2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar artık bebeler büyüdü kaç öğün veroyosunuz ben 4 verıyorum artırmalımı artık halada emiyor.bide boy kilo nedir bebişlerinizin

Malesef bence yeme içme fayda etmiyor bunun anladım.şimdiki bütün bebekler böyle.her anne bundan müzdarip.benim diğer iki çocuğum böyle uyanmazdı sık sık kafayı yıyorum yasta 38
Ben de 38, bence yaştan kaynaklı bi yorgunluk, tahammülsüzllük de var bende ya, bide benim ilk bebeğim daha erken anne olabilseydim belki daha aktif olurdum ama işte… , tecrübe de sıfır.. elbet düzelecek , inşallah yani, sağlıkla

Kızlar artık bebeler büyüdü kaç öğün veroyosunuz ben 4 verıyorum artırmalımı artık halada emiyor.bide boy kilo nedir bebişlerinizin
Ben 3 öğün veriyorum. 4 öğün bana fazla geliyor 1 yaşından sonra verilebilir bence . Şu an anne sütü %50 ek gıda %50 olmalı diye biliyorum .

Yarın balkabağı deneyeceğiz 3 gün urazda sonra 8 gün yumurta denemesi sizde nasıl açtırdı önce sarısı çeyrek yarım tam sonra tam yumurta çeyrek yarım tam şeklinde denetiyo diyetisyen
Şimdilik karnabhr,brokoli, tavuk, hindi, soğan, baklagil, biber salçası, kuzu eti açtık
Bende de tavuk ve yumurta açıldı bunlara ilave
Portakal mandalina elma ve armut kesin sınıfta kaldıklarımız diğerlerinde nolcak çok merak ediyorum tahin deniyoduk o da cort gibi yarınki kakada dah iyi anlarız

Ahhh kardeşinin hamilelik sürecini vs her şeyi hatırlıyorum y başınız sağolsun çok çok çok üzüldüm Allah sabır versin

Hastaneye nereye gidiyorsunuz

Portakalı mandalinayı nasıl anladınız? Benim bebiste pişik yaptı bunlar şimdi bunlara alerjisi mi var yoksa bezli oldugu icin mi yaptı anlamadim

Cok üzüldüm. Allah sabırlar versin.

Mandalina bizde de pişik yaptı o gunden sonra vermedim henüz.
Ben hiç direk vermedim . Bir keresinde kendim yedim cocugu emzirdim 2 saat sonra baktım pişik olmuş çocuk öyle böyle değildi üstelik. Zor geçti ve hayatında ilk pişigi oldu

Ahhh kardeşinin hamilelik sürecini vs her şeyi hatırlıyorum y başınız sağolsun çok çok çok üzüldüm Allah sabır versin

Hastaneye nereye gidiyorsunuz
Sağol canım .amin inşallah
Doğum yaptığım hastaneye götürdük poyrazi .bu çevrede en uygun hastane olmasına rağmen fiyatlar uçmuş gitmiş . -800 lira antibiyotik ve havayla döndük eve .hastaneler çocuk kaynıyor .çok dikkat etmemize rağmen bizde hasta olduk. Aslında görümcem sağolsun hasta hasta bizi evine çağırdı ve biz irya gittikten sonra söyledi hasta olduğunu .şuan kızım oğlum yeğenim annem ve iki arkadaşı hasta onlar yüzünden .biraz hasta gibiyiz diyolar o emli girmuyolar sonra böyle patlak veriyor hastalık işte .keşke herkes bizim düşündüğümüz gbi düşünse .biz hasta oluyiruz en az üç hafta kimseyle görüşmüyoruz kimseye bişey bulasturmayalim diye

Aa aynı yastaymışız benbaya bi rahatlıkta sonra başa sardım o koydu bana hemde feciioğlum lise 2 ye gidiyo kızım ortaokula basladı bu sene.bebeğin tadını çıkarmaya çalışıyorum bu zamanlar gelmicek diye ama işte zorlanıyorum yınedr.özgürlük ne güzel şeymiş! mesela Allah saglıklı hayırlı ömürler versin hepsine ne diyelim bu da gecer

Ya kızlar benim oğlanın poposu da çok pişik. Ek gıdaya geçmeden önce 5. Ay gibi 1 kez molfix bağladım çocuğuma. O bezden sonra pişik başladı Ve 4 aydır geçmiyor. 1 gün geçiyorsa 6 gün kırmızı çocuğun poposu. Denemsdiğimz krem kalmadı. Hiçbir şeye alerjisi yok. Zaten olsa da anlamam mümkün değil çünkü nazar değmesin, her şeyi yiyor. Domates, yumurta ya da atıyorum patates yaptı diyemem Yani. Geçen gün öksürüyor diye doktora görürdüm, pişğini de söyledim. Mantar olmuş poposu dedi şok geçirdim. Onun verdiği kremlerle daha da kötü oldu sanki poposu. Bilmiyorum ne yapıcam. ne tavsite edersiniz? Kantaron yağı da sürdüm fayda vermedi.

Benim oğlan bi kez kötü pişik oldu yaklaşık iki ay önce
Gece kaka yapmış ve emzirdim uyumuş koku vs yoktu açmamıştım bezini ilk kez ses çıkarmadan kakalı uyumuş
Sabah bezini açtım baya kırmızı ve hatta çatlaklı kanama derecesinde pişikti yavrum
Doktor trosyd diye bi krem söyledi hemen aldık eczaneden
Günde 2-3 kez sürebilirsin demişti
Bi günde geçti o kanamalı pişik
Umuyorum sizin de çabuk geçer

Ya bizim hiç kakalı da kalmadı biliyor musun… çocuğun kaka yaptığını anlıyorum ben, çömelme pozisyonu aldırtıp yaptırıyorum kakasını sonra hemen anında açıyorum bezini. Kıçında bok durmuyor yani. Neden böyle oldu anlamıyorum. Sadece kırmızıydı bi ara, bu son kremlerle sanki daha da kötü oldu. Yavrum poposunu elletmiyor artık, bezini değiştirirken kaçıp duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…