Biz de yoğurtta değil ama aynı şeyi mamada yaşadık kaşıkla veriyordum ve mama değen yerler nokta nokta kızarıyordu doktor içeriğinde süt olduğu için alerjidir dedi ama 1 saate falan geçiyorsa sıkıntı olmaz demişti ilerleyen günlerde de geçti zaten yoğurt bizde sindirimde sıkıntı yapmıştı biraz ara verdik ve direkt olarak yoğurt vermedim çorba vs yaptım sonda tek verdim şimdi sıkıntı yok şükürKızlar bir sorum olacak. Ek gıdaya başladığımızda yogurt ile birlikte çene yanak ve gıdıkta pütür pütürlük olmuştu kızımda ilerledik böyle ama sonra kestim geçti. Ama yoğurt yerken de cok güzel kaka yapıyordu, dün itibariyle yeniden yoğurt başladık ve bugün yine pütür pütürlük başladı. Bana göre yoğurttan, şimdi ben hiç vermicek miyim? Yoksa az da olsa vermeye devam edecek miyim? Bu durumla karşılaşan var mı, naptiniz?
Geçen hafta bexero dün de nimenrix olduk ikisi de bizde ateş yapmadı şükürKızlar, bexero sonrası bebeklerinizde ateş veya ağrı kaç gün oldu/ne kadar sürdü Ya da oldu mu?
Ya benim oğlanda acayip huysuzluk yaptı, bir de ağrı yaptı sanırım. Yarım saatte bir uyanıyor ağlayarak. ateşi de yükseldi hafiften. 38.1’di az evvel.Geçen hafta bexero dün de nimenrix olduk ikisi de bizde ateş yapmadı şükürbexero sadece aşı yapılan yerde hafif şişlik oldu o kadar. Alkollü pamuk ya da soğuk kompres yapabilirsiniz demişti doktor ama ağrısı olmayınca hic ellemedim ben
Hayır canım doğduğu zamandan beri aynı nevresimi kullanıyorum. Aynı beşik aynı nevresimle devam ediyorumSon zamanlarda yatağında değişiklik yaptınız mı? Benim bebis sürekli uyanıp emiyordu hatta buraya çok defa yazdım hiçbir şeyden sonuc alamiyordum. Sonra eşim akıl etti . Nevresim setini değiştirmiştim ve biraz daha renkliydi meğerse onu istemiyormuş. Eskisine dönünce çok şükür biraz düzeldi .
Aynen işte benimki de gözü kapalı ağlıyor. Bazen emzikle susup uykuya devam ediyor. Bazen de emzik veriyorum ağzını kilitliyor istemiyor. İlla meme vermemi istiyor. Artık alışkanlığa döndü dşyr düşünüyorum. Bu kadar acıkıyor olamaz benceBenim oğlan da böyle. Saat başı kalkıyor, hatta 4’ten sonra nerdeyse 15-20 dakikada bir kalkıyor. gözleri kapalı ağlayarak bu durumu yaşıyoruz. Bazen asla sakinleşmiyor, bazen memede, bazen kucakta sakinleşip uyumaya devam ediyor.
Emzik veriyorum canım. Bazen ağladığında direk emzikle sustuyorum. Bazen de emziği bile reddediyor. Emzikle de çok arası yok. İki çekip atıyor hemenEmzik vermeyi denediniz mi? Benim kızım hiç emmedi neredeyse 7 aylık hala sütümü sağıp veriyorum. Meme görünce ağlıyor o yüzden emmiyor zaten ama emzik istiyor bazen uyanıp. Aç olamax bu kadar tüm gece ikide bir emmeyi isteyecek kadar diye düşünüyorum. Belki emzik verirseniz uyur.
Ben 19 martta doğum yaptım bugün ilk adetimi oldum ve sütüm azaldı evet. Bazı kadınlarda böyle oluyormuş.
