Son zamanlarda yatağında değişiklik yaptınız mı? Benim bebis sürekli uyanıp emiyordu hatta buraya çok defa yazdım hiçbir şeyden sonuc alamiyordum. Sonra eşim akıl etti . Nevresim setini değiştirmiştim ve biraz daha renkliydi meğerse onu istemiyormuş. Eskisine dönünce çok şükür biraz düzeldi .Kızlar sizinde bebekler gece 50 kere kalkıyor mu ya. Benimki gündüz emmediği kadar gece emiyor. Artık tahammülüm kalmadı. Niye saat başı kalkar bu çocuk anlamıyorum. Baş ağrısından duramıyorum. Acaba uyku eğitimi falan mı alsam.
Geceleri uyuyor aslında. Uyurken emmek istiyor. 4 5 kez çekiyor sonratekrar uykuya devam ediyor
Kızlar sizinde bebekler gece 50 kere kalkıyor mu ya. Benimki gündüz emmediği kadar gece emiyor. Artık tahammülüm kalmadı. Niye saat başı kalkar bu çocuk anlamıyorum. Baş ağrısından duramıyorum. Acaba uyku eğitimi falan mı alsam.
Geceleri uyuyor aslında. Uyurken emmek istiyor. 4 5 kez çekiyor sonratekrar uykuya devam ediyor
Benim oğlan da böyle. Saat başı kalkıyor, hatta 4’ten sonra nerdeyse 15-20 dakikada bir kalkıyor. gözleri kapalı ağlayarak bu durumu yaşıyoruz. Bazen asla sakinleşmiyor, bazen memede, bazen kucakta sakinleşip uyumaya devam ediyor.Benim kızım da öyle yaklaşık 4 aydır gece uykumuz yok sürekli uyanıyor ağlıyor bi de uyanıp iki üç saat geri uykuya dönmemeleri var ki o tam çileden çıkmalık ben de artık çok yoruldum bazı geceler sinirden ağlıyorum bazen sabredemeyip çocuğa da bağırıyorum ama sonrası sabah pişmanlık hissi çocuğa bakıp bakıp nasıl bebeğime bağırırım diye vicdan yapıp ağlamalar.. çok yorucu ve yıpratıcı bi süreç çaresi de nedir bilmiyorum uyku eğitimi verecek kadar da sabırlı değilim galiba
Kızlar sizinde bebekler gece 50 kere kalkıyor mu ya. Benimki gündüz emmediği kadar gece emiyor. Artık tahammülüm kalmadı. Niye saat başı kalkar bu çocuk anlamıyorum. Baş ağrısından duramıyorum. Acaba uyku eğitimi falan mı alsam.
Benimde azalıyor süt baya baya gidiyor boş boş emiyor kuzumAllah'tan sonra tekrar geliyor
Ay canım benim meme görünce ağlıyor yazmış sin ya. Benim ilk kızımda öyleydi. Meme vermeye calisilca nasil da çığlık atıyordu.Emzik vermeyi denediniz mi? Benim kızım hiç emmedi neredeyse 7 aylık hala sütümü sağıp veriyorum. Meme görünce ağlıyor o yüzden emmiyor zaten ama emzik istiyor bazen uyanıp. Aç olamax bu kadar tüm gece ikide bir emmeyi isteyecek kadar diye düşünüyorum. Belki emzik verirseniz uyur.
Ben 19 martta doğum yaptım bugün ilk adetimi oldum ve sütüm azaldı evet. Bazı kadınlarda böyle oluyormuş.
Yoğurt ve yumurtayi daha vermedim. Ara verin sonra yine denersinizKızlar bir sorum olacak. Ek gıdaya başladığımızda yogurt ile birlikte çene yanak ve gıdıkta pütür pütürlük olmuştu kızımda ilerledik böyle ama sonra kestim geçti. Ama yoğurt yerken de cok güzel kaka yapıyordu, dün itibariyle yeniden yoğurt başladık ve bugün yine pütür pütürlük başladı. Bana göre yoğurttan, şimdi ben hiç vermicek miyim? Yoksa az da olsa vermeye devam edecek miyim? Bu durumla karşılaşan var mı, naptiniz?
Bizde kusma ve kızarıklık yaptı yogurt bende vermiyorum. Yoğurt çorbası yiyor ama o dokunmadı. Yogurt yedigi gun 4 5 kez bol miktarda kusuyor. Denemeye cesaretik yok belki 8. Ayda denerimKızlar bir sorum olacak. Ek gıdaya başladığımızda yogurt ile birlikte çene yanak ve gıdıkta pütür pütürlük olmuştu kızımda ilerledik böyle ama sonra kestim geçti. Ama yoğurt yerken de cok güzel kaka yapıyordu, dün itibariyle yeniden yoğurt başladık ve bugün yine pütür pütürlük başladı. Bana göre yoğurttan, şimdi ben hiç vermicek miyim? Yoksa az da olsa vermeye devam edecek miyim? Bu durumla karşılaşan var mı, naptiniz?
