Ayy maşallah benim kız da diş falan yok ya.Ayakta tutunarak gidiyor zipirnazim.İfşamızla geleyim büyüdü eşek
Güncel durumumuz da 8 diş çıkardı aklı daha çıkarmadıklarında köpekler şiş
Emeklemek yokk yürümek istiyor paso babası ve ben de yürüteç görevindeyiz yattığı yerden oturmak fln da yok ayağa kalkıyor çok zorlarsa da heyecanlandığından yürüyemiyor da kendi
Gözüm yolda emeklemesini bekliyorum az dinlemeyin diye ama direkt yürüyeck heralde
Maşallah size çok tatlısınız.İfşamızla geleyim büyüdü eşek
Güncel durumumuz da 8 diş çıkardı aklı daha çıkarmadıklarında köpekler şiş
Emeklemek yokk yürümek istiyor paso babası ve ben de yürüteç görevindeyiz yattığı yerden oturmak fln da yok ayağa kalkıyor çok zorlarsa da heyecanlandığından yürüyemiyor da kendi
Gözüm yolda emeklemesini bekliyorum az dinlemeyin diye ama direkt yürüyeck heralde
Ahahah aynenAradan zaman geçince daha kolay unutuluyor.
Benim de ilki oğlandı.Bu cadı benim canıma okudu resmen.Uykuya hasretim ya.Ama 3.hiç düşünmediğim için yinede tadını çıkarıyorum bu günlerin.Ahahah aynen
Ben mesela 4 senede unutmuşum ama ilk çocuğum kız ve böyle kuduruk değildi
Bu oğlan anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor sağolsun
Ayy şimdi gordum ve inanmıyorum neeeeeeKızlar bu Arada ben hamile olduğumu öğrendim
Teşekkür ederim canımAyy şimdi gordum ve inanmıyorum neeeeeemaşallah kuzum benim sevgiyle sağlıkla kucağına almak nasip olsun cok sevindim ya
Ben denedim anason nintık daha iyi oldu deneyin zararı olmazKızlar bu uykuları ne yapacağız( anason önerisi okudum bi sayfada, var mı deneye ?
Nintık derken? Nasıl kullandınız acaba?Ben denedim anason nintık daha iyi oldu deneyin zararı olmaz
Bizde de durumlar iyi sayılmaz yumurta açmaya çalışıyorum. Başta iyiyde sonra İki gündür yedikleri gelmeye başladı. Doktorumda en az yumurta çıkmış demişti. Tumurtada bunu yapan sütte yoğurtta napar bilmiyorum. Ama açmadanda alışamayacak. Kafalar karışık. Ya kızlar birşey sorsam benimki tutunup kalkıp sıralıyor ama geri kaneleden tutunup oturamıyor sürekli ben tutup geri oturtuyorum yoksa kendini pat bırakıp düşüyor. Nasıl öğrenir geri yere güvenlice inmeyi?Alerjiniz geçti mııı biz hal diyetteyiz ya yvaş yavaş açıyoruz ama durumlar çok iç açıcı değil
Bir tık yazıcagıma öyle yazılmış sorryNintık derken? Nasıl kullandınız acaba?
Selam canım .aslında okuyorum genelde .Pek tadımız tuzumuz yok bizim. 4 ay önce kız kardeşimin eşini trafik kaybettik .uzun yoldan dönüşte uyuyakalmis.yaninda da 10 yaşında bir çocuk ,iki tane kadın vardı .o iki kadın bizim uzaktan akrabamız ama neredeyse annemin her gün gördüğü kişiler . onların elinde büyüdüm desem yalan olmaz .maalesef 4 kişi de hayatını kaybetti .kardeşim daha 23 yaşında 11 aylık bebeği vardı eşini kaybettiğinde .eside 33 yaşındaydı .yani anlayacagin hayatımız alt üst oldu .uzun yola giderken kardeşim ve annemle kavga etmişti kardeşimin eşi .normalde annem ve kardeşim de gidicekti o uzun yola .kavga ettiği için gitmemişti eşi de bize bırakmıştı onları .bnde tavirliydim biraz ona .yola cikarken son konusmamismzda Asel sana emanet dedi .C Chivas Regal güzelliik seni göremedim hiiiçç sesin çıkmamışş
Ahaha aynen yaş 35 doğumda tüpleri bağlatmam aldığım en doğru kararlardanBenim de ilki oğlandı.Bu cadı benim canıma okudu resmen.Uykuya hasretim ya.Ama 3.hiç düşünmediğim için yinede tadını çıkarıyorum bu günlerin.
