2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim kız da hiç birseyi sevmiyor.
Ayrı bir şey yapmayacağım artık.
Ben de bizim yediklerimizden vermeyi deneyeceğim.

Mama ve anne sütü ile beslenen bebekleri olanlar gece uyanmanız nasil?
Benim yavru nerdeyse her iki saatı meme dei.
Sabrım ve gücüm azalıyor.
Mama acaba tok tutar mı?
Mama versemmi?
Artık 5 saat kesintisiz uyumak istiyorum
Neleri denedin yemek olarak? Ben daha 2 tane şey denedim ama o bile beni gerdi valahi yarın yoğurt yapıp sonraki gün onu vermeyi düşünüyorum.
Onun dışında mama hiç vermedim. Anne sütü ile başlarda o kesintisiz uyku oluyodu ama artık aylardır o yok bizde de. Hatta zaman zaman yazıyorum buraya da. İlk uykusu 2 saat bazen. Sonrası saat başı genelde. Bazen yarım saat bile oluyo. Ki mesela şuan hala uyumadı. 2 gecedir geç uyuyo yine. Babanesi bizde ona yoruyorum oynamak istiyo onla diye. Kalkıyo emiyo uyuyo geceleri. Emmek için mi kalkıyo bilmiyorum ama emmeden uykuya devam edemiyo emzirmesem pat uyaniyo bidaha uyut uyutabilirsen. Yani kısaca hepsi aynı bence kuzum.

Ben bu akşam 1 çay kaşığı papatya çayı verdim oğlana. Çok üzgünüm ama verdiM 😔

Neleri denedin yemek olarak? Ben daha 2 tane şey denedim ama o bile beni gerdi valahi yarın yoğurt yapıp sonraki gün onu vermeyi düşünüyorum.
Onun dışında mama hiç vermedim. Anne sütü ile başlarda o kesintisiz uyku oluyodu ama artık aylardır o yok bizde de. Hatta zaman zaman yazıyorum buraya da. İlk uykusu 2 saat bazen. Sonrası saat başı genelde. Bazen yarım saat bile oluyo. Ki mesela şuan hala uyumadı. 2 gecedir geç uyuyo yine. Babanesi bizde ona yoruyorum oynamak istiyo onla diye. Kalkıyo emiyo uyuyo geceleri. Emmek için mi kalkıyo bilmiyorum ama emmeden uykuya devam edemiyo emzirmesem pat uyaniyo bidaha uyut uyutabilirsen. Yani kısaca hepsi aynı bence kuzum.
Süt ürünleri ve yumurta dışında herseyi denedik nerdeyse.
Et i bile.
Yok yavru kaşığı sevmiyor.
Mama versem uyur mu acaba dedim.
Ama arkadaş mama verdiği halde aynıymış.
Dişleri de hala gözükmüyor

Et i bile.
Kaşığı sanki bizimki de sevmiyo. Ben çok şey denemedim daha ama yoğurt ve meyveden umitliyim. Bizimde doktor dişlerle ilgili bi durum yok dedi ama dün gecede 5 kere falan kalktı mesela. 11 de zor uyuttum. 2 gecedir geç uyuyo bi de. 7.30 da kalktı mesela. Hemen hemen hepsi aynı bence. Mama da çözüm değil bencede yani. Belki bişeyler yemeye başlarlar o zaman tok tutan tarifler falan görüyorum Instagram'da onları denicem. Belki o zaman uzar biraz uykuları

Kaşığı sanki bizimki de sevmiyo. Ben çok şey denemedim daha ama yoğurt ve meyveden umitliyim. Bizimde doktor dişlerle ilgili bi durum yok dedi ama dün gecede 5 kere falan kalktı mesela. 11 de zor uyuttum. 2 gecedir geç uyuyo bi de. 7.30 da kalktı mesela. Hemen hemen hepsi aynı bence. Mama da çözüm değil bencede yani. Belki bişeyler yemeye başlarlar o zaman tok tutan tarifler falan görüyorum Instagram'da onları denicem. Belki o zaman uzar biraz uykuları
Bu aylarda ayrılık kaygısı ve dış etleri zorluyormus o yüzden çok uyaniyorlarmis

Et i bile.
Ben mama ve meme şeklinde gidiyorum ama hiç öyle uzun uykuları yok gece kaç kere kalkıyorum bilmiyorum. Ben anladığım açıklarından değil bizimle temas halinde olmak istiyorlar

Benim kız da hiç birseyi sevmiyor.
Ayrı bir şey yapmayacağım artık.
Ben de bizim yediklerimizden vermeyi deneyeceğim.

