2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar, bexero sonrası bebeklerinizde ateş veya ağrı kaç gün oldu/ne kadar sürdü Ya da oldu mu?

Biz de yoğurtta değil ama aynı şeyi mamada yaşadık kaşıkla veriyordum ve mama değen yerler nokta nokta kızarıyordu doktor içeriğinde süt olduğu için alerjidir dedi ama 1 saate falan geçiyorsa sıkıntı olmaz demişti ilerleyen günlerde de geçti zaten yoğurt bizde sindirimde sıkıntı yapmıştı biraz ara verdik ve direkt olarak yoğurt vermedim çorba vs yaptım sonda tek verdim şimdi sıkıntı yok şükür

Kızlar, bexero sonrası bebeklerinizde ateş veya ağrı kaç gün oldu/ne kadar sürdü Ya da oldu mu?
Geçen hafta bexero dün de nimenrix olduk ikisi de bizde ateş yapmadı şükür bexero sadece aşı yapılan yerde hafif şişlik oldu o kadar. Alkollü pamuk ya da soğuk kompres yapabilirsiniz demişti doktor ama ağrısı olmayınca hic ellemedim ben

Ya benim oğlanda acayip huysuzluk yaptı, bir de ağrı yaptı sanırım. Yarım saatte bir uyanıyor ağlayarak. ateşi de yükseldi hafiften. 38.1’di az evvel.

Hayır canım doğduğu zamandan beri aynı nevresimi kullanıyorum. Aynı beşik aynı nevresimle devam ediyorum

Aynen işte benimki de gözü kapalı ağlıyor. Bazen emzikle susup uykuya devam ediyor. Bazen de emzik veriyorum ağzını kilitliyor istemiyor. İlla meme vermemi istiyor. Artık alışkanlığa döndü dşyr düşünüyorum. Bu kadar acıkıyor olamaz bence

Emzik veriyorum canım. Bazen ağladığında direk emzikle sustuyorum. Bazen de emziği bile reddediyor. Emzikle de çok arası yok. İki çekip atıyor hemen

Kuru kayısıyı suyla yumuşatıp çatalla ez ver canım. 1 2 saate yapıyor kakasını.
Yulaf uny pişirip içine yumuşattığın kuru kayısıyı da koyabilirsin o da çabuk etki ediyor. Ben bu ikisini veriyorum kakası çok katı olunca

Yaklaşık 10 gündür sabah 5 te uyanıyoruz ya delircem artık. Gözleri kapalı ama uykuya devam edemiyo pışpış yapıyorum yok. Emziriyorum yok yanımıza alıyoruz yok. Göz kapalı dönüp duruyo en son mızırdanıyo. O kadar erken kalktığı için de kendi de huysuz oluyo bu saatlerde. Nerde yanlış yapıyoruz cidden anlamıyorum artık. Yemek yedirip emzirip yatıyoruz bikaç gecedir. İlk uykusu uzadı 3.5-4 saat uyuyo. Sonra emip 2 saat daha devam ediyo ama sonrası 5 te kalkış resmen. Allahım ne yanlış anlamıyorum uykuyu öğrenemedik gitti ya

Hic burseyi yanlış yapmıyorsun. Bu karakter meselesi anladım ben. Büyük kızımda da aynısını yapıyordum bunda da.
Akşam 7 yatış saatimiz ama 50 bin defa sabaha kadar uyanıyor.
Büyük kızım da gece 10 da emziriyordum birde sabah 4 te uyanış 7 de oluyordu

Sabah 10 da yaptırmıştık yapıldığı gün ateşlendi ertesi gün bir şeyi yoktu çok şükür ama bize calpol etki etmedi ilk defa bir aşıdan sonra.Gece doktorunu aradık dolven verin dedi bir kez dolven verdim ondan sonra ateş olmadı çok şükür

Ama uykusu da var o da huysuzluk yapıyor. Hani kalksa neşeli olsa bişey demicem. Gözler kapalı ama uykuya devam edemiyo tam cildirmalik

Bizim son günlerde farklı gece huysuzluğumuz türemişti. Emip uyur normalde sık kalksada uyuyordu. Ama son günlerde 20 dk da bir neredeyse ağlıyor vede emmiyordu. Meğer derdi uyku tulumuymus bir anda aklıma geldi tulukla aynı donem basladı huysuzluk. Tulumu kalin deil ama torba gibi olan tulum hareketi kısıtlanınca sinirleniyormus kuzum meğer.

Hayır canım doğduğu zamandan beri aynı nevresimi kullanıyorum. Aynı beşik aynı nevresimle devam ediyorum
6-10 ay arasında bebekler gece sık sık uyaniyormus . Normal diyordu uygulamada. ayrılık kaygısı , diş acısı, emekleme çalışmaları vb. Hepsi bir araya geldiği için uyaniyorlarmis

6-10 ay arasında bebekler gece sık sık uyaniyormus . Normal diyordu uygulamada. ayrılık kaygısı , diş acısı, emekleme çalışmaları vb. Hepsi bir araya geldiği için uyaniyorlarmis
Ayrilık kaygısı tavan bizde hep görücek beni babası vsde olsa odadan cıltıgımı gorsun aglıyor. Birde gecen aglıyordu uyandı kızım dedik bir korktu yavrum korkmasina uzuldum

Bizim ki 4 aylık başladı.
Ondan önce sadece gece bir kez uyaniyordu.

Bizim de 4.ay uyku gerilemesi olmustu ama sadece gündüzleri uyumuyordu ve kısa sürmüştü. Bu tam 6 aylık olduğunda başladı ve maalesef 2 aydır devam ediyor. Gündüz uykuları az gece de bazen sık sık uyanıyor. Deliksiz uyumayı özledim.
Bizim ki 4 aylık başladı.
Ondan önce sadece gece bir kez uyaniyordu.

4. Aydan 6. Aya kadar neredeyse hiç uyumadik 2 ay sürmüştü bölük börçük toplam 2 saat uyuyorduk. Sabaha kadar pışpış salla gezdir ne zordu yaa şimdi 8. Ay uyku gerilemesi gelcek ayni şey olmasa bari

Ya biz mahvolduk 2 gün resmen… ateşi geçtim sürekli bir ağlama, mız mızlanma, huysuzluk… bittiM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…