Bu bizim topiğe özgü bir durum ya maşallah hepimizde bir çene var Yaaa aman napıcaksın gündüz ofise git akşam eve gel, evle çocukla ilgilen, çok normal buralarda çok vakit geçirememen valla Çoğumuzda ilk çocuk deneyimi, bazılarımız izne de ayrıldı, bizde vakit bol takılıyoruz işte buralarda
Sen yine vajinal doğum düşünüyorsun galiba, belli bir tarih yok bu durumda ?
Aynen normal olacak gibi bekliyorum en azından. Göbeğim ağzımda kanala girmemiş çocuk aralık annelerinden Ocak annelerine kaymasam iyiAhahahha @Kumraladamavituna1 gel kız gel tam bizlik hikaye
Nasıl çok düzgün bir dil kullanmıştın ben çok merak ettim Benimkiler bir ay sonra falan gelecek, yatılı geliyorlar şehir dışından olduğu için iki hafta kadar kalırlar mutlaka. Öyle kovma durumum falan olmaz sanmıyorum da çok can atıyor musun gelmelerine desen hayır
Ya ben yapamıyorum evde çekirdek aile dışında biriyle. Acıkmışsındır dese batar. Acıksam yerim. Bir de her işimi kendim görmeyi seviyorum galiba. Sen dur ben yaparım dese bile ne münasebet şeklinde olaya giriyorum bir de bebekle ilgili bir şey söylese lohusalıktan aldığım güce dayanarak boğardım sanırım. sürekli tersledim kadını en sonunda da teşekkür edip 3 evetle uğurladım şimdiden gelmenize gerek yok dedim zaten bu sefer işimi garantiye aldım. Geç gelmeleri iyi senin de psikolojin düzelir. İki hafta da sayılı gün