Kuru kayısıyı suyla yumuşatıp çatalla ez ver canım. 1 2 saate yapıyor kakasını.Benim kizdada yoğurt yiyince agiz etrafında kızarıklık oluyor ama başka bı belirti yok metal kaşıkla verdiğim için olabilirmi diye düşündüm kaşığı değiştirdim olmadı şükür.. bide ek gıdaya tam anlamıyla başladığımdan beri kabızlık oluyor ve çok sert oluyor kakası zeytin yağı ekliyorum bütün yediklerine ama bı çare bulamadım
Hic burseyi yanlış yapmıyorsun. Bu karakter meselesi anladım ben. Büyük kızımda da aynısını yapıyordum bunda da.Yaklaşık 10 gündür sabah 5 te uyanıyoruz ya delircem artık. Gözleri kapalı ama uykuya devam edemiyo pışpış yapıyorum yok. Emziriyorum yok yanımıza alıyoruz yok. Göz kapalı dönüp duruyo en son mızırdanıyo. O kadar erken kalktığı için de kendi de huysuz oluyo bu saatlerde. Nerde yanlış yapıyoruz cidden anlamıyorum artık. Yemek yedirip emzirip yatıyoruz bikaç gecedir. İlk uykusu uzadı 3.5-4 saat uyuyo. Sonra emip 2 saat daha devam ediyo ama sonrası 5 te kalkış resmen. Allahım ne yanlış anlamıyorum uykuyu öğrenemedik gitti ya
Sabah 10 da yaptırmıştık yapıldığı gün ateşlendi ertesi gün bir şeyi yoktu çok şükür ama bize calpol etki etmedi ilk defa bir aşıdan sonra.Gece doktorunu aradık dolven verin dedi bir kez dolven verdim ondan sonra ateş olmadı çok şükürKızlar, bexero sonrası bebeklerinizde ateş veya ağrı kaç gün oldu/ne kadar sürdü Ya da oldu mu?
Ama uykusu da var o da huysuzluk yapıyor. Hani kalksa neşeli olsa bişey demicem. Gözler kapalı ama uykuya devam edemiyo tam cildirmalikHic burseyi yanlış yapmıyorsun. Bu karakter meselesi anladım ben. Büyük kızımda da aynısını yapıyordum bunda da.
Akşam 7 yatış saatimiz ama 50 bin defa sabaha kadar uyanıyor.
Büyük kızım da gece 10 da emziriyordum birde sabah 4 te uyanış 7 de oluyordu
6-10 ay arasında bebekler gece sık sık uyaniyormus . Normal diyordu uygulamada. ayrılık kaygısı , diş acısı, emekleme çalışmaları vb. Hepsi bir araya geldiği için uyaniyorlarmisHayır canım doğduğu zamandan beri aynı nevresimi kullanıyorum. Aynı beşik aynı nevresimle devam ediyorum
Ayrilık kaygısı tavan bizde hep görücek beni babası vsde olsa odadan cıltıgımı gorsun aglıyor. Birde gecen aglıyordu uyandı kızım dedik bir korktu yavrum korkmasina uzuldum6-10 ay arasında bebekler gece sık sık uyaniyormus . Normal diyordu uygulamada. ayrılık kaygısı , diş acısı, emekleme çalışmaları vb. Hepsi bir araya geldiği için uyaniyorlarmis
Bizim ki 4 aylık başladı.6-10 ay arasında bebekler gece sık sık uyaniyormus . Normal diyordu uygulamada. ayrılık kaygısı , diş acısı, emekleme çalışmaları vb. Hepsi bir araya geldiği için uyaniyorlarmis
Bizim ki 4 aylık başladı.
Ondan önce sadece gece bir kez uyaniyordu.
Ya biz mahvolduk 2 gün resmen… ateşi geçtim sürekli bir ağlama, mız mızlanma, huysuzluk… bittiM.Sabah 10 da yaptırmıştık yapıldığı gün ateşlendi ertesi gün bir şeyi yoktu çok şükür ama bize calpol etki etmedi ilk defa bir aşıdan sonra.Gece doktorunu aradık dolven verin dedi bir kez dolven verdim ondan sonra ateş olmadı çok şükür