Mama ve anne sütü ile beslenen bebekleri olanlar gece uyanmanız nasil?
Benim yavru nerdeyse her iki saatı meme dei.
Sabrım ve gücüm azalıyor.
Mama acaba tok tutar mı?
Mama versemmi?
Artık 5 saat kesintisiz uyumak istiyorum
Valla ben denedim canım. Yatarken her iki göğsümü de emzirdim. Üzerine mama verdim içirdim. Ama gene 2 saate kalktı 😏 bence artık alışkanlığa dönüyor. Gece 2. yada 3. kalkışında artık emzirmiyorum sırt üstü yatıyorsa yüz üstü çevirip pişpişleyip geri yatırıyorum uykuya tekrar dalıyor

Et i bile.
Kaşığı bizimki de pek sevmedi. Wee babynin silikon uçlusunu kullanıyorum. Bugün çay kaşığı ile verdim onunla yedi. Ruhu fakir yavrumun 🤣🤣

Dün gece onu da denedim canım. Pirinç unu irmiği pişirdim. İçine elma rendeledim. Üzüm özü falan olsaydı evde ondan da eklicektim. İlk defa 8 buçukta yattı 2ye doğru kalktı. Tabi ben yatana kadar 12yi geçti. Yine geç uyanması benim işime yaramadı

Dün gece onu da denedim canım. Pirinç unu irmiği pişirdim. İçine elma rendeledim. Üzüm özü falan olsaydı evde ondan da eklicektim. İlk defa 8 buçukta yattı 2ye doğru kalktı. Tabi ben yatana kadar 12yi geçti. Yine geç uyanması benim işime yaramadı
Bugun gunduz ilk defa 2 saatlik tek uyku yapti 🥲 ben de mutfakta işlerimi hallettim hiç alisik degilim max 45 dk uyurdu o da ben yanındaysam. Birakip gidip 2 saat uyuması gercekten toklukla ilgili galiba. Bugun ilk defa pirinçli sebzeli yogurt çorbasi verdim o tok tuttu uyuttu galiba

Yok benim kızım bebek irmigini de sevmedi.
Herseyi püskürterek tükürüyor yavrucak.
Sadece eline ekmek verince mutlu.

Bugun gunduz ilk defa 2 saatlik tek uyku yapti 🥲 ben de mutfakta işlerimi hallettim hiç alisik degilim max 45 dk uyurdu o da ben yanındaysam. Birakip gidip 2 saat uyuması gercekten toklukla ilgili galiba. Bugun ilk defa pirinçli sebzeli yogurt çorbasi verdim o tok tuttu uyuttu galiba
Yoğurt uyutmus olabilir mi????
Ben de yarın organik yoğurt bulayım da deneyeyim

Bugün menümüze patates eklendi ve baya baya sevildi çok şükür bu sefer net yediğini anladım. Akşamda yoğurt yapıp vericem yarın inşallah onu da sever de en azından sık sık yaparım hem kendim hem o yer💜

Bebisi yemeği reddeden hanımlar nasıl veriyorsunuz püre şeklinde mi ? Ben hep öyle veya çorba şeklinde veriyordum bugün farkettim ki bu çocuk bir şeyleri çiğnemek istiyor ve başarılı bir şekilde de yiyebiliyor . Bizim için artık püre dönemi kapanmıştır.

Biz de atak dönemindeyiz. Sabah 2 kez 30 dakika uyuyoruz sadede. Gece her saat bile uyanabiliyoruz :p gül gül ölüyorum gece 5 te niyeyse hep sokuna dönüp yatmak istiyor. Bazen çok dönüyor yüzüstü oluyor bazen tam dönemiyor sırt üstüne dönüyor. Çok sinirlenip ağlıyor 😂😂😂 ben de gülsem mi yardım kı etsen bilemiyorum. Geçecek inş :))
Ahh kaderdaşım ya ayniyiz hele ki gece 50 kere kalkmalar😪 duzelcez inşallah be🙏😁

X