Bu bizim topiğe özgü bir durum ya maşallah hepimizde bir çene varYaaa aman napıcaksın gündüz ofise git akşam eve gel, evle çocukla ilgilen, çok normal buralarda çok vakit geçirememen valla
Çoğumuzda ilk çocuk deneyimi, bazılarımız izne de ayrıldı, bizde vakit bol takılıyoruz işte buralarda
Sen yine vajinal doğum düşünüyorsun galiba, belli bir tarih yok bu durumda ?![]()
Aynen normal olacak gibi bekliyorum en azından. Göbeğim ağzımda kanala girmemiş çocuk aralık annelerinden Ocak annelerine kaymasam iyiAhahahha @Kumraladamavituna1 gel kız gel tam bizlik hikaye
Nasıl çok düzgün bir dil kullanmıştın ben çok merak ettimBenimkiler bir ay sonra falan gelecek, yatılı geliyorlar şehir dışından olduğu için iki hafta kadar kalırlar mutlaka. Öyle kovma durumum falan olmaz sanmıyorum da çok can atıyor musun gelmelerine desen hayır
![]()

Ya ben yapamıyorum evde çekirdek aile dışında biriyle. Acıkmışsındır dese batar. Acıksam yerim. Bir de her işimi kendim görmeyi seviyorum galiba. Sen dur ben yaparım dese bile ne münasebet şeklinde olaya giriyorum