İşte sonra yine denedim yine aynisi, sürekli ara verip denicem mi anlamadımYoğurt ve yumurtayi daha vermedim. Ara verin sonra yine denersiniz
Allah allah ne kadar tuhaf değil mi ya sürekli deneme yanılma yapıyoruz insan şaşırıp kalıyor napcam diyeBizde kusma ve kızarıklık yaptı yogurt bende vermiyorum. Yoğurt çorbası yiyor ama o dokunmadı. Yogurt yedigi gun 4 5 kez bol miktarda kusuyor. Denemeye cesaretik yok belki 8. Ayda denerim
Benim kizdada yoğurt yiyince agiz etrafında kızarıklık oluyor ama başka bı belirti yok metal kaşıkla verdiğim için olabilirmi diye düşündüm kaşığı değiştirdim olmadı şükür.. bide ek gıdaya tam anlamıyla başladığımdan beri kabızlık oluyor ve çok sert oluyor kakası zeytin yağı ekliyorum bütün yediklerine ama bı çare bulamadımİşte sonra yine denedim yine aynisi, sürekli ara verip denicem mi anlamadım
Allah allah ne kadar tuhaf değil mi ya sürekli deneme yanılma yapıyoruz insan şaşırıp kalıyor napcam diye
Sizin yaşadıklarınızı yasadim ve hepsi psikolojik cikti;( ms icin en son belimden sivi alicaklardi ama psikolojik tedavi sonrasi bisey kalmadi sizin nasil suan durumunuzMerhaba bende de baş arkası uyuşukluk kolda güçsüzlük ellerimi kendini istemsiz kasma durumu var boynum da ful fıtık var denge sorunu da yaşıyorum ms polikliniği ne yönlendirdim randevu aldım şehir hastanesi bakar mı çok korkuyorum bu durumdan aynı zamanda ankilozandan da şüpheleniliyor 2 bebeğim var ölcem ölcem diye ağlıyorum çok kötüyüm
Yoğurt için daha çok erken zaten. Türkiye de neden bu kadar erken başlatılıyor anlamadım.İşte sonra yine denedim yine aynisi, sürekli ara verip denicem mi anlamadım
Allah allah ne kadar tuhaf değil mi ya sürekli deneme yanılma yapıyoruz insan şaşırıp kalıyor napcam diye
Yogurtla bunu 2 kez yasadim sonra vermedim 6. Ayda birkez daha denedim ve vazgectim anne sutu alıyor cogurt corbasi yiyor sart deil yemesin mahvoluyo kusmakdan.İşte sonra yine denedim yine aynisi, sürekli ara verip denicem mi anlamadım
Aynen yogurt yetiskinde bile tek yiyince bulanti yapabiliyor. Illa sart deil tek yogurt yedirmek yogurt corbasını tambugday unlu yumurtali pirincli yapinca tek yogurttan daha besleyici ve güzel . Tereyagı nane birde tabi ama tavada yakıp deil piserken ekliyorum.Yoğurt için daha çok erken zaten. Türkiye de neden bu kadar erken başlatılıyor anlamadım.
10 aylık olunca arkadaş gibi corba şeklinde dene istersen. Benim yeğenlerim de süt ve yumurta alerjisi olmuştu o yüzden çok dikkat ediyorum.
Yavrular 4 yaşına kadar süt yumurta yiyemediler.
Daha yeni normale dönüyorlar. O yüzden acele etmiyorum
Yumusatacak ürünleri bir gün arayla yedir muhakkak benim o sorun bitti şükür ek gıdaya ilk başladığım ayda oluyorduBenim kizdada yoğurt yiyince agiz etrafında kızarıklık oluyor ama başka bı belirti yok metal kaşıkla verdiğim için olabilirmi diye düşündüm kaşığı değiştirdim olmadı şükür.. bide ek gıdaya tam anlamıyla başladığımdan beri kabızlık oluyor ve çok sert oluyor kakası zeytin yağı ekliyorum bütün yediklerine ama bı çare bulamadım
Kızlar inek sütü zararlı ama yoğurt probiyotik maya ile mayalanma olduğunda faydalı ben günde bir hero baby kavanoz yediriyorum ama alerji başka onun için demiyorumAynen yogurt yetiskinde bile tek yiyince bulanti yapabiliyor. Illa sart deil tek yogurt yedirmek yogurt corbasını tambugday unlu yumurtali pirincli yapinca tek yogurttan daha besleyici ve güzel . Tereyagı nane birde tabi ama tavada yakıp deil piserken ekliyorum.
Evet biz de hazır labneciyizLabneyi kendiniz yapmıyosunuz dimi ya ben hazır veriyorum yumurta sarısıyla karıştırıp çok seviyo onu kahvaltıda. Bi de eline salatalık tutuşturuyorum dişlerini kaşıya kaşıya emerek yiyo kendi yediği için de çok hoşuna gidiyo ama labne hazır diye birilerinin daha evet hazır kullanıyorum demesine ihtiyacım var
İçimi rahatlattınEvet biz de hazır labneciyiz
Geçen yoğurt tutmadı sirke limonla ocakta kestirip lor yaptım
Onu da sevdi sıpa
Yogurt corbasını seviyor haftada 3 gun filan yiyor yaptigim gun 2 ogun veriyorum . Peynirde yiyor tek olarakda omlette yogurt cok kusturdu tek basina ama ileride pilavla vs yiycek nasılsa.Kızlar inek sütü zararlı ama yoğurt probiyotik maya ile mayalanma olduğunda faydalı ben günde bir hero baby kavanoz yediriyorum ama alerji başka onun için demiyorum