyeceğiiiz geçersek yeni liste gelecek heralde 13 14 aylıkken bitircez bu illeti
Bizim alerjici beyazı da denetiyor ya erken tanıştırayım alışsın diye sizler beyazını veriyor musunuz

2 gün 1 tam yumurta yiyecekmiş bundan urazın haberi var mı acaba ben zor yiyorum

Emzirmeden dolayı sanırım aktif emzirme devam ediyorsa sıklığı 4 saatten az olmuyorsa olmayabiliyor diye duydum ama şaşırdım çocuk yaşına girecek rahatlık var iyi böyle ama
Heee devam devam bazen saat başı emiyor ek gıda da düzenli almadığından heralde

Ben azar azar yumurta beyazı veriyorum.

Biz de ek gıdayı az yiyoruz. Yarim yumurta yemiyor. Bazen çeyrek bile yemiyor. Ikisini birden veriyorum ben. Bazen temas alerjisi oluyor

Bizim doktor 9. Ay itibariyle başlattı beyazına 1 yaşını beklemeye gerek yok dedi.bende allah ne verdiyse veriyorum çünkü keroş zaten çok az şeyi severek yiyo bunlardan biri de yumurta o yüzden hergün yediriyorum. Ama asla 1 yumurta yemedi yani yiyemez mümkün değil şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…