Başınız sağ olsun. Çok üzüldüm. Allah geride kalanlara sabır versin inşallah. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesinSelam canım .aslında okuyorum genelde .Pek tadımız tuzumuz yok bizim. 4 ay önce kız kardeşimin eşini trafik kaybettik .uzun yoldan dönüşte uyuyakalmis.yaninda da 10 yaşında bir çocuk ,iki tane kadın vardı .o iki kadın bizim uzaktan akrabamız ama neredeyse annemin her gün gördüğü kişiler . onların elinde büyüdüm desem yalan olmaz .maalesef 4 kişi de hayatını kaybetti .kardeşim daha 23 yaşında 11 aylık bebeği vardı eşini kaybettiğinde .eside 33 yaşındaydı .yani anlayacagin hayatımız alt üst oldu .uzun yola giderken kardeşim ve annemle kavga etmişti kardeşimin eşi .normalde annem ve kardeşim de gidicekti o uzun yola .kavga ettiği için gitmemişti eşi de bize bırakmıştı onları .bnde tavirliydim biraz ona .yola cikarken son konusmamismzda Asel sana emanet dedi .dönüş yolunda da o lanet kaza oldu. Kaza haberini bizim evde aldık .biz yaralıdır falan derken haberlere çoktan çıkmıştı öldükleri Allah'ım çok çok çok kötü gunkerdi .hatta buraya da yazdim upuzun sonra kimse üzülmesin diye geri sildim yazdığımı .yavaştan yeni hayatimiza adapte olmaya çalışıyoruz .kardeşim ve yeğenim iki hafta bizde iki hafta annemde kalıyor .aslında evini bozmadı ama orda kalmak istemiyor hiç .
Poyrazda ne yapsın bu karmaşa da büyüyüp gidiyor .bazen bakiyirum ne ara bu kadar zamn gecti diyorum. İki ay sonra yaşına giricek .hiç disimiz yok daha .koltuktan tutunup kalkıyor sıralıyor emwkliyor.herjesin yaşadığı gbi uykularimiz pert .gündüz alarm çalmış gbi uarim saatte uyanıyor bı daha uyumuyor .su anada da hasta 5 gündür ateş var burnu akıyor sesi kısık .babasını bekliyoruz işten gelicek hastaneye goturucez.
Başınız sağolsun canımSelam canım .aslında okuyorum genelde .Pek tadımız tuzumuz yok bizim. 4 ay önce kız kardeşimin eşini trafik kaybettik .uzun yoldan dönüşte uyuyakalmis.yaninda da 10 yaşında bir çocuk ,iki tane kadın vardı .o iki kadın bizim uzaktan akrabamız ama neredeyse annemin her gün gördüğü kişiler . onların elinde büyüdüm desem yalan olmaz .maalesef 4 kişi de hayatını kaybetti .kardeşim daha 23 yaşında 11 aylık bebeği vardı eşini kaybettiğinde .eside 33 yaşındaydı .yani anlayacagin hayatımız alt üst oldu .uzun yola giderken kardeşim ve annemle kavga etmişti kardeşimin eşi .normalde annem ve kardeşim de gidicekti o uzun yola .kavga ettiği için gitmemişti eşi de bize bırakmıştı onları .bnde tavirliydim biraz ona .yola cikarken son konusmamismzda Asel sana emanet dedi .dönüş yolunda da o lanet kaza oldu. Kaza haberini bizim evde aldık .biz yaralıdır falan derken haberlere çoktan çıkmıştı öldükleri Allah'ım çok çok çok kötü gunkerdi .hatta buraya da yazdim upuzun sonra kimse üzülmesin diye geri sildim yazdığımı .yavaştan yeni hayatimiza adapte olmaya çalışıyoruz .kardeşim ve yeğenim iki hafta bizde iki hafta annemde kalıyor .aslında evini bozmadı ama orda kalmak istemiyor hiç .
Poyrazda ne yapsın bu karmaşa da büyüyüp gidiyor .bazen bakiyirum ne ara bu kadar zamn gecti diyorum. İki ay sonra yaşına giricek .hiç disimiz yok daha .koltuktan tutunup kalkıyor sıralıyor emwkliyor.herjesin yaşadığı gbi uykularimiz pert .gündüz alarm çalmış gbi uarim saatte uyanıyor bı daha uyumuyor .su anada da hasta 5 gündür ateş var burnu akıyor sesi kısık .babasını bekliyoruz işten gelicek hastaneye goturucez.
Ben çok pişmanım.Keske bende baglatsaydim.Ahaha aynen yaş 35 doğumda tüpleri bağlatmam aldığım en doğru kararlardan
Öyle bi çeşidi varsa dedim heheh:) tamam deneyeceğim zor durumda kalırsam bakalım, gerçi hep zor gibi durumlar ama:))Bir tık yazıcagıma öyle yazılmış sorryyarım çay bardağı vermiştim 6 aylıktı o zaman az bişey sekerde koydum bayıla bayıla içti
Malesef bence yeme içme fayda etmiyor bunun anladım.şimdiki bütün bebekler böyle.her anne bundan müzdarip.benim diğer iki çocuğum böyle uyanmazdı sık sık kafayı yıyorum yasta 38Öyle bi çeşidi varsa dedim heheh:) tamam deneyeceğim zor durumda kalırsam bakalım, gerçi hep zor gibi durumlar ama:))